yacupen!

Idag har varit en fin dag. Började med att köra sebastian (min lillebror) till golfträningen o fem i elva kom johanna o matilda till mig för att hämta honom o köra vidare in mot ystad. när vi kom in till ystad åkte vi till besiktningen av bilen och då blev det lite bråttom för sebastian att hinna till sin mopedkörning så morfar fick komma o hämta honom för att köra honom till tettes trafikskola. jag, johanna o matilda stack till snuggles o snugglade och det blev en najs bagel :) efter det köpte jag en present till sofia som jag ska på middag hos på lördag. köpte förresten med mig en godsak från snuggles till sebbe också :) (snällaste storasystern, ja!) Vi började gå mot bilen eftersom klockan började närma sig slutet av sebastian körning. då träffade vi kian o sonnda o vi var ju bara tvugna o gosa med honom lite.. Sen när vi äntligen hade släppt taget om honom träffade vi på julia (julia, antonia och alma) när de satt o lunchade. Tillslut kom vi dock till bilen o hämtade sibb. Han blev glad över din chokladsnäcka. ;)

Dagen spenderades sedan framför tvn och så. 17,30 stack jag till samlingen för att åka på uppladdning på hemlig ort. Vi kom fram till Örums nygård utanför hannas där vi fick basta, bada och vara i jaccuzin. gutt! efter det blev det en smarrig middag och efterrätt. PLUS taktisk genomgång inför matchen. straffläggare nummer 4. gah!

Nu laddar vi inför imorgon o fan vad vi ska kämpa, right girls? är laddad så jag spricker :) shiiit vad dagen kommer gå långsamt imorgon. uppladdning sker i form utav promenad och spagetthi/köttfärsås. mums

 jag o målisen. :) fina hanna!

kusin vitamin!

I fredags åkte jag till Adam (min kusin) i Skanör för att fira midsommar! Vi åt middag hos Christell och Roger och körde sedan vidare till en som hette Ludde. Hade lekat, åt lite till o drack gott. Vid elva tog vi taxi till Adams bästa tjejkompis och det var mycket trevligt. Efter detta blev det en liten galen cykelfärd med Andreas, som vinglade runt med mig genom hela skanör/falsterbo. haha. Väl framme kom vi in på strandbaden och här var jag väldigt trött. Kl 2 var jag färdig med årets midsommar och vi tog bussen hem. Somnade vid 3,30 kanske..

Lördagen spenderas i sängen med mat o tv tillsammans med adam, för att sedan våga köra hem vid 5 tiden. Då blev det ett fint stopp i beddinge tillsammans med rydemaffian och det hela startade med en minigolfrunda. Jag var sekreterare, för jag klarar inte riktigt av den sortens sport. haha.

Därefter stack jag, timmy, hampus och simon till pizzerian för att beställa mat till mig o sen hem till mattis stuga för att käka. sätta på grillen med mera till de andra, sölkorvarna. Efter det blev det en liten fest och jag fick ett uppdrag under kvällen - att köra christoffer hem o till jobb på bondgården på morgonen. o en vän som man är, ställer man ju upp! ;)

Söndagen blev alltså en tidig söndag och tio över sex låg jag äntligen hemma i min säng. Därpå blev det en fin tretimmarssömn och sen stranden tillsammans med elin, josefine, pontus, matilda o rydle. Mums, vad skönt det var. Sen - hem o se england förlora mot tyskland, där matilda hejade på tyskland o jag på england :/ nederlag!! men en god middag o gott godis gjorde upp för det hela + en trevlig smskamrat och en nyhet (ATT JAG SKA FÅ ÄNNU EN KUSIN TILL NYÅR :) GRATTTTTTTIIIIIIISSSSSS!!!)



Nu ska jag sussa sött o tänka på min framtid!


see yoou on the beach tomorrow!!

igår var det modevisning!

Jag, tilde o melle lekte med mina kläder :)


Ni kommer väl ihåg när man var liten o provade sin mammas kläder, så var det idag, för melle o tilde ;) snygga modeller iaf. De gick även catwalk för min syster o hennes pojkvän, samt mamma o pappa! :)






¨


















Tilde :D






och jag :P







denna klänningen ska jag ha på mig på midsommar! vi gjorde även midsommarkransar!! lets dance!!

shopping!

ohhhja, mamma o jag har kommit fram till att vi inte är några hollywoodfruar som orkar gå o shoppa varje dag. Det räckte mer än väl med 4 timmar! Jag fick iallafall ett par joggingskor som ska invigas imorgon när jag ska powerwalka av allt det jag åt idag! För mamma o jag köpte godis o annat gott också :) Dessutom hittade jag en galen klänning, som kanske invigs på midsommar, beroende på vad som händer.  

Imorgon blir det kiropraktikern och sen sooola med pontus om det blir någon sol. En fika med jannie och midsommarkransbindning med melle o tilde. för en jävla midsommarkrans ska jag ha!


fredag - får se vad som bjuds...

bilder från studenten!









marie o nicolina var nere kring studenten!






sommar 2010

bilder från stranden i tisdags med ahl, robin, matilda o lillebror! första doppet (not me!) jag stod för pickniken.















Såååååå robin! nöjd? :)

oooh underbara lördag och söndag.

Haft en underbar helg med mina små fotbollskamrater. I lördes vann vi vår sista seriematch innan uppehållet mot hammenhög och de var UNDERBART! 4-1 oooo jag gjorde mål! :D

Efter dag kunde vi ju inte säga nej till en fotbollsfest. och sååå blev det. festen hos bundy var galen, rolig och helt UNDERBAR! FAN VAD JAG ÄLSKAR VÅRT LAG!<3 Dessiree är bara sjuk och GC är så jävla grym på att dansa! eyyyy, all the single ladies! :D

vi drog vidare till barabar o oj, vad kul vi hade! sen käkade vi på max o drog vidare hem till bundy för att soooooova. vid tolv dagen efter hämtade mamma mig o vi kom hem och jag gjorde mig iordning för att ta tåget in igen vid 2 för att träffa mangemannen o ola. mös med fotboll hemma hos ola o sen vid 6 drog jag ner till stan för att käka middag med mamma, misse o mikki. sen blev det sex and the city! gytti var den! :) Men shit vad lång, så vi var inte hemma förrän vid kvart i elva. sen blev det lite dator o sen soooooooova!

Idag har jag varit hos läkaren samt beställt tid till kiropraktikern på torsdag. Ska bli gutt o se om han kan förbättra min kropp på något sätt.. förövrigt är jag nu 1,74 istället för 1,72 som jag trott innan! :) jajamääään!


nu ska jag lägga in bilder o videor. muuuums. o vänta på ahlaskrået att komma hit.


kiss & bajsprov.

Det är inte det trevligaste som finns, men i nuläget nödvändigt för att veta om jag har fått min ettåriga kusins och min farmors, tarmbakterie. Hade varit rätt skönt o ha det, så jag kan bli kvitt mina magproblem. Dock har jag haft dem i nästan tre år så det lär ju inte vara det. Urinprovet visade iallafall negativt, vilket är ett skönt resultat, eftersom det betyder att det inte har spridit sig till njurarna.

Nu gäller det o göra bajsprovet i helgen så det kan lämnas in på labb snarast, så de är färskt, (o, ja. jag bajsar, haha!). Det lär jag väl försöka göra imorgonbitti innan matchen. På måndag ska jag sedan träffa läkaren o höra vad hon tycker om allt.

Kan inte vara normalt att gå ner fem kilo på några veckor o höra folk kommentera ens vikt hela tiden?

Imorgon ska vi spela sista matchen innan uppehållet och det hade suttit gutt med tre friska poäng! på kvällen blir det nog festligheter med laget hos bundy o sen barabaren!;)


nej nu ska jag snacka med min älskling på cypern o sen nanna!!


håll tummarna för att jag är frisk!

stranden!

Två dagar i rad har jag varit på stranden nu!

Igår körde jag till Mossbystrand och träffade Pontus, hade även med mig picknick! Väldans trevligt :) två gamlingar satt även o skrattade åt oss :O hahaha!

Nu sitter jag o väntar på att Freddan och Robin ska hämta mig så vi kan mysa i Nybrostrand! Matilda lär väl träffa oss där också, eftersom hon jobbar där :)


blir nog ingen träning för mig ikväll eftersom min lår & vadkaka ala wall inte har försvunnit än!... ggrrr..

Pusssssss!



SEMIFINAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

omg, detta är så jävla underbart!!!!!!!!!!!!!!!!!

vi har varit i semifinal tre år i rad, nu var de fan vår tur o gå till final!!!!!!!! :) wohoooooooooooooooooow

Men det var på håret. Vi gjorde 2 mål o de satte sina två handikappstraffar. Men när det var ynka tre minuter kvar så gjorde vi mål!!!!!!!!!!!!!! :D så jävla underbart, alla bara skrek o kastade sig i en hög! det var vi värda efter att ha tryckt på i över en halvtimme med sååååå många chanser!


:) trots en underbar vinst ligger jag med världens ondaste vänsterben. Jag har både vad och lårkaka och det fick jag efter en kvart. Men visst sprang jag i nittio minuter! :) glaaaaaaaaaaad som fan, men ont gör det!


:) nu ska jag sova med ett leende på läpparna för vet ni, imorgon är jag ledig!!



pusssss till mitt lag som kämpade som svin!

livet är fan inte rättvist.

Fick igår reda på att en kille i michelles klass, lillasyster (som för övrigt var 16 år) dog igår  pga. leukemi. Det är fan inte OK! Man blir fan rädd alltså! Hon kämpade mot denna hemska sjukdom sen i julas och var en solstråle dagarna i ända. Varör ska det hända en oskyldig, söt, underbart glädjespridande tjej?

Ta de kriminella, knarkande människorna istället som inte tar hand om varken sig själv eller andra. Hon verkade vara en underbar människa och sånt ska fantamig hedras!

Igår mådde jag riktigt dåligt över detta (bara grät o grät) och tänkte väldigt mycket. Hur fan kan man bry sig så mycket om människor som inte ens bryr sig om en själv? Varför ska man lägga ner tid på de som inte ens tittar åt ens eget håll?V arför och hur kan man vara skapad på detta vis?


Hädanefter ska jag försöka bry mig om DE som verkligen bryr sig som mig. Jag ska ta hand om de som om de vore prinsar och prinsessor! Man vet aldrig när det är(peppar, peppar) någon anhörig heller en själv som råkar ut för något!!






nej, nu ska man börja tagga för semifinal i Ya-cupen!!!!!!!!!!!!
Och, Julia Lindberg, den kommer spelas för dig och vårt lag!




sommarlovsbörjan

Studenten var ju som sagt helt underbar och lördagen därpå var riktigt trevlig tills jag däckade halv tio och vaknade vid 8 för att göra mig iordning för samling till b.lags match. Men vi vann den och jag gjorde två mål :) gutt som attsingen!

Idag jobbade jag på glemmingebros fritidshem!! :) Det var väldigt mysigt o fint där o jättesöta och fina barn!! Ikväll vankas träning och då hoppas vi att alla de som har haft studenter äntligen kommer tillbaka så vi blir lite folk på träningarna!


sen blir det kanske mys o foboll efter det! Imorgon blir det iallafall jobb igen! :) sen är det semiiiiifinal!

Michelles student!

Vilken kväll!!

Dagen började 12:36 när Rasmus gick ut på trappan och sjöng "för vi tjänar pengar"!
Michelle kommer utskrikandes 13:27 och vi stod längst fram för att få fatt på henne! Den klassen var svår o finna alla personer i eftersom de sprang åt varsit håll. Men tillslut fick jag tag i alla efter att ha sprungit omkring o försökt hitta mattias!

Hem for vi och fixade med maten och sen kom Matilda, Rydle och Hanna dit! :) Vi satte igång musik och började njuuuuta!

Middagen påbörjades vid fem och alla var riktigt hungriga och grabbade tag i maten så fort de bara kunde. Det kom folk hela tiden och det gick folk hela tiden, riktigt bra ruljans av kvällens gäster!

Vid 7 kom Adam, Andre och Andreas! Det var dem som skulle stöka till och förgylla hela kvällen :) Precis när vi skulle dra iväg spydde M ner hela ovanvåningen och Mikaela och jag fick en del o göra! Men vid kvart i ett var vi äntligen på plats och började shaka!

När vi skulle hem så blev jag av med Adam och Andre (andreas hade däckat o sov hemma i sängen). När jag fick skjuts hem genom Johan så dog min mobil så jag inte kunde ringa töffarna som redan hade gått iväg på en av stigarna. När jag kom hem satte jag mobilen i laddaren och skrev ett sms till dem att jag redan var hemma. Då svarar Adam: Vi är mitt ute i ingenstans, men vi kommer nog snart. De hade förövigt gått från Öja till St:herrestad om hans föklaring stämmer överens med mitt lokalsinne. De hade gått i ca en timme när de kommer till den briljanta (eller sista utvägen) iden att springa över alla åkrarna för att de tror att det är rätt håll hem. Istället stannar det en bil precis då (med två riktigt snygga tjejer) o ger dem skjus hem till k-bro. Väl där blir de avsläppta på Mattaffären och går då bakvägen för att komma till mig... haha.

När de kommit in genom dörren attackerar dem andreas som ligger i michelles säng. galna historier härifrån!


Imorse skulle han försöka väcka mig med en puppitshow men jag hade redan vaknat av deras galna bravader under morgonen! Ner för att käka frukost och ännu fler galna historier! Sjukt treevlig morgon!



lite smakprov av min natt!! :)



Adam, Andre och Andreas!



sjukt snygg morgonrock på en kille






SAMMANFATTNING AV KVÄLLEN FÅR BETYGET MVG - den innehöll allt!


mysig onsdag.

Igår hade jag min sista dag på NP skolan och det suveränt, fick många fina kommentarer om min vistelse där :) Så det är alltid kul!!!

Efter det åkte jag till min faster, Sonnda och snackade lite. Fick sticka hem om eftersom michelle behövde bilen men åkte sedan in igen efter att de hade städat den! Träffade då äntligen Nicolina som har kommit ner från Ullricehamn. :) Blev en lyckad eftermiddag och sen bar det hem för att möta upp Tobias!

Kvällen blev minst lika mysig och vi åt grillat med potatissallad! guuuuttt!

Natten blev galen; vet inte hur många ggr Matilda ringde mig och frågade diverse saker och sen kom hon även hit o slagga eftersom hon inte hade någon nyckel hem. haha! (tur hon har mig)

Första dagen på sommarlovet har börjat och nu har dem redan ringt mig från jobb! Man blir ju bara sååååå trött! Menmen, jag överlever nog! Hade gärna haft lite jobb nu i juni eftersom det inte är världens bästa väder!


Aja, nu ska jag äta min frukost o ringa min kusin, Nicolina! Hoppas hon har vaknat så vi kan fika :)

HELG!

Vilken helg :) obeskrivligt bra.

I fredes var jag o tittade på Borrby o sen träffade jag Tobias. Lördag match ( spelade 2-2 mot vången, vilket var bra ) sen grisfest på det! Fest (som var superskoj med dans o allt annat + för och efterfest) till 06:00 och sen upp kl 10:30. Störde alla i huset genom att vara riktigt högljudd och dryg, haha ;) Åkte till ystad med fredrik o matilda. Gick till Werngren och träffade Mange mask. Matilda gick vid 2, men jag stannade o käkade middag med grabbsen på Kings head! Underbara älsklingar, trots att de blev rätt dryga när vi väl kom hem till mig vid 16:30 eftersom de hade fortsatt att dricka när de vaknade. Körde dem till Hammenhög efter att de hade blivit utskrattade av mamma, pappa o michelle. Helt plötsligt skulle de även beställa en resa utomlands. Stora problem! vilket utgjorde att jag lämnade dem ännu snabbare. Åkte till Borrby strand vilket var mysigt och skönt, sen lite grillning på dig, med Tobias. Var hemma vid 12 o stupade i sängen!

Nu har jag jobbat hela dagen och ska käka lite för att sedan dra ut på en mycket blöt o kall träning!


LÖRDAG:



SÖNDAG:


 jag och fredrik
 jag och magnus
 rasmus och micke


tredje träningen för veckan avklarad.

Och holland träningslägrets tränare var på plats! träningen var lättsam och rolig och det gick jättebra för mig faktiskt :) sköööönt med en sådan träning innan match!

idag var jag o linn o käkade lunch på italia i lund, sedan gick vi för att fixa vår presentation för vårt forskningsprojekt. det gick bra, efter det kände vi ett litet sug för en cider så vi gick till systemet o köpte en sådan för att sedan gassa i solen med alla andra studenter :) efter det var det dags för mig o kila hemåt för träningen nalkades endast två timmar iväg och det tar 1,5 timmar hem ;) men det löste sig o hann proppa i mig lite pytt i panna innan också.

vi fick förresten en fin taavla med en tröja från det laget som vi ska samarbete med från holland, BWO. där alla hade skrivit på sina autografer!

nu väntar en ljuvlig kväll o två fina lektioner imorgon med HLR och brännboll! sen är det heeeeeelg! blir nog en fika med martin o sen mys med ngn?

Ändå en dag, det blir nog så.

Sitter o lyssnar på Lena Phlipsson, hon är rätt soft faktiskt och vad är inte bättre än lita 90talsmusik! Man blir rätt pepp faktiskt.

Har jobbat mellan 08:00-13:10. En mycket trevlig dag! :)

Igår blev en sen dag trots att jag var sinnestrött, o jag ska inte sova nu iallafall! Jag får baka, städa o göra lite andra saker. Har kommit på lite saker jag behöver göra nu i sommar iallafall! Massa saker o fixa till det att man blir lärare så man har ett bra underlag, för det är fan helt omöjligt o ha allt i huvudet. Dessutom blir det lätt att man fastnar i samma gamla banor med killerboll o fotboll.

Fick reda på att mina kusiners morfar dog häromdagen och att min morfars syster och hennes man har fått cancer. Det är fan jobbigt; speciellt när man vet att de har försökt göra allt för att må ett hälsosamt liv. Medan hans andra syster som röker som en borrspindel inte als mår dåligt.


Ikväll vankas veckans andra träning och möjligtvis får vi sticka från träningen tidigare så att vi kan se på rydsgård - öja/köpingebro,

nu ska jag sätta igång med det jag ska göra + äta choklad :)






tänker mycket på dig,







RSS 2.0