överaskningar...

Vilken vecka för min lillasyster som fyllde 18 i tisdags. Tog körkortet i onsdags, överaskades av fest med hennes närmsta igår och har släktmiddag ikväll!!


som hon själv sa igår: - vilken vecka jag har haft!

I tisdags kom även JuneBune ner från Norge och överskade henne med sig själv eftersom hon egentligen enligt michelles planer skulle komma den 17 december. Men ack nej, det var den första överaskningen! Sen har det varit svårt att fixa allt inför fredagen. Allt som skulle klaffa och fungera för att hon inte skulle förstå någonting. Och fuck, vi klarade! Helt perfekt! Hon anade ingenting och stod som en förstenad och förbluffad tjej i ingången till vardagsrummet! FINNS ÄVEN VIDEO PÅ DETTA! haaha.

En bra artonårsvecka alltså! Grattis lillsis.


sjukis..

så idag skippar jag en två timmars föreläsning, men så får det vara. Ska dit imorgon igen! Så då är det la bättre man mår bättre då. Ikväll är det träning igen och jag kan ju inte mer än säga: - det går ju inte att bli sämre än jag var i söndags. Så det kan bara förbättras! :) Vilket hade hjälpt mitt självförtroende ganska mycket inför cupen på lördag! Det ska bli skitskoj o spela igen!!! Hoppas bara vi kan slå dem andra lagen nu, vi börjar mot allsvenska laget stattena!

KöpingebroIF kommer fantamig att sätta dit hårt mot hårt iår om vi får våra övergångar! Har ännu inte bestämt mig om nästa år om jag ska åka till USA! Vill jättegärna men jag vill inte missa Karims bröllop, Svenska cupen eller ngt liknande, så just nu handlar det om att skaffa jobb inför sommaren! Vi får se hur det blir!

Dessutom fick jag endast ett halvtpoängs avdrag på hela min tenta! finemang huh? Jag känner iallafall mig extra stolt







Dagens fråga?

Varför är en person som är intelligent tillsammans med ett pucko?

Fotbollsgalan!

Detta var min examenspresent till Linda men det visste hon inte om. Haha! Hon skulle öppna dörren när vi kom fram till Linda och Luddes lägenhet eftersom Ludde skulle låtsas som om han inte kunde just då och det tog en väldans tid.. Haha hon trodde vi var inbrottstjuvar! Innan dess hade hon varit sur hela dagen för hon trodde Ludde däljde någonting (ssom han ju faktiskt gjorde) men att det var i negativ bemärkelse och sen fick det en konstig sväng under kvällen när han sa att de skulle ut o dricka vin på lilla torg. då trodde hon han skulle fria till henne! Haha. Nejnejnej, hon hade så fel och när jag o Emilia kom dit kastade vi oss på henne med bandana och hörlurar med hög musik i öronen på henne. Hon fick klä om som en blind kvinna och klarade faktiskt av detta mycket mycket bra! haha. Vi fick med oss allt vi behövde och jag o emilia försökte slå i henne massa olika saker under resans gång mot arenan för att få henne så förvirrad som möjligt. hahahah. sjukt kul var det! vi har försökt få det hela ganska minnervärt med! Linda fick höra en video som jag hade spelat in precis framför arenan där jag berättade att hon var min bästa kompis och att jag ville göra någonting speciellt som var gemensam för oss båda! :) hihih. hon blev jätteglad och jättechokad och fick ju säga förlåt till luddishen också :D haha.


Ajja det blev en riktigt bra kväll trots att Henke och Zlatan inte fanns på plats. Dock fick drottningen ta emot tre piser!!! ;) heeeeeeya caroline seger. "det blev ett segerår!"


Lite bilder från kidnappningen och galan:
 kidnappning gillas! ( själva fotbollsgalan!
 Seger får diamantbollen, lady you are the best.
 best there is!

Josefine.

Grattis Jossiii... Hon blev utnämnd till bästa spelare under cup kommunal sammahangen :) oh landslagstränaren var där och såg henne spela:P woho.. så nu hopppas hon på att komma till bredläger med landslaget den tredje december. vilket hon självklsrt kommer göra.. så stolt över dig min lilla bebis.. älskar dig enormos.

pratar engelska.

med mina söta vänner från amerika och sydafrika förtillfället. Fick även ett paket från ASH i usa, michigan idag, vilket gynnade min dag väldigt mycket. Annars har den varit ganska fullstpäckad fån och med min faster ringde mig kl 10:30. tur som fan, det är itne bra för mig så mycket som jag sover. (som david sa, sover du tolv timmar? det gjorde fan inte jag ens när jag var nyfödd, hahah, klockren!) Jag åkte in till Ystad för att hämta Kian och passa honom några timmar. helt underbar är han min lilla kusin! vi gick bort till David som bjöd på taco occh efter en och en halv timme så somnade Kian och svettade ner hela min arm så jag sa till david som också halvsov till tvn att jag måste ut och gå med honom så han kan få frisk luft och sova ordentligt i vagnen.

Efter det traskade jag och Kian ner till stan för att få lite frisk luft, vilket gynnar både honom och mig. Han var så söt där i vagnen och när jag gick där nere med vagnen kändes det lite som om alla kollade snett på mig. lite galet! ajja, köpte en wienerbrödslängd och en kanelsnäcka och traskade hem till mormor och morfar för att mumsa fika :)

Sen gick jag hem med Kian efter fyra timmars mys, blöjbyte, nappning och matlagning :) nöjd med dagens resultat och davids kommentar när jag kom hem till honom: du passar som mamma!:)


Efter att jag lämnat kian till sin mamma, kom min mamma o vi körde o fixade lite för ikväll.. taco en gång till och lite mums mums till ikväll.. vid halv åtta åkte jag docck in till stan igen för att mysa med jannie lite. sedan blev det lite stress och david fick skjutsa mig ner till tåget där willers också satt o väntade för att åka hem till oss.. när vi väl kom hem så var det TP för hela slanten och jag hoppade in i mammas o sebbes team och vi vann! inte för att jag kan så mycket. men lite ändå :)

nu sitter jag här, har precis ätit lite av den goda makaroni and chesse osm jag hade fått i paket från ash :) wii.. glömde ju berätta ddet att jag hade ffått ett paket från usa när jag kom hem. men det var mums och dessutom fanns receptet i där så det har jag nu översatt till svenska mängder och så blir det till att baka det imorgon :D

imorogn åker pappa iväg igen och vet inte riktigt vad jag själv ska hitta på med.


nu ska jag fortsätta med min sydafrikan ;*) ciao.


fotboll

Idag ska vi ha tio st nyförvärv på besök. ska bli skitskoj och speciellt eftersom vi ska ha en miniturnering. :) fan vad jag älskar inomhusträningar.

Jag har fått kontakt med en tjej från Höllviken som heter Sandra. Skitskoj o lära känna nya människor. Både utanför och innanför fotbollens väggar:) verkar vara en riktigt trevlig tjej.. så nu har min blogg spridit sig ända dit. Haha- tittade faktiskt på vad jag skriver och jag tycker den är rätt intressant o läsa. Kanske mest för de som är i samma situation som mig. Med fotboll och skola i ccentrum av ens liv!!!


Nej nu längtar jag tills kl är 6 så jag kan få spela lite boll o se alla ansikten som ska dyka upp idag :)

ledig idag, vilket är grymt skönt.

Idag har jag varit ledig. Har bara slappat i sängen, städat på ovanvåningen, tagit ut tvätten, hittat lite saker som jag läst i och ska bara städa klart på mitt rum för att sedan börja på nedanvåningen. Man har ju en ganska lång dag kvar om man nämner att träningen börjar kl 21:oo ikväll och slutar 22:3o. Mmm, mysigt! Ska bli skönt o komma igång igen, FAKTISKT! Kul o träna med alla tjejer och en ny tränare - vilket gör att man blir nyfiken på hans träningsupplägg.

Imorgon har jag inte bestämt mig om jag ska åka till skolan eller inte och på torsdag kommer tre damer ifrån min grupp hit och jag ska bjuda dem på middag o sen sticker vi till min träning för att observera en träningsgrupp!!! vilket alltså kommer vara min, det blir roligt o se vad de kommer fram till. Jag har ju en ganska så subjektiv bild om hur vårt lag ser ut och är indelat. Men vi får väl se om min bild stämmer överens med deras. På torsdag kommer även nyförvärv så det ska faktiskt bli riktigt kul!

Annars är jag ledig på fredag och helgen blir för övrigt lugn med Jannsan eftersom det har blivit spyor de föregående söndagarna. Så känner att levern behöver lite lugn o ro faktiskt. Hade gynnat med en liten tripp snart.. Kanske halmstad eller Stockholm.. ?

Får höra med Jannie o se vad hon säger.. Sen vill jag även gå på handboll... Men också göra någon skönhetsbehandling, ex ansiktsbehandling eller ngt.. Hade varit skönt, eller kanske massage, mmmmm. det hade behövts!!!


XOXO, miss you ILCER.

RSS 2.0