Pluggat hos mormor och morfar,

- tre dagar i rad. Teorierna har satt sig iallafall. Pluggade dem igår och idag när jag skulle gå igenom dem hade nästan alla satt sig så det var skönt. Med alla menar jag ca 25 st. Dryyygt, Nu är det bara all annan empiri som ska in i min lite för trånga hjärna! Men det ska gå för jag orkar inte göra om det och efter imorgon kan jag bara koncentrera mig på fotbollen för hela slanten istället.

Men själva tentan den handlar om 10 olika kapitel från en engelsk bok som heter sport and excercise psyhology skriven av weinbourg and gould. Dessa kapitel är exempelvis motivation, koncentration, nervositet och aktivering mm.

Det är ju väldigt intressant men det är jobbigt att trycka in allt på minimal kort tid i hjärnan. Men förhoppningsvis funkar det och det hjälper ju en i så mycket annat inom idrottens värld som är väldigt bra att kunna. MEN MEN. nu ska jag fortsätta pluggandet så jag kan kolla på greys anatomy och idol ikväll, ciao.

- Mad.

det känns tugnt

just nu men man får ju se det stora hela och vara ganska nöjd med 2-2 vilket inte tvingar oss helt till att behöva vinna matchen nästa söndag. Men fortfarande är det jättenervigt och vi måste minst ta ett poäng med oss när harlösa kommer på söndag. Vi ska klara det - vi ska inte behöva åka ut på målskillnad!

Kämpa tjejer. en kul sässong som har varit mycket tuff med mycket matchande ska nu fantamig avslutas bra också. Jag tror på oss tjejer. om vi spelar vårt spel och kämpar tillsammans

Nu har jag precis ätit taco och kommit hem från helsingborg. Var där igår hos frittekalas och hade inflyttningsfest. Jag och Dan var de enda som ville ut så vi drog ut med fyra av fritte tjejkompisar och landade på tempel i hbg, inte als långt ifrån var fredrik bodde. Vi såg hollywoodfruen maries lillebror christian som var med i serien för ett tag sedan. haha. sjukt bra kväll och vikken avslutning när vi var fyra st inne på frittes lilla rum. haha. mkt skraatt och herregud vikka magmuskler jag borde skaffat mig där.

bra helg så nu är det bara till att pluggapluggqplugga till tentan på torsdag och efter det laddaladdaladda till på söndag. så avslutar vi snyggt på hemmaplan med champange och serpentiner :P

CIAO:

inför match.

Idag är det en viktig match som väntar på Skillinge IP kl 14:00. Vinner vi denna är vi klara för division tre nästa år. sucksucksuck, det är verkligen viktigt. 

Men men vi ska ju jobba oss ändå in i mål och vi ska välfötjänt vinna denna matchen och spruta champange så jag kan fortsättaa mitt glädjerus på tåget med jannie till helsingborg. :) ska bli skoj, skoj som attans att se alla igen !! 

Vaknade 8 imorse, det är nog första gången i mitt liv att jag vaknar så tidigt och går upp självmant. duktig madeleine1 haha. Satt framför datorn hela morgonen och när klockan närmade sig halv elva fick jag sms från josefine, taggaaatgaaagaa:P hehe, mycket skoj! Satt kvar lite till i sängen o började sedan tänka på vad jag skulle ha på mig ikväll. Har fortfarande inte kommit fram till vad det blir. Antingen klänning eller jeans och ett linne, men ajsing bajsing. Hittar ingenting bra! gah.

Gick ner för att laga lite mat till mig och michelle för att sedan komma in här igen och göra ett blogginlägg. Nu ska jag fortsätta packa och därmed basta. Slipper ta mig ut till samlingen för Cassandra kommer och hämtas oss här efter samlingen :) sköööönt!

Nej, nu ska jag ladda på lite musik och rockladda för att sedan åka till match. pussokram.

fredag

mysig fredag med bara trevligheter. I morse fick jag min bror till att städa sitt rum tillsammans med mig, det rummet blev helt fantastiskt. Hans kompisar som kom senare på kvällen berättade för mig att de aldrig hade sett det så, såååå fint

Efter det åkte jag, lillebror och mamma till hamngatan fjorton och åt lunch. Mamma och jag åt varsin black and white och sebastian åt en pizza.. När vi var mätta och belåtna begav vi oss ner på stan och sebastian fick inhandlat en svart läderjacka som kommer fixa många brudar, haha. Jag och sebastian fortsatte ner på stan och gick in på systemet och fixade dricka för mig till imorgon och inflyttningspresent till fritte som jag ska till imorgon efter matchen. När jag o sebbe hade fixat allt vi skulle på stan gick vi till snuggles för att köpa en kaka och fortsätta hemåt till mormor och morfar, men väl på snuggles träffade vi michelle. så vi satt där o snackade en stund och efter en halvtimme ungefär gick vi vidare hem mot mormor och morfar, käkade kakan och kollade på simpson avsnitt.

När vi sedan kom hem hade klockan ändå närmat sig sex och sebastians kompisar var på väg för att komma hem till honom, fixa till sig och göra sig redo för kvällens nästa anhalt - tingvalla. Jag körde dem dit och gud vad söta de här fyra små pågarna var. de sprejade, la vax i håret och de glittrade ner sig, det var kul o se. Trodde inte killar var så fåfänga, haha.

Så kul o höra deras kommentarer under kvällen, ett smakprov är:
"fan vilken push up hon har asså, det är sjuk. Men hon är sjukt snygg ändå".. haha ,det är fan ball..


När jag kom hem blev det lite mat från pizzerian men när jag skulle sätta mig ner o äta den hemhämtade räksalladen så var det minsan ingen räksallad i utan det var kycklingsallad. Men det gjorde ju inte mig någonting, fick en ny räksallad och en kycklingsallad som jag kan äta imorgon när jag har bråttom att sticka till helsingborg srax efter matchen :)

Jannie och jag ska på utflykt imorgon, till helsingborg och fredriks nya lägenhet. ska bli såååå himla skoj o se alla malmöiter igen : ) saknar dem. Mange skulle också komma imorgon och det var ju verkligen inte igår man såg honom, det är nog nästan två år sedan jag såg hans face sist. Vi ska stanna där över natten också såklart så det blir nog utgång. Trots detta så vägrar Jannie bakfylla o smiter ut till malmö ikväll med ystadsdamerna. Får se hur pigg hon kommer varaa imorgon på att festa, men ack den som ger sig, haha. Hon har ju ändå inte festat på ett år så hon har ju lite o ta igen. haha.

nej, nu ska jag lägga mig och börja ladda inför imorgon. viktig match och seger för allra satans negergubbar.

jag stannar nog här ändå,

även fast jag har gjort ett nytt konto. det var helt jobbigt.

kopierar bara in vad jag skrev där:

Så nu har man studerat och organiserat allt inför tentan och nu ska man bara få in ski*en i huvudet också. Men det ska förhoppningsvis gå, annars blir det omtenta, men det giter jag inte, så kom igen nu Madde!! :)


Ikväll får vi se om det blir träning känner mig faktiskt värre idag än de senaste två dagarna, men får iallafall gå ut o checka till dem om jag inte ska träna. Man vill ju vara tipptopp på lördag så man vill ju inte riskera någonting. Men det kan ju inte vara så jättebra att inte ha gjort någonting på en vecka heller.


Idag blir det städning och att hjälpa mamma här hemma och förmodligen lite plugg om jag orkar, känner mig som en dö sill.. Pussokram


ny blogg.

www.maddishen.bubbleroom.se

onsdag.

började med att plugga hela vägen in till Lund på morgonen eftersom jag ville få finjustering av papperna klart idag.

Idag skulle det bli en ganska lugn dag i skolan men tji fick vi. När vi kom till skolan idag förväntade vi oss en föreläsning på två timmar om idrotts tillämpningar i praktiken. Men nej, vi fick ett grupparbete som skulle innehålla 3-4 sidor med underbar läsning om ett fall där ett dataföretag ville ha förslag och hjälp om hur de skulle uppföra detta bygge. SUCK och dubbelsuck eftersom vi skulle göra ett annat arbete efter vår föreläsning idag. Dessutom säger kärring... hmm. "föreläsaren" som egentligen inte ens är en lärare eftersom hon är utbildad psykolog att det nog kommer ta mer än två timmar. JOoooo tack vi ska sitta här hela dagen och göra ett hela onödigt och ointressant arbete. gah!

förbannad blir man när man egentligen tänkte skita i lektionen och jobba istället. Nej det blev dubbelt med arbete och minus på kontot eftersom man fick gå ut och köpa sig en lunch i vackra lund också. ännu mer suck.

Vi skrev klart arbtet iallafall och det blev hyfsat bra, det blev tre sidor och det andra grupparbetet blev en sida som räcker mer än väl. Vi har därmed suttit 3 timmar extra i skolan idag vilket borde vara förbjudet. När man väl satt på tåget och skulle åka hem. äntligen! så ringde jag Linda och pratade lite skit och sen fortsatte jag plugga. När jag kom hem fortsatte jag också att skriva in alla justeringar på data och fick göra ett välförtjäntligt break för att kolla på svenska damerna i vmkvalet vinna över belgien med 2-1. följt av idol och pizzaätning som gjorde kvällen mycket mysig med mammi. Efter det blev det fortsatt studering och nu är jag äntligen klar. Imorgon får vi se om det blir lite jobb, vilket hade gynnat eftersom jag behöver pengar. Annars får det bli att studera och mysa tills det blir träning på kvällen. ska bli nice och lada tjejerna inför på lördag. :)

ses imorgon. ciao.


gud vad jobbigt

Jag gjorde precis världens längst inlägg och så försvann det, buhu!

Men jag ska väl kunna återskapa det eftersom jag inte har så mycket annat bättre för mig. Borde titta på män som hatar kvinnor men det gör jag nog snart.

Sååå till inlägget då:
Idag vaknade man utav att telefonen ringer kl 07:06 och självklart är det resursenheten som vill ringa in folk för att jobba. Självklat ställer man upp (ioförsig mest efersom man behöver pengar) och går upp ur sängen och klär på mig. Cyklar bort till Parkens förskola och eftersom Marie på resursen ville att jag skulle ringa henne när jag kom fram för att få en starttid på mig så gjorde jag det. Samtalet kopplades fram 07:15 och hon kunde inte tro sina öron när hon hörde att det var jag! Men hallå? jag bor ju faktiskt bara en väg bort från det dagiset. När jag sedan kom in så sa Suss detsamma: vi ringde ju resurs kl 7, det är ju helt galet. Haha. Men sjäääälvkart! dagens rekord.

Under dagen på dagis gick vi till skogen och vi åt fiskoppa till lunch med äpplekaka till efterrätt. Vi bara mööös hela dagen! Nu vet jag vad min dotter ska heta också :)

När jag väl kom hem sen så somnade jag i säng och sov i tre timmar som verkligen inte hör till vanligheten. Det kan matilda intyga efter all mobbing som hon har fått utstå från mig. Så nu har man väl konstaterat att man är sjuk. Så idag blir det ingen träning eftersom man vill vara tipptopp och spela vår überviktiga match på lördag. Dessutom fick jag precis en inbjudan av världens bästa helsingborgare att komma på inflyttningfest på lördag och visst  man det. Så jag och Jannie kommer dra oss dit efter min match i skillinge


min dator hackar så nu får ni inte mer information idahg - M

Jag och Jän

Jag och Fritte


happy ending.

Det är precis vad vi ber för i Köpingebros damlag! Vi kämpar och sliter och hoppas att det räcker ändå in i mål! Vi behöver två poäng till för att vara helt säkra påatt ha avancerat till divison 3. Vinner vi på på lördag är det klart och ni som är utomstående förstår inte hur mycket set betyder för pss. Så mycket energi och kämpa anda vi har lagt ner i vårt lag, vi är värda detta! Verkligen värda detta!!!

Jag fick senast höraa idag - grattis till seriesegern! - MEN det är ju faktiskt inte klart, det är fortfarande två poäng som ska håvas in innan vi kan sjunga segern är vår igen!! Men det ska hända, det är inte det, det är inte att vi är oroliga - det är mer att det ska hända innan vi ropar hej! Så länge alla i laget är inställda på att vi ska vinna de två återstående matcherna så kvittar det faktiskt vad alla andra säger för det är ändå vi spelare som spelar, gör mål och kämpar ändå in i mål!

Matchen i Lördags var obeskrivligt skön att vinna - inget skönlir, bara extrem kämpaglöd. Alla ställer upp för varrandra utan att gnälla trots att vi har många skador och krämpor i laget! Jag är så oerhört stolt över mitt lag och mina spelarkompisar. :)

Nu är det bara 5 dagar tills vi ska spela hem serisegern, eller vad säger ni tjejer?

fram med guldhattarna! --

snart klara...

 - det blev jubel och segerringen igår igen :)

Nu har vi bara två poäng kvar tills vi har säkrat division  3 tills nästa år. Men vi ska vinna hela serien!! Sen efter det blir det en stor fest med killarna som inte är riktigt lika bra som oss och äkrar division 6 kontrakt förhoppningsvis iallafall!

Igår var jag på 20 års fest hos Jannie, Julia och Therese, det var jättetrevligt!! Hade ett väldigt bra bord att sitta vid, så det var mycket trevligt!

Idag blir det jobbigt men om en timme är det samling till b-laget för att möta svenstorp. Det ska bli skoj men man är ju lite orolig när det gäller dem. De sparkar likom mer på benen än på bollen. Men men, jag ska väll klara mig helskinnad härifrån också!

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, antingen middag med josefine eller bara filmkväll med män som határ kvinnor. Pappa såg den igår och han sa att det var en sjukt bra film, så det blir nog en bra kvällsutmaning efter två matcher denna helg. Var liksom riktigt trött redan på festen igår samt riktigt hungrig tills vi fick mat eftersom jag var för nervös för att ät innan matchen, hehe.

God jul och gott nytt år,HAHAHAH...

ciao.

uppladdning

Idag är det seriens näst viktigaste match och därför måste vi vinna den! Vinner vi denna behöver vi bara ta 2 poäng på resterande matcher vilket underlättare pressen lite. Förlorar vi måste vi vinna de resterande matcherna. Vi ska möta Tomelilla som vi alltid tycker är jobbigt att möta, vi ska ju vinna annars ska vi inte ligga d´är vi ligger och de där de ligger. Men så är det just nu och det är bara att gilla läget. 

Idag fyller dock min lilla unge 16 år!! såååå stor.. iiiih.. hehe :O) älskar dig gumman! Hon fick fina presenter och rosor igår när jag och lillebror var och lämnade presenter till henne och rasmus, michelles pojkvän eftersom han fyllde 18 år igår. Men det kändes bäst att ge henne hennes presenter igår så att det inte störde uppladdningen innan match. ALDRIG ATT jag ska dricka den dära energidrycken dock, fyfan vad det gick åt helskotta!


ajja nya tag och en jävla kämpainställning så ska det nog gå. en extra tanke går åt matilda som ställer upp trots att hon egentligen inte ska. sån lagmoral borde alla ha. loveyou.





kämpa på, vita!

Fredag

Idag är det fredag vilket gynnar de flesta! Sååå SKÖNT är det, verkligen! Ikväll var det meningen att jag skulle ut på middag med Josefine tillsammans med iallafall Matilda, men nu verkar det inte bli så!

Imorgon vet jag definitivt vad som ska hända iallafall. Match mot Tomelilla kl 15:00 och sen direkt till Jannies 20 års fest efter det!!

Idag har jag varit i skolan mellan 8-10 och sen shoppat. Beställt tid till klippning som blir på måndag, ska bli skönt! Annars vet jag inte vad som händer, ska bara ta det lugnt och njuta av god mat och sååå =)

 såhär ska det se ut på tomelilla ip på lördag igen!

Oi!

Nu har jag precis kommit hem från mormor och morfar. En trevlig gårdag med mycket plugg och kladdkake bakning ;) det är gott, gotti gott goottt som charlotte har börjat få mig att säga :P En mycket trevlig överaskning i klassen. En tjej från trollhättan som flyttat ner för att plugga! Väldans trevlig och chick tös måste jag medge :P ihihi hon gör dagarna lite roligare, speciellt när man pluggar tillsammans, haha!

Nu är det snart dags för lite glädje igen, träning om mindre än två timmar och jag ska hinna med en del. Ska ut lite innan också så jag kan tejpa Tildas knä. Jädrans skit, hoppas verkligen hon håller på träningen ikväll så hon kan spela på lördag!! GLÄÄÄÄDJE TJEJER GLÄÄÄÄÄDJE. haha.

Sen har jag varit på stan idag och inhandlat Josefines 16 års presenter! wowawiwa. imorgon ska vi fira henne :P

Jag har också gjort klar nästan allt plugg vilket är såååå sjukt skönt så nu kan man verkligen få njuta av att vara ledig den här helgen för sen är det bara en och en halv veckaa kvar tills tentan. bläää.

Nej nu ska jag byta om, skriva ut lite artiklar till seminariet imorgon, äta och sticka till träningen. pusshajjjjj.

    KÄMPAA!

roligtroligt..

Jahapp då blev resultatet av mötet igår ganska bra. Vi åker till Holland den 27 mars och kommer hem den 2 april nästa år. Vi ska bo i Delden där 16 andra lag också bor! Ska bli skitskoj och jag tillsammans med Hanna och Cassandra ska utge ett aktivitetsråd så att vi spelare har mer att säga till om vad vi vill göra på våra lediga dagar. Men det ska verkligen bli skitskoj!! Jag har tänkt mig en dag kanske i Amsterdam och en på spa om vi hittar någonting roligt!!

Idag har jag pluggat ganska mycket är väldigt glad över hur mycket jag faktiskt har gjort idag. (Y) tummen upp för maddishen :P hihi. Jag har dock jättemycket kvar att göra. Imorgon blir det nog mormor och morfar så jag gör ännu lite mer för sen måste jag plugga inför seminariumet på fredag också. Men efter det blir det trevligheter med josse, för hon fyller år på lördag :) grattis min lilla unge..


Nej nu får jag starta att byta om och ta mitt lilla arsle ut till idrottsplatsen för träningen börjar om trettio minuter. full fokus och STOR glädje inför de kommande matcherna.. tjollahopppppppp.


 - M <3 GLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄDJE.

Hemma igen..






Ja, då var man hemma igen efter tre månader i USA. jag har nu varit hemma i fyra veckor tror jag och det känns som om man har börjat komma igång med det som man en gång kallade sitt liv.

Jag har haft det ganska fullt upp sedan jag kom hem men det känns ändå bra! Jag hade mina första lediga dagar förra veckan som kom väl till pass. jag rensade hela min gaderob och jag städade i hela huset vilket alltid är positivt. T.om. Ahl sa: det har väl aldrig varit så här rent här? hahaha

Det känns verkligen skönt att ha kommit hem från lägret man tänker på alla jobbiga delar, att bara gå till frukost tog ju musten ur en. Men samtidigt saknar man det, all gemenkap och det schemalagda dagarna. Man hade alltid någonting att göra. Men nu kan jag göra lite som jag vill, som också är väldigt skönt.

Vi har spelat tre matcher sen jag kom hem, mot hammenhög där vi vann med 4-2, trelleborg där vi vann med 2-1 och nu sist förlorade vi seriefinalen med 3-1. Nu är goda råd dyra och vi måste te 5 poäng på de sista tre matcherna, vi ska klara det, det är absolut ingen svår sak. Men det jobbiga är att vi ska klara av att ta hand om bollen och sätta den i målet eftersom halva laget är skadat. Jag hoppas bara att alla kan bita ihop och se till och spela ihop de här 6 poängen på de kommande två matcherna så vi inte ska behöva slita på spelarna mer än nödvändigt. De är i slutet av säsongen och alla är trötta i kropparna, men för en gångs skull är jag kry, onödigt nog den enda!! Men jag ska göra allt för att ta mig tillsammans med mina tjejer upp i division 3.


Är glad att min farbror ska gifta sig nästa år och eftersom jag vet att han kollar min blogg säger jag det här: när ska du ha bröllopet för jag är ju antagligen inte hemma i sommar?


lets go köpingebros damer, nu ska vi ha möte. ciao

RSS 2.0