Vecka 3

Idag blev jobbet snabbt avklarat. Var resurs i en klass under två timmar i Sövestad. Det var allt för idag. Körde och gjorde av med massa pengar istället samt bestämde tid till rådgivning på banken. Det blev lite inköpt till min framtida lägenhet. Två mjuuuuuuuuuka luddiga filtar som jag länge velat ha ( som var halva priset, guuuutt ) en klocka med världen som bakgrund och en termos. Sen köpte jag två presenter oxå!

Rådgivningsmötet blev bestämt till på onsdag eftersom de inte hade någon tid idag, så får helt enkelt se om jag kan komma på mötet eftersom jag kan bli inringd på morgonen. Hoppas det kan fixas eftersom jag ska på visning på söndag.

Idag har jag iallafall fått till en massa planeringstid som måste tas igen eftersom jag hellre jobbar den tiden. Men nu är det gjort för förra och denna veckan!! Braaa. Ska kanske fortsätta lite till med matriser och liknande som jag ska sätta ihop med en annan idrottslärare på en annan skola.

Slötittar samtidigt på rika hemmafruar i NJ, USA

Vem vet vad framtiden ger med sig?

First week of work.

Ja, nu har vi börjat på allvar och helgen har varit trevlig. I fredags mös jag hemma hos sara efter jobb för att sedan dra hem och äta pizza och ta en tidig kväll. Lördagen startade tidigt eftersom vi skulle iväg på match i Osby. Matchne gick bra och vi fick med oss en pinne hem!
HÄRLIGT!
Dock lite tråkigt eftersom det kändes som om vi skulle ha haft tre. MEeeeeeen men. Ibland får man vara glad för det lilla.

Efter det blev det lite slappe eftersom det var en ganska lång bussresa hem. Sedan åkte jag till Sara och drack vin. Vi stack till Mikki vid elva och sedan Store thor. En snabbis till Soft Social och sedan barabar! Riktigt kul!

Sov hos mikkis, så det blev en lång sovmorgon och sedan hem för att fixa lite och käka frukost. Stack ut till herrarnas match och såg dem iallafall spela in 1 poäng mot Gislöv. Viktiga poäng där i botten. Nu har jag skickat lite viktiga mail och väntar på att middagen står på bordet. Mmmmm, ska bli gott! Sen blir det en hederlig söndag med mycket mys för att ladda upp inför veckan när barnen kommer tillbaka.  Hoppas planeringen sitter bra.

NU ska jag dra. Ciao.


18/8

Nu har man börjat jobba igen och vet ni vad? jag älskar det! Det enda som är jobbigt, är att gå upp på morgonen. Men som t.ex. idag. Jag har suttit upptagen, konstant från 8-4. Då har man mycket och göra. Dessutom är det då man faktiskt har ett intresant och nyckfullt jobb.

I veckan har jag  varit på fantastiska föreläsningar och lagt orienteringen för i höst. Dessutom började jag planera för hösten och det går rätt bra. Men har mycket, mycket, mycket att göra och barnen kommer på måndag. Stressad! Men sånt är livet som lärare.

Igår spelade vi Ya-cupen och det kändes riktigt surt efter slutsignalen när vi hade haft ett fantastiskt tryck men inte fick in bolluslingen. En av de tyngre förlusterna. Men vi hade gjort vad vi kunnat och det var oturligt nog de som fick två chansbollar, in i målet.

Igår var jag även och firade min farmor som fyllde 71 år. GRATTIS!

Nu är det dags för att satsa på nästa match på lördag som vi ska sänka Osby i. Efter det blir det kanske Köpenhamn, beroende på hur jag mår. Therese fyller faktiskt år idag. 24 bast!

Nästa vecka blir det lägenhetsvisning!

Lördagsmys.

Igår var vi i Malmöstad och var redo för en utekväll. Vi började med lite dricka på tåget för att gå vidare till chinaboxen. Gottigott för att sedan bli crazyförvirrad; men till slut kom vi fram till Lindeborg och dansade och drack gott tills det sprutade ur öronen :)

När killen sen säger att vi ska gå ner till taxin och vi ser en limousin tappade vi hakan. Champange och musik gjorde förfesten till top notch för att sedan springa in på Etage. Inte en snygg kille så långt ögat kunde nå; men vad gjorde det när vi umgicks med världens bästa brudar..

Efter Etage blev det McD, muuums och sen hem för att nanna gott. Imorse städade vi och duschade för att sedan göra stan.. Handlade lite presenter o så..  :) På vägen hem träffade jag myskriss oxå. :D Så länge sedan jag träffa henne, så det var jätteskoj.

Nu har vi käkat gott. Kycklinggryta och ris. Efter en stund stack jag o bross till McD med Annie, vår lilla kusin som hade kommit på besök. Åt lite goda chicken nuggets och drack en milkshake. Nu kollar jag på Sommarkrysset och Danny är såååå fruktansvärt snygg! En sån hunk får gärna knacka på min dörr.


Imorgon är det en viktig match och jag hoppas på skräll ifrån vår sida! Vi möter Sjöbo IF. Det är även familjedag så det kommer antagligen vara mycket folk och herrarna spelar innan oss också.

SEN är sommarlovet över och jag börjar min anställning inom Ystads kommun. Hej Lärare!

Tack för en underbar helg och tack till alla människor i min omgivning som gör mitt liv så roligt och underbart!

Maddish.



Sweeeeet wednesday

Som vanligt, nu när livet börjar bli lite mer rutinmässigt och liknande så är onsdagar, mina mysdagar. Idag har jag varit i Ystad och umgåtts med Thilde och Sandra. Efter det så var jag hos mormor o morfar o träffade även på min egen mor. Nu har jag kommit hem, städat undan lite och gjort klart potatismosen. Vet inte riktigt var mammsen blir av med fiskpinnarna bara.

I helgen kommer det bli vilt på Etage. För galningarna ska dit! ;D

Nu ska jag mysa och ikväll blir det landskamp mellan Sverige och Ukraina.

Ciiaaao.


sunday.

Imorse vaknade jag i Öja och ja, nog blev det århundradets längsta öja. GC och jag har alltid galet skoj! Det hela började hos Maria med de bästa flickorna. Efter det blev det finfint på Öja och sedan efterfest hos oskar. Trevligt värre!! Sen hämtade RolleBolle oss där i Öja. Hem för lite mat och sömn och sedan iväg igen för modellab med syrrorna. Blev några fina bilder och skulle betala över 3500 men jag fixade ett bättre pris och tjänade hälften av summan :D gööööttt!

Nu sitter vi o käkar hämtmat och lillebror berättar om golftävlingen idag. Snart är det dags för söndagsfilmen i Lidbergs house. BAD TEACHER :D

Lite fina bilder :)


kärlek.

RSS 2.0