newtime.

Nu har jag påbörjat min praktik på Mackleanskolan och det går riktigt bra! Igår var vi på vandring i Häckebergaskolan med jättefint väder. Idag började jag mina lektioner och det börjades med 6or. Vi hade musikuppvärmning som jag lärde dem och sen hade vi stött kula och hoppat höjdhopp.

Idag börjar vi träningen igen efter två dagars ledighet :) sköööönt! Sen är det sista matchen på lördag mot hallands nation!
Helgen var superduper med en helt fantastisk lagfest och myskväll med jannie under fredagskvällen. Efter lagfesten blev det barabar. Myyycket trevligt o sen nattetime hos Mikkisen.
Söndagen spenderas med snyggingar och mumsig mat innan fotbollen mellan MALMÖ och Göteborg spelades. halv fem.

Jag längtar förövrigt till på måndag när jag ska klippa och slinga håret. Klippte faktiskt min lillebror igår - blev riktigt bra! ;)

Hoppas det är god mat, för nu ska jag snart på lunchtime, sen är det bara två lektioner kvar. En som jag ska hålla i, i killerboll och innebandy och sen är det elevensval sista lektionen. Där gör de det som de tycker är roligt.

(fick ju en tillsägelse av GW så får ju försöka börja blogga lite bättre.)

målvakt.

Haha! Igår var jag målvakt på U.lagsmatchen. Men det var faktiskt roligt och det gick riktigt bra!! Vi vann med 6-2 och jag fick många komplimanger! ;)

Nu ska jag ringa Linn och ömka mig, sen käka frulle, ringa Sonnda och fixa med papper. Sen blir det mys med tobias,

underbar helg.

Får passa på att grattulera Hanna som skaffat karl i helgen :) ooooh, grattis snygging.


Helgen har varit göttig. Fredagen passade jag melle o tilde :), lördagen match och sen pizza o vin hos tobias. Idag har jag röstat och kollat på när Borrby äntligen vann.

Så nu, blir det lite organisering o datorlekande :)

puss på er.

freitag

Idag är det så äntligen fredag igen!

Har
precis påbörjat mitt barnpassningspass. Har lämnat Per på golfen och inväntar nu söööte Melle från skolan! Sen kommer inte Tilde och Elias från vid tre. Melle ska på disco och Elias ska på match ikväll så det blir jag och Tilde själva, så ska höra med henne om hon vill kolla på öja mot köpingebro ;)


Nu kollar jag på tv, så kommer melllisen snart. ha en trevlig fredag. imorgon är det match. vi får hoppas på vinst :D

puh,

Hann sticka från lektionen en timme tidigare, vilket gör dagen lite mindre stressad! sköööööönt! Vi har faktiskt fått ordning på lite till skolprojektet vilket är najs! Oh, vilken underbar idé fredrik. Vi kommer vara bäst :) haha,

Nu väntar en snabb middag och ombyte för att sedan dra ut på träningen. Som för övrigt gick utomordentligt igår. Förrutom att foten har gjort ganska ont idag. Menmen, det är bara till att bita ihop som jag brukar säga. Efter träningen kommer Tobias hit och vi ska åka till Malmö tillsammans imorgon. Han ska umgås med Markus och titta på matchen. Kan ana ett antal öl på inhävning. Själv ska jag handla skydd till mobilen och gå på ginatricot :) Sen ska jag hem till Lindisen och vi ska myyysa, kanske ett glas vin tillsammans med mat :) vemvet, det brukar bli lyx när vi träffas iallafall. Sen ska jag sova över hos dem i deras lägenhet för första gången! På torsdag blir det Littseminarium på universums tråkigaste bok. Om lärandet!

Förhoppningsvis är min tillräckligt bra så man slipper tänka på det mer. Men även en sammanfattning och reflektion ska in på fredag efter seminariumet. Då slipper jag iallafall mentorsdagen och jag ska passa mina finingar, tilde och mirelle.

Fest hos Sofia (samt Johanna & Ellinor)

Jag drog till sofia efter köpinges förlustmatch och lite sminkning. Stannade vid rydsgårds pizzeria - pizzeria hollywood. riktigt god hawaii, muuums. inhandlade även läsk och ciggs till sofia och ellinor. Festen blev jävligt lyckad och vi hamnade först på PC under en timme vilket var riktigt roligt. Michelle och Daphne kom också och hälsade på. mucho najs! haha fattig student som jag är, drack jag min egen läsk och vodka inne på pc. riiiiktigt god grogg ;)

Barabar var roligt och halt.. haha. vet inte vad som hade hänt där inne eftersom man halkade runder överallt! Men jag gillade läget och gleeeeeed fram och tillbaka till rydeboysen i soffan. haha. stiiiila!


Nu är det bakis och myssöndag hos Tobias. Har ätit makaroner med pastasås och fått choklad & cocacola av sötnostobbe. ( så att jag överlever dagen, hah) Nu sitter vi och tittar på family guy och inväntar pizzan ikväll.


Hoppas ni hade en lika fin helg som jag. :)

träffade även hanna på tåget påväg till rydsgård igår som är världens sööööötaste!
pusspusspuss

matchdag.

kväll är det match mot KICK. Kl 19,oo startar den och sen är det helg! guutt. imorgon är det gille hos sofia´, fuuuun!



nej nu ska jag packa lite och städa på mitt rum medan mamma läser igenom min seminariumtext. tjingtjong.

Litteraturseminarium.

Ja, nu ska man försöka skriva klart två sidor från en 200 sidors bok. Det blir inte det lättaste när frågor som - vad är den centrala i boken och vad vill författarna få fram? Samt praktiska och egna erfarenheter relaterade till detta.

Boken handlar om inlärning och heter - om lärande.


Idag har vi haft föreläsningar angående statistik och enkätundersökning. dessutom fick jag och linn lite pratat med ingegerd(vår lärare) angående vårt examensarbete. Till lunch käkade vi thaimat och tog en välförtjänt chokladbulle efteråt :)


Nu ska jag plugga o fixa en kladdkaka till den underbara tvtitt ikväll. kl 8 - idol och kl 9 -skånefruar.


pusss.

rehab

Helgen har varit väldigt mysig. I fredags åkte jag hem efter jobbet, packade en väska och åkte till Borrby för att handla och införskaffa saker till Tobias lägenhet. Sedan åkte jag till Carina och hämtade nyckeln till lägenheten och gick upp för att titta till och maxa kylskåp mm. Jag började med middagen som skulle bli kycklingcurry och ris, tillsammans med en sallad. Där söteTobbe kommer hem med två flaskor vin. Där han har kollat upp vilket vin som passar till just denna maträtt. Tyvärr hade han ingen vinöppnare så det fick bli det röda vinet istället. Men det var faktiskt gott det med! Känner mig vuxen, höhö. Efter det blev det Sverige matchen och efterätt. Jag var helt utmattad av dagen och kolade vid halv tio. Lördagen var även den mysig. Fixade lite plugg medan Tobbe var på match och fixade i lägenheten. När han kom hem så gjorde vi oss iordning för att införskaffa lite krubb. Blev taco tillsammans med hans lilla gäng. Under kvällen blev det lite för mycket alkohol och kvällen slutade i kaos. Men nykterist som jag är inför match var redo för match trots allt dagen efter. Körde hem till samlingen och spelade en mycket mystisk match i södra sandby. Låg under med 2-0 i halvlek och vann med 4-2. Gutt!! Mysan gjorde hattrick och det är ju fan gutt. Sa innan matchen att vi skulle hjälpa my att få fler mål till skytteligan. O det kan man ju inte säga någonting om :) Jag fick även omnämnelse både i tidnignen och i mathreferatet. Jääävligt skoj faktiskt! EFTER matchen fick michelle o jag en efterlängtad pizza som slank ner snabbare än någonsin och sen var det bara att sätta sig i bilen till Borrby igen. Spenderade kvällen med filmen dumpad och glass med vindruvor och annanas. Under måndagen när Tobias var på jobb, pluggade jag och städade hela hans lägenhet. Jag hade även maten klar till när han kom hem eftersom jag skulle köra hem igen en timme senare, vid 6 för att träna foooty. Blev en rolig (skulle vara lugn träning, men det vet jag inte) träning. Under kvällen pratade jag med både linn och jannie i telefonen. två av mina allra finaste och bästa favoriter!! <3 förövrigt missade jag min rehabtid vilket var rääättt så pinsamt. Menmen fick en ny idag och Anders fördömde mina fotleder och knäleder. samt min djupa muskulatur på soleusmuskeln. DET var drygt. Men, ingenting allvarligt men måste ha tejpning för att det inte ska bli sämre under minst hela september.

Åkte till mormor och morfar och hälsade på. När jag kom hem hittade jag en rolig auktionssida men har redan blivit av med över 200 kr och har inte lyckats vinna något roligt. buhu! hah. Nu ska jag försöka ro hem tvn och gå in på tradera o lucka runder för att sedan försöka komma igång med litt. sem genomgången. (förresten kom jag o linn på vad vi ska skriva c-uppsatsen om igår. guuuuuuuuuuuuuuutt!!!) TRÄNING IKVÄLL!! sen tagga inför match . sverige - san marino .

helgen

helgen ska spenderas i lägenhet :)
nu ska jag faktiskt köra iväg och inhandla kvällens middag och efterrätt. För att vänta på rött vin till middagen av T-bone.

pusss o ha en fin helg.

RSS 2.0