HELGEN som gått..

Fredagen spenderades hemma med mamma o lillebror, med godis, pizza och idol :) mkt fint!!
lördagen startade jag plugga på morgonen till tentan på onsdag - motionsprogram. Ska nog testa det på mina tjejer på fotbollen idag eftersom målgruppen är dem :) haha, får se hur det går. kan inte ens mitt program än.

Efter plugget åkte jag till Ystad och lånade en bok till arbetet vet inte om det räcker men. När jag hade gjort det stack jag ner på stan där de hade bröstcancer galan och träffade på mammi och misse där nere. inhandlade lite smått och gått och lyssnade på sofia alven - som var jätteduktig. Jag stack hem till mormor och morfar efter stan och åt lite gott och pluggade lite til. Det tar tid att fixa motionsprogrammet eftersom man ska veta hur lång tid och vad man ska göra hela tiden under de fem olika låtarna. Sen är låtarna olika uppbyggda också. aja, jag tror det är ganska bra nu. Min morfar tog boken jag lånade och ska få tillbaka den imorgon eftersom han skulle läsa ut den igår, haha. sjukt.

När jag varit hos dem ett tag stack jag på min ansiktsbehandling, som var jäkligt skön. Sen var det dags att träffa Sara igen efter flera flera månader. vilket var helt underbart roligt :) efter en middag med hennes föräldrar och lite mys stack vi över till jenny där vi kollade på film - silk (riktigt kass film) och käkade godis så att vi sprack. Där var även Lizza och Carro vilket var väldigt trevligt och blev som en liten reunion, snackade lite gamla minnen o så ;)

Efter det körde jag till Emma och träffade massa otroligt söta människor på hennes öja förfest. Jättetrevligt sen körde jag dessa människor till Öja och fick en liten slant för besväret vilket var gott som tusan!

Söndag - Andrew ringde och vi hde ett väldigt mysigt samtal. :) iiih, jag tycker om honom så mkt. Men det är rätt jobbigt att vi inte kan träffas, man vill ju ändå veta hur det är då. Vet ju inte als hur det är att träffa honom i riktiga världen, men tror inte det är några större problem,haha. Hoppas man kommer underfund med vad man ska göra nu.. försöka eller inte?

HEJHEJ - LYCKA TILL MADDE PÅ TENTA PÅ ONSDAG! Me and my LOVE - SARA!

V. 43

Måndag - jobb på dagis - plugg
Tisdag - jobb på dagis - plugg - träning
Onsdag - jobb på dagis - plugg - Greys Anatomy
Torsdag - Tenta Näringslära
som antagligen gick bra trots det lilla tentaplugget denna veckan!
Egentligen hade jag inte pluggat lite men det var bra att man började så pass tidigt som man väl gjorde. Jag började för ca 2 veckor sedan och nu kunde jag verkligen det. Det kändes riktigt konstigt igår när jag kunde gå o lägga mig när jag ville för att jag kände mig färdigpluggad redan vid 7. Aldrig haft den känslan förrut och det gjorde mig ganska nervös eftersom det kändes som om jag inte hade tillräckligt med bra svar. När vi väl satt på tentan idag fick vi 7 av de 40 instuderingsfrågorna som vi hade jobbat med och jag kunde nästan allt. Så hoppas verkligen jag får VG!:) (eller ja, ioförsig blir jag glad så länge jag får G och inte behöver göra om något men det tycker jag vore väldigt konstigt.

Efter tentan åkte jag hem till mamma och sedan åkte vi till Tomelilla Marknad. Fick en ny palestinasjal (röd och svart såklart), fem nagellack, tre örhängen och ett linne! en lyckad shopping efter en välförtjänt tentaskrivning. När vi körde hem såg vi vår mormor och morfars bil vid doktorn och vi satt en lapp på deras fönster och bjöd in dem på kaffe. Väl hemma hade jag fått brev från Independent Lake Camp som berättade att det var väldigt nöjda med sommaren som gått och ville gärna ha tillbaka mig nästa sommar.

Jag tror jag vill åka tillbaka till camp nästa år och det känns lite som om jag måste träffa Andrew för att veta hur jag ska göra. Dock vill jag ändå åka till Miami och Bahamas och träffa Jannie så det är lika bra att man jobbar där hela sommaren också. Men frågan är då om man ska stanna där för femte perioden eller om man ska åka iväg då så man är lagom hemma till skolan börjar. Men nej, tror inte jag gör det. Får försöka få tag på någon på Lunds Universitet och se om det går att lösa att man kommer någon vecka för sent in i terminen!

Aja, nu väntar en underbar helg med en spabehandling på lördag!:) det är jag verkligen värd efter tentaslitet. Dock har jag två tentor i de följande veckorna också, men det känns som om denna var viktigare. Så nu är det bara dags att fortsätta skriva på nästa två inlämningsarbeten och börja planera för sista tentan innan nästa kurs.

/Maddy
miss the time when i didnt had so much to think about..

Jamenvisst!..

då var det äntligen dags med helg igen! o denna ska bli sååå mysig, trots allt hemska plugg som ligger framför mig. På torsdag är det dags för helvetets tentan i näringslära, den kommer ikke så nicke vara roliga.. Men pluggandet går väl helt OK ändå. Har varit hos min mormor och morfar inatt och pluggade med moffi både i för- och eftermiddags. Har ändp fått in en del trots att det inte är mycket man inte riktigt förstår och väldigt mycket man inte har fått in än så länge. Trots det är jag ändå ganska nöjd.. Det är viktigt att vara positiv, eller hur?

Ja, då till helgen. Ikväll blir det mys med mamma, pappa och lillbro. kanske en film, men mycket möjligt IDOL. Lite Pizza, chippe och dippe på det så blir det kanon kväll efter dagens plugg! Det förtjänar jag verkligen, eller hur Morfar? som är liiite stolt över mig, haha! "jag hade aldrig fått in allt det här i huvudet"..(Kristensson, Ingemar 2008-10-17).. Haha, lite rubbad av skolan att tillochmed skriva in referenser på ens morfar.

På lördagsmorgonen ska jag få ett skypesamtal från Australien!, lille hjärtat ska ringa mig och vi ska mysa med varandras röster? haha, låter fan sjukt... men vad ska man göra liksom? Hoppas han har kollat upp om Thailandresan.. !! Efter det kommer jag säkerligen vara trött då han kommer ringa runt 7 på morgonen så då blir det lite mer sömn och sen upp och klä på sig för att gå på stora kusinens 5 års kalas :). Där kommer man väl vara till ungefär 5 och sen blir det hem och göra sig iordning för att träffa Sandra och Linda.

Kl19,00. Blir nog ett glas först och sen middag med flickorna! Efter det kan det nog bli ett och annat glas till och sen blir det väl hemfärd eller något för att plugga lite innan träningen kl 15,30 på söndagen! Det är hårt nu, tre dagar i veckan och med styrketräning på söndagar och torsdagar. Så jag kommer inte vara bakfull och dessutom kommer det inte ge så mycket som jag vill..

Glömde berätta igår när vi tränade i Hugohallen så frågade jag Rolle om man fick önska vad vi skulle ha för delar av kroppen som vi skulle styrketräna med. Det fick bli Rumpa, lår och mage framförallt enligt oss! :)

Så se upp nu, snart kommer sexpacket.. skratta bäst som skrattar sist ;)

  • Loveyou Linda, så glad att jag har dig som min bästavän! Ställer alltid upp för mig!<3<3

skolan..

Börjar kännas lite bättre nu.. många saker är överstökade och det börjar bli mindre o mindre kvar på denna kursen. Men samtidigt är det helvetets tentorna kvar o de måsta man klara. ska plugga i en vecka nu, intensivt!!!! Har varit riktigt duktig denna veckan med två avklarade moment och sen har jag börjat på en hemtenta. Det viktigaste är att det kommer ur vägen till de stora tentorna. Det kvittar egentligen vad det blir för betyg så länge jag blir godkänd!

Om en vecka är det Näringsläratenta och jag har pluggat för den i flera veckor och gjort 40 instuderingsfrågor. Inte för att jag är något smartare men det börjar komma in lite i hjärnan nu, men det är kanske 10 st av 40. mammamia! hoppas det går vägen iallafall. Ska lägga hjärnan i blöt så den absorberar snabbare, hah!

Behöver verkligen den dära resan till Thailand för att träffa Andrew! Behöver lite värme, kärlek o omtanke nu! sålänge jag klarar nutritionstentan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

orolig

Fan, är alltid så orolig av mig. har så många projekt på gång att man glömmer ta hand om sig själv. vill inte vara med om något hemskt, har inte orken till att ta mig igenom.

hoppas verkligen inte att det är något..

blombud...

jiseschrist ive never been this loved. this afternoon it knocked really hard at our frontdoor my mam opened the door and the guy gave her a flowerbuket. i got it and it was from andrew. (from otherside the world) ohmygod it was the biggest, most beutyful buket i ever got.

THANKYOU!!! <3

Andrew..

Andrew smith <3
 
This man, called Andy is now living in New Zeeland at his friend, Lewis place. But soon is he moving to Australia to live at Terris place in Brisbane. He's going to work for her father. Andrew as i met 12 july at The Orson inn a late saturday night where totaly inloved with me before i knewed it. He took care of my (the girls counselor) soccerteam just because he liked me. I had a big support in the crowd and everybody loved our play that game. We won with 4-2 and i scored  2 ;) wiiij! Andrew remembered that he asked me when i got a footinjured if I managed to play some more.. as he not knewed me, I just scremed, fuck hell i am! haha. he thought that was sexy .. :P remember that girls.. show your tiger inside and man up!

After the night at Orson inn where we like jing and jang. But in the beginning where we kind of shy.. i didnt knew if he wanted me and he didnt know what he should do... but he asked me out (and said, i am going to take you out on a proper meal) after that i went forward to him and gave him a hug. when i went back to my friends after i had talked to him all of them were so happy and had the funniest smile ever!! will never forget that. The day when our date where supposed to be at night i went on a soccertrip with my girls.. when i came home were there 2 roses and a note made in paper: meet me at the office 9pm. OMYGOD! that was the cutest ever, i was so happy and excited!

As Andy told me after he said to me that he had a crush on me since he saw me for the first time.. But then i had this fling with a guy named Alex.. and alex is like Andrew littlebrother. But then he heard about Alex and someother chick and he knewed that he had his chance.. So after the night at Orson inn (where i actually  was flirting with him) he talked to Alex and said that he really liked me and Alex said that it was cool if i liked him too. And i dd, witch feels crazy!

Before our date had i told everybody about our date and everyone where so happy for me.. I had told them that we were going out for a meal.
AT OUR DATE!: where we going in a car to this restaurant named the stone! and when we are going in there is the whole cooking department there and we are so embarresed. all of them were laufhing at us and the first thing i said when i saw them, or actually scremed were: OH, I KNEWED IT!!! haha. but it was kind of funny!!
after the dinner did we go to the O and Gregs birtdayparty. Andy went back to the kidsroom and had his liquir with him and after a while dig a bartender come and said to him that he's not allowed to have it back there. We took a cup each and bottled it. After that did we go home to his and had a cottletime!

after this they were we unbreakeble. we had 5 amazing weeks and i cant describe how much he did for me!! that was crazy! i need him by my side! - I LOVE YOU!

the paperflowers and the note i got from him!our soccerteam!! soooo damn good!At the O, the night we met eachother! <3 Love! at the stone there we had our date but this night where a drunko night and i were with Andy and his crew at there waterfront night outOUR DATE ------- eliza snaped a pic!!!

dagen innan, doppare... FÖDELSEDAGEN!

Imorgon blir jag laglig i USA! JAG blir hela 21 år!

den 9 oktober 20.44 för 21 år sedan föddes jag på Ystads BB. Mina föräldrar vara förstagångsföräldrar och var såklart väldigt lyckliga..

efter detta kallades jag maddicken av pappa och var en väldigt glad och gosig tös. Efter tre år kom min första syster, Mikaela och efter det trappades på med Michelle och Sebastian, vilka jag älskar högt!!


Nu spelar vi alla fotboll tillsammans i Köpingebro IF, eller jag Sebastian spelar i sitt eget lag av naturliga skäl. haha!

Grattis till mig imorgon! <3 (Madeleine, Maddicken, Madde, Maddish, Maddeklen, Maddos(h), Midde, Länan, Maddekladde, Maddepadde, Slidberg mm... )

Välkommen till min nya blogg!

Kan drömmen bli sann?

Idag har även jag bestämt mig för att gå med i bloggarna.se

Jag har haft en helt underbar dag med en mellanstadieklass från mina hemmaort. Jag fick underbara komplimanger och jag kände mig väldigt, omtyckt, älskad och glad när jag var där.
Jag har inte känt så mycket kärlek på väldigt, väldigt länge.

Igår pratade jag med Andrew, vilket kan komma i en senare historia. Båda började snyfta och kände oss väldigt ledsna och ser ingen utväg i det hela. Problemet är att vi inte kan träffas och det har nu gått fyra veckor och 8 månader återstår. hur ska jag lösa detta?
Hur ska jag kunna välja på att leva som en hora eller celibat? finns där aldrig en lätt väg i området; KÄRLEK.

Nu, nu när jag äntligen hittat en person som respekterar och älskar mig för den jag är. Tycker jag är helt fantastisk och underbar på alla sätt och vis. Att jag är den vackraste personen i hela världen och att jag uppfyller hans lycka bara att finnas i hans tankar.

Var hittar jag denna man i Sverige? För problemet är, det LILLA problemet är att han är på andra sidan jordklotet. Jag saknar honom något otroligt men samtidigt känns det som om jag aldrig träffat honom. Det var som en dröm, en dröm som aldrig kan bli sann..

RSS 2.0