seger!!!!

oj, så gott!! Nu följer vi med topplagen i serien. Hahaha! Verkligen inte! men ändå.. :)

Gott med vinst, även om jag inte fick göra mål när det ändå blev 7-2. men jag tror jag sparar det till en match då vi verkligen behöver D :O haha.. nej men gutt vare :)


Nu väntar en ny vecka av jobb, skola o FOTBOLL !!! haha. ovanligt för att vara mitt liv? nej, tänkte inte det heller..

Madeleine & Hanna!

Vikken kväll, det går inte ens o beskriva vilken kväll det var :)
Tack Hanna, samt dessan och matilda för en supertrevlig fredag! :) De mest spontana festkvällar blir alltid bäst!!

Idag är det taggning till MAX för imorgon står Linda på andra sidan planen!






Our friendship are strong <3


Semifinal,

:) jajamän! Vi klarade det! Vi vann med 4-0 mot sjöbotjejerna! :)
V kämpade o slet hela vägen in och det gick, för tredje året i rad är vi i semifinal, Iår ska vi fixa det. Iår ska vi fan klara av en finalplats!!


Nästa match är på söndag mot bk olympic och vi skulle behöva tre poäng där med. Linda spelar mot oss.. ooooh, det är jobbigt o möta sin bästa kompis!!

Hoppas nu att man får en riktigt trevlig helg :)


Tack till Matilda H som gjorde min dag igår.

Tack till dig, som gjorde att jag fick ett leende på läpparna igår!! Även till Filippa!!!

Idag har jag jobbat mellan 8-15! Det gick jättebra och vi hade en trevlig dag tillsammans. Nu har jag precis lagat middag och sitter o smälter maten medan jag tittar på förhäxad. Får se vad som händer ikväll!

Imorgon är det match mellan KIF och Sjöbotjejerna i YA-cupen!! Hoppas såklart vi sätter dit dem, men de är duktiga och har även en handikappsstraff! Det blir till att visa var skpet ska stå och kämpa, kämpa, kämpa!!

 världens bästa lillasyster! I loveyou!!

:)

Första dagen avklarad på jobb. Igår hade jag en trevlig söndagskväll först med månsson o kozma o sen med faster, farmor o kian!! :D Hämtade nycklarna till sonndas lägenhet, så får vistas där i min ensamhet i veckan :P haha. ska bli najs!

kanske får man sällskap!! ;)

Har fått höra några galna saker från helgen o undrar ibland vad som är sanning och falskhet.. sjukt att människor ljuger så mycket? haha.. orka liksom, det är ju bara ännu pinsammare när sanningen väl kommer fram. för det gör det nästan alltid!!

Idag har jag lämnat 900 kr till Robin som ska lämna in dem för att vi ska på rydsgårdsgrisfest.. Jaag, matilda, sofie, robin o ahl! :D kommer bli kul!!!


Nu väntar snart träning efter en lång dag, ska bli skönt o få den avklarad, men nu väntar lite chilledilll. skööööööööönt! :D

 

jag o rasmus buggar loss :D  danskungen och dansprinsessan!

systers lägenhet!

Har befunnit mig i min systers lägenhet sen igår och njuter totalt!!! kollar just nu på friidrott och har snackar med folk som befunnit sig på barabar igårnatt!! Man skulle nog ha gått dig, men shiiiit vad trött jag var!!  Hade gärna gått ut o ätit en god bit mat ikväll, på exempelvis marinan eller jakten!! :) hade varit mysigt.. Vet inte när Mikaela kommer hem ikväll, Rasmus och tobbe skulle tävla kvart över två, o sen håller dem ju på en tid..så får se när jag blir utslängd härifrån.. hehe... i veckan ska jag istället bo i sonndas lägenhet och mysa där fram tills på söndag när vi spelar match!! vi spelar även match på torsdag i yacupen och mot sjöbotjejerna.




puss o kram, ha en trevlig söndagskväll!!!

match mot kick!

vi spelade riktigt bra idag töser :D stolt över oss! eller iallafall er. Jag fick astma under matchen o två av målen var mitt fel. men det är bara till komma igen, antar jag.

vi hade 1-1 när det var 25 min kvar o vi orkade inte ända fram eftersom vi inte har hunnit acklimatisera kroppen till värmen! ajja, de leder serien o det kommer gå mycket bra för dem. ett riktigt bra lag, men vi gjorde dem dåliga!


tack till världens bästa lag som lyfter upp mig alla dagar, 7 ggr i veckan! ni är helt underbara!!!!!!!!!!!!!!

var rätt knäckt efter matchen o helt jävla slut eftersom jag inte fick byta! ajja, det är bara till att ta nya tag.


nu befinner jag mig i min systers lägenhet, så jävla gutt! de är i halmstad o kollar på gymnastik o ska sen bo hos min underbara farbror, karim!

undrar vad som händer ikväll. ?'

pusssss,

Dubbel, trippel, ja whatever, JADDDÅ!!!

JAG KLARADE DEN SISTA TENTAN! INTE EN ENDA OMTENTA PÅ 1,5 ÅR PÅ LUNDS UNIVERSITET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... SÅ JÄVLA LYCKLIG JUST NU!


har jobbat från 9,40-13,oo och sitter här hemma nu efter att ha hämtat upp matilda o sophia som hade orienterat!!! Hmm... snart ska jag iväg på jobb igen, mellan 16,30-18,00. Ska stänga på ett dagis här i köpingebro! sen blir det träning efter det, men först ska jag städa här hemma i två timmar!! :D

Imorgon blir det jobb mellan 12-14!  - hemkunskap på västervång! woho! hoppas det blir ngt gott!!! mums.. annars har jag ingenting annat bestämt än med matilda då vi ska till bjärsjölager imorgon o kollar på fotboll. BW90-RYDSGÅRD!!

mycket o tänka på nu för tiden!!


pssst. på lördag ska jag bo i min systers lägenhet eftersom de är i halmstad! Myyyys! :)




Mikaela och jag på hennes student förra året, shiiiit vad det regnade!! iår är det missepisses tur!!!!!!! :D wiho, inte länge kvar nu!!

sikken dag!

Skola, skola, skola... Japp! Idag satt jag i skolan från kl 09,00 - 17,00. yesss! då har man fan dragit högsta vinsten!


Nej, men vi har kommit ganska långt och nu har jag suttit och gjort lite till eftersom jag ska jobba imorgon och inte kan komma till mötet med de andra gruppmedlemmarna!

Imorgon får vi reda på provresultatet och jag kommer seriöst dö om jag får underkänt, LÅT DET INTE VARA UNDERKÄNT! så ska man egentligen inte tänka, men vafan! jag orkar verkligen inte att göra ett omprov, inte när jag ska börja på heltids vick nästa vecka och har detta arbetet som ska vara klart samditigt.

Imorgon blir det engelska och Idrott på Norran och sen stängning på dagis i kbro. tjoho! låt mig få sommarlov och vara ledig! o ha gutt om pengar. suck!




nej, men man får väl vara lite ego och visa upp en och en annan bild!

montag!

Idag är det en helt vanlig jävla måndag!

Varit i skolan, fixat en del med arbetet som faktiskt börjar bli klart! guutttt! Har gjort tio sidor och ska bara ha ca 3 till :D Imorgon blir det istället jobb på dagis i ystad.

Nu har jag ätit lite lasagne och väntar på träning! POntus ringde precis och uppdatera mig lite om hans liv och jag tänker på om det är någonting jag missat! Dock blir det mycket jobb nu framöver, gutt, eftersom jag inte har ett sommarjobb!

NU ska jag räkna ihop min inkomst så jag inte överstiger frikostnadsvärdet när man får bidrag! det hade ju varit lite jubbed faktiskt! tudels!




älskar dig, sebbe! <3

ännu en bra lördagskväll!

Ja, gårdagen var bra! Matilda och jag började dagen tidigt med att göra oss iordning vid 12 :O Ahl, ricky och johan kom och hämtade oss vid 1 (de såg för övrigt helt jävla underbara ut. De hade hjälpt till på loppis så det var en mycket lyckad outfit de hade fått fatt på) för att åka hem till Fredrik i Hammenhög. Väl där började Fredrik rada upp snapsar och matilda unt me, insåg ganska snabbt att vi var tvugna att äta om vi skulle klara denna dag. Därför ställde vi oss i köket och började laga makaroner och köttbullar! mmmmmmmmmmmums. sjuktgott!!

Sen fortsatte vi vår förförfest och hade supertrevligt, men vi tänkte ändå "tur att vi inte ska vara här hela kvällen". Sen kom Matildas mamma och hämtade oss för att åka till vår förfest hemma hos mig där även Pontus och Hanna anlände!!! Dessutom fick vi gäster och min älskade MELLE stylade mig inför kvällen! :D

Efter några snapsar, cider och whatever vi drack så bar det av till tågstationen och ceder/palles fest i rydsgård.  Trevligttrevligt.. blev en jävla massa bugg och snackande.. Vi skulle ta tåget kl 1 men ack, nä.. de tyckte inte tåget för vi kom försent, o såg tåget rulla förbi oss. In på festen igen och fortsatte till 3,30 när vi gick (joggade) hem till Robin för att sova över hos honom. Han har nog aldrig varit lyckligare, tre damer på rummet! (Y) Hans pappa var lite fundersam när vi kom hem, haha. Nejdå! han sa bara att det var fredriks kompisar (hans storebror). Vilket är sant! :)

Nu har jag och Matilda duschat, käkat frukost och borstat tänderna. NÅGOT FRUKTANSVÄRT SKÖNT!


nej,men... :) NU ska vi kolla på avatar och leka psykologer för personer som haft lite för roligt igår (thea!) haha..


tjoflöjt. tack ceder, för en mycket kul fest igår.

kärlek

Kärlek är ett jävligt jobbigt kapitel i ens liv, men ack så underbart det också kan vara

Pratar just nu med älskade Sara om detta och shit vilka problem det kan vara!

Det är så mycket som ska stämma och fungerar. Tillfället i livet ska vara helt perfekt och man ska känna att det är seriöst och rätt, som egentligen inte ens går att förklara eller fastslå.

Jag är en person som lätt blir fäst vid en person och sen blir jag så otroligt sårad! speciellt när en person öppnar och drar in en i sitt hjärta och man tror att det betyder någonting.

alla småflickor som inte har öppnat sitt hjärta för en kille, GÖR INTE DET! låt honom verkligen jobba för det och låt det ta tid!


Jag vet inte varför jag skriver detta, men känns så jävla typiskt mig och mitt liv.. många tårar som ger energi åt idiotkillar som inte ens förtjänar dem eller för den delen bryr sig. Men som jag sa till Sara: När man är femtio år, vill man fan kunna tänka tillbaka och känna att man gjorde allt i sina ungdomsår och inte satt hemma och bölade över en jävla idiotkille.. Och jag vet att man blir starkare och starkare efter varje jävla idiot som sårar och stampar på ens hjärta som man lägger ut.  Men det är också riktigt jobbigt och känslosamt. Visst har man blivit starkare sen de problem och oroligheter man hade med sin första pojkvän, men de lever fortfarande kvar och sitter hårt om minnet... Varför kan man inte tänka på de positiva sakerna istället? NEJ, för människan är gjord så att man kommer ihåg negativa attityder lättare eftersom de sticker ut..

Jag älskar dig sara! och hoppas jag blir lika stark som dig någon gång i livet...



 puuuusss

WO

Team Sandby lämnade WO till vår match imorgon vilket gör att vi kan göra vad vi vill denna helgen! Men ja, jag mår ju som en uppstoppad korv också eftersom jag är så jävla förkyld! Tråkigt men sant! Idag ska jag fika med Linda, Ludde och Sandra! Ska bli sjukt mysigt o träffa dem igen! puuuuusss. Efter det ska jag träffa min älskade andra hälft och och eftersom vi inte ska spela imorgon kan vi göra vad vi vill. Men det blir nog en lugn kväll idag med eftersom jag mår skitdåligt och sen får vi försöka styra upp något bättre imorgon! Kommer bli en sjuk dag! eftersom vi inte har någon match! haha

nej men om man skulle försöka plugga lite nu, har gjort det mesta och skulle mest behöva få en feedback på det. men ska kolla om det finns ngt mer o skriva... eller iallafall rätta tilll









haaajpo




världens bästa lag

idag hade vi förmiddagsträning och sen grillning samt kubbspel. helt jävla sjukt underbart lag man spelar i. tror vi skrattade ihjäl oss!
sjuka jävlar! hahahahahahahhahaha

pussspåer!

fest eller inte?

det är frågan? Inte särskilt normalt att gå ut o festa en onsdag när man ska ut på lördag igen, haha! men jaaa.. är ändå sugen på ngt sätt.. älskar fest! hahahahahah



ANDRA VINSTEN!

Herregud så skönt det var att gå ifrån matchen i Skurup igår!!!!!!!!!! Vi krigade och slet!, ställde verkligen upp för varandra! Så jääääääävla skönt!!

Jag är så stolt över mitt lag!! :)

Nu sitter jag i skolan och försöker fixa med vårt uppsatsprojekt. Vi har precis gjort klart SPSS. (vilket är ett datorprogram som använder inkodning från datainsamlingen) Tur man är duktig på datorer och fixar något för gruppen!

Nu i veckan har det kännt som om man är närmare Examen, mer än något annat. Eftersom vi ska lämna in våra uppsatsområden och vem vi ska jobba tillsammans med. Jag ska förhoppningsvis jobba med Linn (som tur är!)Men hon har fått lite problem eftersom hennes handledare tycker hon ska ta över hennes vick efter oktober månad, men då skriver vi vår uppsats! Men jag vill ALDRIG skriva själv, så jag får såfall ställa upp med o göra grovjobb! jatack! så länge jag blir lärare i januari ;)

Imorgon är det röd dag och det ska "firas" med morgonträning och grillning på IP med världens mest underbara lag! Efter det blir det lite kubb om vädret tillåter! ;) Lördagen innehåller som vanligt fest :P haha.. Nu får vi se vad som händer,

På fredag ska jag träffa Linda och Sandra och fika! så längesedan vi träffades. ska bli kuuuul!

Tack till mitt lag som gör mitt liv så jävla mycket bättre! Och tack till alla mina underbara vänner som lyser upp och gör mig till den glada person jag är?

HANNA!

idag kom hanna hem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




saknat dig. nu är det bara några timmar tills jag får se snäckskalet igen :D loveyouuuuuuuuuuuuuu




usch

Nu mår jag fan som jag förtjänar,menmen.. jag hade en superbra kväll. tror jag har varit full halva morgonen också.. haha! åkte med mamma o hämtade lillebror på en golftävling i sjöbo sen åt vi kycklingtallrik och räksallad. nu sitter jag här o mååååår.


fick ett fint sms av en fin person! :)

utvecklingslaget vann sin match men elin gjorde ingen bra match sa hon! kämpa på gumman, du är söööööt! :) O SEN JOHANNA ggr. 2. Gör lite fler mål på tisdag också tack! :)



Mitt huvud värker som in i helvete och mitt öra gör jätteont, mitt huvud är helt jävla ömt på ena sidan där jag har ont i örat, ska ringa läkaren imorgon. hjärnhinneinflammation eller endast öroninflammation? hoppas på det sistnämnda. :D

imorgon blir det jobb i sexan på köpingebroskolan. det kommer bli kul o sen förhoppningsvis ett läkarbesök o antibiotiak eller ngt.
pussssssssssssssssssssss





ps. nu ska jag snacka med elin om kvällen, haha! .DS.

vikken gårkväll! ;)

Efter matchen mot Sjöbo IF som vi förlorade med 5-1 (dock ska dem inte ha fått alla dem målen, så kass) så var vi ändå glada för att vi hade hittat tillbaka till glädjen igen! :) Så förlusten var ett genombrott och en vinst för oss! Jag var riktigt stolt över oss! Så käkade vi på IP och åkte sedan upp till plattformen i K-bro för att påbörja vår städningsarbete! Det gick snabbt och över förväntat bra! Vi var riktigt effektiva och tjänade 420 spänn på 2,5 h, det är ändå godkänt! Efter det stack jag och Matilda hem till mig (Desiree följde även med så att hon inte behövde stå ute i kylan och vänta på sin pappa som skulle hämta henne) och käkade taco. Sen började vi göra oss iordning och dricka så smått! :) Snackade även med Markus på msn och fulade oss som bara vi kan tillsammans! Jag älskar dig Matilda! Runt 9 kom Kristina och hämtade oss, körde till festen men stannade till på statoil först för att köpa läsk.


Tack Mangemask för en supertrevlig och underbar lördagskväll! Festen var superb och det var sjukligt skoj! tacktacktack o åter tack! Väl på festen kom jag och Tilda dit men hon kände sig lite ung och var tvungen o snacka med J. så jag stannade kvar utan henne! Men det är ju så jävla underbara människor där! På barabar var det riktigt roligt faktiskt och jag var riktigt full, haha! Kunde inte blunda för då visste jag inte om jag skulle ramla eller spy, haha! :) tack alla som förgyllde min kväll!

Väldigt bra och trevliga människor ute också! Tack för en mycket bra kväll som avslutades imorse! :) Bra lördag, mycket bra lördag!! Detta gör vi om!!!! :D


ps. nu när jag tänker efter så träffade jag rätt mycket folk ute, som jag knappt har minne av, fick bara en liten deja vu nu! haha. ds.




älsklingsmange

morgonpromenad

Nu ska Matilda, jag och JOhanna ut på en promenad för att komma igång i benen! :) samling hos mig och sen går vi väl en ca 3-5 km! frisk luft, sällskap´, säldje och lite energibooost! Ingen frukost innan, utan den blir efter. Nu ska jag ner o klä på mig så jag är redo när de kommer! :D


nightvision!

Kvällen och eftermiddagen spenderades med Matilda och facebook, samt lite fotbollstittande då herrarna tog 3 viktiga poäng mot Borrby. Sen efter det hem o kolla på talang! :) käkade en goooooood räksallad också, mums!

Imorgon kommer genombrottet, jag känner det!



(förresten, har jag gått ner i vikt? det sägs det... haha)

jaha då var det fredag igen.

Så jävla gött med fredag, men vad ska man hitta på idag? Ingen aning, imorgon är det iallafall match och sen cruising (städning) för att sedan dra vidare på fest hos mange banan!

Idag blir det gutt med mat och goooodiss! en bra film kanske? hade ju gärna haft sällskap!!! lite myspysfaktor.


Dagen blev bra med en simlektion imorse och en hemkunskap mellan tio och tolv. Nu är jag hemma och har även fått ett två veckors vikariat på NP innan sommarlovet! Sjukt kul, men däremot har vi ett jävla arbete som ska in, som är rätt stort, och rätt jobbigt!

smack!

leeeedig! ;)

Idag är jag ledig och jag känner att det är fan välbehövligt efter alla jobb och skoltimmar! jag är duktig! :)

Igår hjälpte jag världensbästakompis SARA att fixa hennes bloggframsida och mums, vad fin den blev! ;) fan vad jag är snäll alltså. http://www.saralali.blogg.se

Idag ska jag slappa, hjälpa mamma lasta på alla saker från garaget som ska på någons loppis, (vi ska iallafall inte ha skiten) och efter det blir det TRÄNING! det är fan ändå kul och åka ut till träningen, sjukt. men sant!

Har fått vår nya lottning i YA-cupen och det blev mot sjöbotjejerna, inte sååååå kul men bättre än Sjöbo IF. Vi får göra vårt bästa! men de har ju en handikappsstraff också.

Nu ska jag njuta av en ledig dag, fixa om mig själv och mysa med mamma.



sjukt fint väder igår :) lets have some fun, this beat is sick, i wanna take a ride on your discostick!

barnvakt


jag var barnvakt åt melle och tilde förra lördagen! så jävla underbar är dem!

matilda + madeleine


en underbar söndagsafton med grillat och en kall cider på soldäcket hemma hos mig. fyfan vad vi stekte :D


 

JAAG ÄLSKAR DIG MATILDA

dagens utklädnad

nej, ingen utklädnad idag, men såhär såg jag ut idag i mitt nyklippta hår :)






SOMMARFEEEELINGS!

valborg

MATILDA KLANTSKALLE - klarade av att göra isönder en tallrik hemma hos mig när hon skulle äta nattamat, vilket för kvällen var EN KÖTTBIT MED KETCHUP. hahahahahahahahaha, sjukaste jag várit med om. upptäckte detta dagen efter när michelle undrade vad vi hade gjort, hahahah. vi bara vaaad, vad har vi gjort?



:)

har varit en händelserik dag! morgonen började soft, gick upp kl 9 och tittade på uggly betty, desperate housewifes och cougartown. 2 timmar med underbar slötittande :D gjorde mig iordning och åt en god frukost innan jag satte mig på tåget mot malmö och lund. väl i lund fixade jag nytt tågkort och sen började jag min promenad mot skolan! där träffade jag zenja så jag fick ställa upp i en undersökning och efter en kvart började även min lektion som idag handlade om att komma igång med sitt uppsatsprojekt. jag är med linn och carro samt en kille som heter gustaf. vi har valt att undersöka kvinnor angående ett visst område.

efter det åkte jag hem igen och tåget fuckade så jag fick stanna i malmö en kvart extra och tog mig då en välförtjänt glass. därpå tog jag tåget hem till ystad och fick sedan vänta igen på nästa tåg för att komma ända hem, till K-bro. 

 När jag kom hem var jag duktig och gjorde morotskaka till familjen och åt fiskpinnar med potatis, mmm gott! Sen har jag softat framför tvn hela dagen och snackat med fullt med folk på msn och facebook. har även lärt känna en ny person idag, Fredrik! sjukt trevlig!

Nu ska jag snart gå upp på mitt rum och njuta av att jag än så länge är ledig imorgon!.






pusss påer.










:)
Detta är fredrik, min nyfunna vän :



fotty/psyk snack!

Det gick faktiskt bra! alla hjälptes åt och jag tycker vi enades bra om saker: så nu ska vi bara leva upp till dem också!


Inställning
GLÄDJE
jävlar anamma
KÄMPARGLÖD

detta är dem gyllene orden som ska göra oss bättre igen, kämpa på VÄRLDENS MEST UNDERBARA LAG!
jag skulle aldrig byta ut er mot någon annan!



psyksnack w the fottygirls tonight.

Ja, idag tänkte jag har ett litet psykologiskt snack med girlsen i fotbollslaget! Tar upp vad jag tog upp på träningen ikväll, efter att jag har snackat med dem! Känns att det är lite mer rätt väg att gå på, att först prata med personerna innan jag skriver det här. Men först ska Peter också godkänna det!

Idag har jag jobbat på svarteskolan i förstaklass! det var tufft, men kul!

Nu ska jag fortsätta läsa i min andreasCarlsson bok och invänta träningen. Imorgon börjar skolan igen och då ska vi börja på vår uppsats! eller ja, vi ska gå igenom allt imorgon o på torsdag.

come on, its tough, i know! but were gonna make through it!

lejonet + vågen

Ni överdriver båda två det lyxiga och storsinta men lyckan blir total. Ni älskar båda två resor och fester. Båda är ni godhjärtade och enormt välvårdade och vackra. Tänk bara på att vågen hatar gräl och att lejonet behöver mycket uppskattning

vågen!

Vågen

Planet: Venus
Element: Luft

Uppdrag: Att leda - på ett intellektuellt, aggressivt, dynamiskt och idealistiskt sätt.

Lite nyckelord

Diplomatisk
Romantisk och charmerande
Tillgänglig och sällskaplig
Idealistisk och fredsälskande
Obeslutsam och ombytlig
Lättlurad och lättpåverkad
Flirtig och nöjeslysten

Vågen behöver en harmonisk miljö, utan stress och tjafs för att kunna vara lyckliga. Ibland ger dom vika för att slippa konflikter.
Vågen tycker inte om att vara ensam. De vill gärna ha någon att dela livet med.
Dom är romantiska. Vill gärna känna att dom är älskade.





Detta är så jävla sant!!!


jag passar bäst ihop med vågar, skyttar, lejon och vattumannen i förhållande och minst med fiskar, stenbockar, kräftan och skorpioner.


jag går även ihop med väduren, oxen, tvillingen, jungfrun,


förlust igen...

det börjar bli riktigt drygt och förlora nu! speciellt mot lag som vi ska vinna över! på lördag anländer sjöbo till Köpingebros Idrottsplats. Då ska vi fan vinna den matchen!
ahhhhhhhhhhhhhhhhhh. ska försöka ladda upp tjejerna i veckan nu, vi behöver en vinst o en mängd självförtroende!

 
nu ska jag ringa mange..

lördagskvällen



Lördagskvällen fick lite ändringar och istället för att umgås med min faster på hennes smyckesparty stannade jag hemma, åt en god middag med mamma, pappa, michelle, rasmus och sebastian! Pratade med Matilda och vi stack in för en liten glass på mcD tillsammans med Tommy och Kristina! :) haha, en snabb vända, men ack så rolig!

Blev en tidig säng för mig, vilket gjorde gott. Har inte fått sov ut riktigt på väldigt länge. Så idag gjorde jag det, sov till halv tio och sen började jag läsa i min nya bok, som pappa gav mig, Andreas Carlsson! (han i idol-juryn)

Nu har jag laddat upp med en vätsketablett, läst 50 sidor i boken, tagit på mig linserna (för en gångs skull), packat väskan och klätt på mig. NU är det en timme kvar tills vi åker till matchen mot trelleborg! FAN IDAG, SKAAAAAAA VI VINNA!

Matilda har med sig musiken och jag har hejjarklack idag.

publiken idag på vångavallen, kl 15:oo
Mamma
Mormor
Pappa
Morfar
Adam - Kusin
Andreas - Adams kompis
Adde - Adams kompis
Peter - Morbror
Nicole - hela familjen under är familjekompisar!
Per
Elias
Tilde
Mirelle

ändå en bra hejjarklack med tanke på att det är bortamatch :D. kom igen nu tjejer, nu vinner vi!


Valborg

Igår var det valborg och det börjades med slinga och klippa håret, för att sedan träffa Matilda och sedan fortsätta på en mycket trevlig dag. Sen blev det att möta upp Sara, Josefine och Dina för att åka på fest hos Kitte. Träffade ex. Leo som var jävligt trevligt! Längesedan man träffade honom. :) Sen åkte jag o Matilda med hennes mamma hem för att fira rasmus 25 års fest i K-bro. Sen bestämde vi oss för att åka in till Ystad och Barabar igen tillsammans med grabbarna. :) Det blev bra drag! Träffade Sara, m. CO o vi gick in på BB. Därefter blev det hemfärd till my house och matilda klarade tillochmed av konststycket att göra sönder tallriken när hon åt kött till nattamat. sjuka unge!


Idag har vi varit duktiga, städat ut och igenom hela garaget och uterummet. Dessutom har jag satt upp studsmattan och tatt fram mopeden.

Jag ska försöka träffa Magnus Rask under kvällen, för att ge honom sin födelsedagspresent och sen ska jag hälsa på hos Sonnda och hennes smyckesfest för att spendera min tid och ge mina tankar lite frihet.


chill out,



vem fan kan man lita på egentligen?

Det är frågan, vem är ens riktiga vänner? och vem är ens falska?

En sak undrar jag.. ? Hur många chanser ska man få?


Jag vet varken ut eller in för tillfället, känner mig jävligt snurrig och okoncentrerad på vad jag faktiskt känner, tycker och tänker. Jag orkar inte ens ta tag i det.


HELA mitt liv är så förtillfället. Ångrar mig att jag inte ska åka iväg. Det är så skönt o bara slippa tänka på verkligen och alla dessa problem här hemma. Men samtidigt, varför har jag dessa problem?

Är jag helt enkelt för snäll?

RSS 2.0