tjolahopp!

Idag har jag jobbat på Edvinshemskolan och sen på bleke. När jag kom hem ringde telefonen och min rektor förklarade att de behövde mer hjälp. Alltså ska jag nu även försöka ha ettorna i idrott. Vi får se hur det går.

Veckan har varit lång så nu är helgen välbehövlig. Fredagen blir som de flesta fredagar. Pizza o Idol :)
Annars finns det ingenting annat planerat mer än att det är match på söndag. Efter det är middag med herrarna som de bjuder på. Sen åker syrrorna tillsammans med henke till Thailand på måndagmorgon. RIKTIGT mycket fusk!

Ciaoooo


yo

Igår var det match och lång bussresa. Efter det blev det 20 års fest för Fredrik. Lyckad kväll förrutom dålliga karrar. När ska eländet sluta? Men, skit i det. Nu är det dags för en ny vecka och nya utmaningar. Fick iallafall en ny vän. Alltid något.

Veckan känns spännande och nervös eftersom jag ska påbörja ett nytt område i skolan. Orientering. Har aldrig undervisat i det. Så hoppas verkligen att det blir bra med det jag har planerat.

Kram

tjo

Hej allihopa. Veckan har gått hyfsat snabbt och helgen var hyfsat lugn. Vi vann matchen som var sååååå viktig och nu är vi klara för ett nytt kontrakt i division tre för nästa år! SÅ HÄRLIGT!
Nu ska vi bara fixa klart träningslägret för nästa år..

Om en månad fyller ja 24. Blir man mörkrädd eller? Letar fortfarande lägenhet och hoppas att det kommer upp något snart som jag kan vinna i en eventuell budgivning.

Veckan som kommer, kommer bli tuff och helgen kommer bli DÖBRA.

Puss på er alla.


tack till mitt underbara lag som kämpade som svin i lördags för att ro hem tre poäng :D


jalla!

Det är det nya ordet som jag har lärt mina elever. För er andra som inte vet vad det betyder så är det arabiska för Skynda dig!

Jobbet går bra, även om det är mycket och göra så är det riktigt kul! Tycker om det. Det bästa jobbet som finns :)
Imorgon ska jag dock plåga dem med konditionsträning. 6orna har redan lagt locket på, men de ska klara det banemaj.

Imorgon är oxå sista träningen innan lördagsmatchen som är såå viktig. Heja oss!

Nu ska jag gå o hämta glass för att sedan kolla på IDOL för första gången denna säsongen. Ciao

RSS 2.0