Woila.

Idag har varit en lugn och trevlig dag. Jag har varit på badet mestadels av dagen och pencilinen har gjort knockout på mig. Men jag har kämpat mig igenom dagen. Däckade på soffan efter två timmars jobb med bedömningsmatriser för eleverna. Sen iväg på möte med Sebastian för att gå igenom gymnasieval.

Imorgon är det dags för friskis och svettis med alla mina elever :) Ska bli jätteskoj. Sen ska jag ha mitt första teoritest med 4orna. Men det är bara en uppdatering om vad de kan .


eyy!

Idag har jag jobbat tre timmar och sen varit hos både läkaren och tandläkaren. Fick en pencilinkur som förhoppningsvis kommer hjälpa mig och min lilla tå. Tandläkaren trodde inte det var så farligt och beodrade mig att boka tid för att dra ut visdomstanden om det inte blev bättre. Best of all, fick undersökningen gratis :D

Hämtade ut pencilinen och köpte mer alsolsprit. Hejja tån nu, Jag hoppas verkligen jag hinner bli klar tills på fredag. Läkaren sa nej, men jag hoppas ja!

Nu ska jag kolla igenom desperate housewifes som vi spelade in igår. Igår gjorde jag även klart treornas bedömingar. =) Bara fyra klasser kvar.


LÖRDAG

Idag är det lördag igen och jag inväntar förtillfället en finfin middag med mina förldrar, lillebror och elias. Dessutom ska Matilda även dyka upp snart. Vi ska nämligen till tingvalla ikväll.
Igår hade vi en top notch kväll men matchen kan man väl inte skriv till historien som en "bra spelad" match.
Men det är ju iallafall seriefavoriterna som vi mötte. Tråkigt bara att vi inte får med oss en poäng. Ajja, nu ska vi inte gräma oss över det utan se fram emot nästa match mot Pandora på måndag. Ya-cupen så de har två straffar på oss. isch.

Nu ska jag kolla lite på film innan middag o sen drar vi. Heeeeej Perikles, HEeeeej!


torsdag, även kallad skärtorsdag.

this was one of my best friends at ILC-  oh, when are you coming to see me?Idag flyger alla häxor till blåkulla. Vilket betyder att det kommer va ett evinnerligt knackande på dörren om godis idag/ikväll. Imorgon kommer sebbson hem och vi ska spela hemmapremiär. Efter det blir det en trevlig sammanskomst med herrarna(förhoppningsvis) som vi damer har anorndat. Alla ska ta med sig lite var. =) Därför måste jag kirra ägg idag som jag kan koka.

Men just nu ska jag göra mig iordning för att dra mot tåget. Ska in till Ystad, kolla på adidasskor på Teamsportia. Ner till läkaren och sen bestämma mig för dem eller för de andra f60 på bareko. hmmmmm hard choice. EFTER det ska jag iallafall träffa sandra och lilla älsklingen Thilde för första gången. Hon ska få en fin liten present! Ett gosedjur och en body! :) Sen kl 2 blir det läkaren igen för allergi och astmatest. Jävla rännande hos läkaren men vafan. Bättre o bli frisk!!!

Viktiga matcher som hänger i luften nu. På lördag är det meningen att det ska bli påskafton på tingvalla. Det kan bli något det. Det blir antagligen bara jag o Matilda. Kanske tessan ska med, who knows?. hon kommer iallafall hem idag.

Ajja, upp o hämta sollenbrillen nu, för det är ju sooool ute. Dessutom ska skinnjackan på ;D '



påsklovet fortsätter,

GODmorgon.
Fast det är nog bara jag som går upp såhär sent en tisdag. För jag har PÅSKLOV :D
Nu kollar jag på Malou och ska senare städa undan lite för att åka med mamma in till Ystad och fixa lite saker.
Ikväll är det träning, woho!


YES

Seriepremiären är avklarad och det blev peeeerff!!!! 5-2 som var naaaajs! Jag gjorde 4 assist. Godkänt resultat! yesyeyseys. Efter det grillade vi o drack gott hos Cassandra. =) Jag, thea o matilda åkte hem till mig o sen slocknade vi allihopa.

Idag ska jag o tildan kolla på Pandora - Sövestad. Vi ska ju möta pandora i Ya-cupen så kan ju va kul o kolla på deras spel en gång innan. iiih.

Annars är det ingenting mer planerat mer än världens bästa hotell ikväll!


ciao.

UNDERBAR fredag.

Idag har varit en helt underbar dag. Dagen gick suveränt på jobb och under kvällen vankades restaurangbesök på bröderna M med Linda och Ludde. MUUUMS! Riktigt mysigt och roligt att träffa dem.

Nu ska jag ladda med lite vatten och sen blire nattinatti för att imorgon spela seriepremiär!!!!



see ya on the field.

onsdag.

Började onsdagen med ett samtal från resursen. Berättade att jag skulle på läkarbesök och hon skulle höra av sig igen angående hur det skulle bli. Åkte till läkarbesöket som gick jättebra. Världens bästa läkare, seriöst. Fick reda på vad det var för fel och har nu äntligen fått piller. FINALY!

Efter det åkte jag hem och resursen ringer mig och frågar om jag inte skulle jobba idag? Jag: men hon skulle ju ringa tillbaka? MISSFÖRSTÅND. kastade mig in i bilen och körde rally till glemmingebro. Men men, nu är jag hemma och har ändå skramlat ihop 4 timmar att få lön för :D naaajs.

Nu är jag hemma och inväntar middag samt greys anatomy.

KRAM.



på lördag ska ni få pryl, era hammenhögsbor ;) höhö

lååååång tisdag.

Idag har varit en lång dag. Började min resa till jobb halv 8. Började med att ta fram volleybollnät och stolpar i hallen. Gick in för att ha påskpyssel. Gjorde mosaiktavlor! Blev faktiskt fint. Du kommer bli glad som får den av mig, höhö. Efter jobb, som förövrigt faktiskt gick bra. Var väldigt skeptisk så började vi med konferensen om läroplanen. Fick två mackor som tur var eftersom jag hade glömt att ta med mat. Snabbt hem och direkt till träningen. Slängde i mig mat och det får jag sota för nu. För jag har sån satans halsbränna.

I helgen fick jag umgås mycket med min barndomskompis Therese. Hon kom hem till mig i fredags efter att ha ringt och överaskat mig med att ha kommit hem från Köpenhamn. Vi gjorde inte jättemycket eftersom vi var rätt så trötta. Jag hade ätit en pizza och delade på lite chokladglass tillsammans med talang & parlamentet. :)
Lördagen började med att stiga upp halv nio för att sticka ut till IP och hjälpa till på fixardagen. Gick suveränt!
Vi var jätteduktiga :P På kvällen blev det drinkkväll med Matilda och Therese :) Var kanske menat att vi skulle ut också, men vi var för jävla trötta. Söndagen användes till mys i Malmö tillsammans med Tessan. Vi gick runder på stan och käkade lunch på gökboet. MUMS!

Kom hem och mös framför tvn för att sen sova och jobba på norran under måndagen. Inom hemkunskapen. Det gick finemang.


Nu ska jag iallafall duscha efter träningen och äta ngt gott för att kolla på tvn.. DESPERATE HOUSEWIFES.

friday.

Äntligen är det fredag och man kan ta helg. SKöönt, riktigt skönt. Nu har jag precis skickat ett mail hem till en förälder, men det kom tillbaka igen. :/ får se vad man kan göra istället. Mailade även de andra lärarna angående friskis pass som vi ska ha med eleverna.

SKoldagen har gått bra och det känns verkligen skönt att ha kommit hem. Sitter med en filt och dricker juice. Första helgen på länge som det är lugnt. Vet inte om det blir match på söndag eller inte, vi får se ikväll helt enkelt. Imorgon är det fixardan och jag hoppas innerligt att stormen försvinner.

ohhhh mums. Idag kom skatten tillbaka. Härled. Nu klarar jag mig i sommar också.


HEjråååå

efter regn så kommer solsken.

Idag har det blivit lite bättre. Optimismen stiger. Något är fel men det kanske inte är så farligt?
Vi har haft redskapsgymnastik på idrotten idag och använt trampett och plint. Gick bra men som alltid med redskap behöver man bli lite barsk.

Det gick iallafall bra och efter lite samtal kom jag även hem. Handlade lite på hemvägen och sen satte jag med de nya läroplanerna som vi ska ha läst till på tisdag. De är färgade och fina med överstrykningspenna och det ser fint ut. Har kommit halvvägs.

Idag ska jag träna och det är storm där ute. Inget roligt alls men solen skiner iallafall.

Dessutom pratade jag med min tränare idag som satte mig på uppdrag i att finna ett nytt motstånd till träningsmatchen på söndag. Det är sista matchen innan serien startar och laget vi egentligen skulle möta lämnade WO igår. Men nästa vecka startar grässäsongen på riktigt. Vi börjar på fältet vilket innebär att den jobbiga försäsongen ska vara över iomed sista träningen på konstgräset är idag.

KRAM!


ibland har livet helomvändningar.

Jag skrev häromdagen om hur bra jag mådde. Idag är det tvärtom.

Var hos läkaren och det visade väl inte världens bästa resultat. Ska få tillbaka provsvar på måndag och ska dit igen om två veckor på nya tester. Man blir så orolig. Har varit ett vrak idag och det är tur man har världens finaste föräldrar och vänner <3.

Jag mår iallafall lite bättre nu när känslor och tårar både har förklarats, visats och diskuterats. Problemet är att jag svimmade idag och att jag har mått lite halvkass också. Nu ska jag iallafall försöka få i mig lite mat så att blodsockret går upp igen. Fy vad hemskt det var när jag svimmade. Kallsvettades och fick lägga mig på golvet. Ioförsig inte jättekonstigt med tanke på omständigheterna. Pratet och 6 STYCKEN tuber med blodprov i. gah. Jag hatar det. Tittar inte och försöker stå emot. Men de senaste gångerna har det bara snurrat till, blivit likblek och svartnat framför ögonen.

Nu har jag skickat lite mail och fixat med lite papper till jobb. Ska fortsätta läsa och stryka över i den FETA mapp som vi har fått och ska ha läst igenom till konferensen på tisdag. Det är den nya läroplanen som ska in i hoed.

Mycket som händer nu och jag längtar något fruktansvärt till att jag får vara frisk och spela fotboll igen.

KRAM



tur man har världens finaste vänner iallafall

ledig måndag

Idag var det ingen väckning och när jag tillslut svettades sönder i sängen tog jag mig upp. Åt två rostade mackor och drog sedan ut på en promenad i den vårvackra naturen. Det var en mycket skön 6 km runda. Nu kom pappa precis hem med thaimat som vi ätit av. Jag har även avbokat the studio fotograferingen. Nu har jag betalt en av pappas räkningar och har tänkt sätta mig i solen lite innan den försvinner :P

Ikväll är det träning igen och det känns faktiskt kul, inte som ett måste. Ska bli skönt o  springa av sig. Efter promenaden idag känner jag mig fit for fight. Den där "sommar"dagen som vi spelade i helsingborg med bara shorts känns därför som ett positivt besked och uppmuntrar till att träna mer. Eftersom understället kan huuuutttttas!!



nej men lite sol nu, jatack!
puss.


ojojoj

Vilken otrolig kväll vi hade igår. Tack alla finisar.

Jag mår så otroligt bra förtillfället.

yes!


Hola

Idag är det en rolig dag. Igår var det en mysdag. På söndag är det en chilldag.

Igår var vi hos Mikaela och firade henne. Hon fyller 21 år idag. Vi käkade pizza hemma hos henne och kollade på talang. GILLA!

Idag har man packat halva morgonen eftersom vi ska åka till Helsingborg och spela match mot Skeppslunda. Ett göteborgslag. Efter det drar vi fort som attsingen till Malmö och går på big Bowl. Äter medelhavsbuffe och bowlar. På hemvägen ska vi ha trevligt och sen drar vi till Cashew innan Öja!

Imorgon ska jag chilllaaaaaa!!!

RSS 2.0