Vallåsen!

Idag var jag  på vallåsen med niorna på Norreportskolan! Jag kompletterade min vinterutbildningen för att kunna få mitt godkänt i den kursen eftersom jag åkte hem tidigare då vi skulle på träningsläger i Barcelona! Men nu är kompletteringen klar och det mesta med reflektionen fixad så nu gäller det bara att bengan godkänner det! o det får jah verkligen hoppas!!!

Josefine och jag var som helan och halvan idag och satt ihopa från det vi började åka till vi kom hem! såååå himla söt och såå duktig hon blev. Alla som var med lärde sig så himla snabbt och blev så himla duktiga! själv utvecklades man väl också och jag hoppas att det kommer bli många fler tillfällen längre fram som idrottslärare och kan åka iväg så här!!


imorgon är det skola i lund igen och sen mys med josefine "den hete, haha".. Lund som förövrigt har riktigt sega tider att gå i skolan på. 2 timmars föreläsning! känns  det lönt? själv får man pendla längre, alltså tre timmar, suck!!! men men.. skottland nästa och jag har redan fått in kompletteringsuppgift, eller jag vet snarare om den.. men jag har ju tid på både tåget och flyget att plugga så det blir säkerligen brabra! sooon skottland, im excited!


M <3

Kifa cupen är..

.. nu äntligen avklarad. all ångest och nervositet kan äntligen lägga sig och man kan börja återgå till er normal vardag  och helg. Dock fick jag ännu en gång magsjukan på natten söndagen till måndagen och börjar tro att jag antingen är allergisk eller att jag har magkatarr för det gör så fruktansvärt ont i mellangärdet. suck, det ä drygt när man har ont i magen för det blir bara en massa bekymmer.

Nu har psykologiintroduktionen avklarats iallafall och det med sinnesstämmning. Jag och Linn satt där från kl 08,00 i morse och var klara vid 08,40. kul att ha gått upp kl 05,45 för att åka en och en halvtimme för att sitta där i 40 minuter men det får man väl tåla. Egentligen blev vi tilldelade en tid med grupp tre att gå¨på föreläsningar mellan 13 - 15 men vi lyckades byta och fick den första tiden mellan 8-10. så nu blir det tidiga morgnar. men det är bättre det än att förstöra hela dagen med att börja skolan kl 1 på dagen. Det segaste är ändå att vi går två timmar varje gång, vilket blir längre än min pendlingstid och det är verkligen många dagar i veckan! konstigt upplägg, men men.

Nu är det bara en vecka kvar till skottishlands longweekend.. det kommer bli sååååå roligt!!

(får försöka luska ut vad problemet med min mage är. ..)

vilket underbart lov det har varit..

Jag har sovit länge flera dagar i rad och detta utan att mått dåligt en endaste gång. Jag har kunnat gå upp och göra precis vad som fallit mig in, men ändå har man hunnit med ganska mycket. Lovet började med en riktig ordentlig fysiologi tentafest där vi verkligen kunde släppa allt. Jag hann gå lite på stan innan jag försvann hem till Linn och slog in klappar och åt lite mat och drack baileys. :) mmmm. gott!! På lördagen var det dags för lite julkonsert med robin för att lyssna på sara, ted o jenny när de sjöng julsånger.. Vilken stämning de fick till!! :) Efter det träffade jag Sonnda för första gången sedan i maj. Det känns dock inte så längesedan men det var jätteskoj o träffa henne! Under veckan hade vi julafton i skanör och juldagen samt annandag jul hemma hos oss med mat och spel. Under juldagskvällen åkte jag till Sara för att sedan köra när till Jennys lägenhet för att förfesta där utan Jenny som var hos sin farfar. Men det var dundertrevligt. Bara jag och sara och sååå jävla fulla vi blev, haha. Vi gick till barabar och hade en underbar kväll men på annan dag jul hade vi en kraftig huvudvärk och mådde som vi förtjänade efter en liter vin, två cider, en drink och fyra shots. haha. Lördagen där efter tillbringades med min lillasyster Michelle. Efter det åkte jag till Fredrik och den mysiga dagen förlängdes där också. På söndgen blev det träning som in i iallafall, vilket var grymt skönt.


Veckan togs lugnt med familjen och på nyår umgicks jag me bästaste sara hemma hos alex med las vegas tema =) väldigt trevligt!! Torsdagen togs det lugnt med fredrik och idag sitter jag hemma hos linda o myser med frallor, räkröra och lite chokladflarn!!!!!!! så gott.. nu har jag duschat och ska snart iväg till ida johansson på klassåterträff för mina gamla gymnasievänner.efter det blir det sleepover hos linda o sen fotbollstittande på skånecupen imorogn. fredriks fotbollstjejer ska spela och sen ska vi nog laga mat o umgås. på söndag blir det träning igen och göra klart allt inför inlämningen av b-uppsatsen sen blir det skolwork för hela slanten i veckan o sen fotbollcup till helgen hemma i köpingebro. den bästa cupen ever:D




xoxo maddishen,


RSS 2.0