damn, so sexy bitch

:D


NU ÄR DET FEST!!!!!




först ska jag o tilda äta dock!! :)
lite bilder från får förfest :D hahahah

klippt och slingat håret

Ja, idag har jag klippt o slingat håret. Blev som vanligt jättebra, TACK Emma! :) under tiden kom Matilda dit eftersom vi egentligen skulle åka till Lund, Men det ville inte vädrets makter, så vi fick sitta o vänta på tåget en timme för att sedan gå hem till mig och äta varma mackor och dricka juice. efter det gick vi upp o la oss i sängen för att kolla på film, efter 20 minuter sov vi båda som stockar och nu har jag precis vaknat efter två timmar(rask ringde o väckte mig) MEN matilda sover fortfarande. haha


Suck, vad tankar och känslor kan ställa till det för människan och dess beteende.

ikväll är det tänkt att det blir fest med sara i ystad, 20 års fest. will se, will se how that goes. :)


tentan är avklarad

och nu är det bara till vänta och se om det gick vägen! HOPPPPAAAAS!

Har varit ett par hektiska dagar och nu är det äntligen över. Imorgon är det Valborg och det ska firas med min söta sara! :) Idag blev det lunch med Pontus och sen titta på när Pontus försökte gymma och Mattias hade svettats i en timme. Sen stekte jag med en glass i handen på stationen och föööör GUD vad underbart väder det är nu för tiden! :)

Hanna har även åkt till Singpore, oooooo jag saknar henne! I Förrgår spelade vi YAcupen mot charlo/rynge, nada problems. Vann med 8-3 och tillochmed jag gjorde mål! :) skönt för självförtroendet! Annars har jag bara varit hos mormor och morfr och pluggar fram till igårkväll när jag, matilda (såklart) och sara åkte till Rydsgård för att kolla på Mattias m. co ta hem vinsten mot Askeröd.


barnvakt.

Nu sitter jag här och har bäddat ner både Tilde och Melle. De är så himla underbara! Det har varit en jättebra kväll med allt från att hoppa hopprep, till blubbspel och skitgubbe till att bara njuta och umgås.

Mr. M har ringt hela kvällen och sagt att han saknar mig och han är som alla andra på den där klassfesten, jättefull! Vet inte als hur denna kvällen kommer att sluta eftersom jag hatar spyor. Kanske inte världens bästa att ta hem honom, första gången, när han är dyngrak plus att jag verkligen måste plugga imorgon. Vi får helt enkelt se..

Melle och Tilde blev jätteglada för sina klänningar och det glädjer mig något fruktansvärt! <3

Matchen idag, den gick åt helvete, rent ut sagt! Jag skadade tillochmed mig när det var två minuter kvar av matchen. Jag gick in i en duell som slutade med att jag fick en fete knäskål. Har precis tagit av andra inlindningen av bandaget och rörelsen känns perfekt, dock är jag jävligt öm.

Nej, nu får jag se hur det går för Mr.M och jag får förhoppningsvis lite mer kvalitetstid med Sara på msn eftersom jag sitter helt ensam i ett hus med tvn på, två barn där nere som spelar data o halvsover och två små söta flickor som sover här uppe. undrar när man kommer hem?


uppladdning i sängen

jajamän! Imorgon ska vi ta dem. Vi har inte vunnit över dem på två år, men imorgon kommer det ske. Nu är det fantamig på tiden! Jajjamän!


Efter matchen mot höllviken ska jag passa underbara små barn (eller barn o barn). De är helt fantastiskt underbara, så det ska bli skitskoj! Tilde och Melle imorgon kommer ni bliii såååå glada för ni ska få presenter!!

 
lillebror och Melle

JAG ÄLSKAR ATT GÖRA ANDRA MÄNNISKOR GLADA. det måste vara mitt livskall.


Idag var jag och Thilda och kollade på fotboll (ovanligt, n - e - j ) Men det blev trevligt, sjöbo vann med 2-0 mot IFK Ystad. Efter det åkte vi hem stelfrusna och käkade middag hemma hos mig. Nu ligger jag i sängen o laddar inför imorgon, Imorgon ska vi få det att funka och jag ska fan vara bra för en gångsskull.. snälla



           min älskade thilda... <3

förresten berättade michelle att jag kommer att skaffa familj runt 28 men kommer dock ha relationer mellan nutid och framtid. jag kommer även arbeta med det jag vill och det kommer innehålla tema hälsa... vilket är underbart o veta! vill verkligen det, så det kommer bli superduper!

fredagsmys!

Idag vaknade jag av att telefonen ringde halv åtta. Hej!, kan du jobba kl 8 på Backaskolan? Jamen, vissst! Fem över 8 var jag på plats hos mina för dagen, treor! Dagen gick bra och vi avslutade med fredagsmys! :)kollade på sunes sommar och mysteriet på greveholm!

Mattias skickade VM-låten i sydarfika till mig i början av veckan och nu går den på repeat här hemma! ahh, vad underbart det hade varit o åka dit! ;P Såg senast i tidningen att resorna kostade minst 8000, men ligger runt 15000... Det är ju självfallet dyraret under VM också! Det är så jävla tråkigt att Sverige inte är med! Riktigt tråkigt faktiskt! Det är ändå en gemenskapssak under sommaren! Vi får helt enkelt heja på Danmark.

pssst.. Mikaela kommer och hälsar på idag, så det blir snart en fika tillsammans med henne o resten av familjen. Dessutom började KIAN krypa igår efter att jag hade åkt hem!



http://www.youtube.com/watch?v=CxWX1yGcsHQ&feature=related
ahhhh. så underbart bra! waving flags!






förresten, jag älskar min lillebror!

spåtant.

Pratade lite snabbt med michelle! Hon var hos en spåtant innan idag och hade frågat om mig med. Hon hade fått reda på att jag kommer jobba med det jag vill jobba med! MEN jag måste sluta tro att jag kommer bli sjuk, för i sådanfall så kommer jag bli det. Hur jävla äckligt är inte d? Hur fan vet hon att jag är hypokondriker liksom? ahhhhhh. Ska få mer info från michelle sen! AJJA
tudeeels.


Nu ska jag käka, snacka med rask, kolla igenom papperna till tentan som pappa så snäll skrev ut och sen iväg till träning! :)

(Y)

 

Jag o syster! <3

en sak är säker

och det är att man skulle varit jävligt ensam utan sina vänner! jag är glad över mina närmaste vänner och för den delen de som endast är bekanta! jag känner att jag vill helt enkelt ägna den här sidan för att visa min varmaste kärlek för mina alra närmaste vänner! :)


Sara Larsson, Linda Ericsson, Jannie Holmquist, Jenny Andersson, Matilda Fening- Sönichsen, Hanna Larsson, Sara Nilsson, Johanna Linden, David Elvin, Sandra Pettersson, Therese Magnusson, Fredrik Ahl, Magnus Rask och Kriss!!!

JAG ÄLSKAR ER!

det finns oändligt många fler vänner men de är dessa som bringar lycka i alla mina levnadsdagar!
det finns även folk som man tappat kontakten med som man var så jävla nära för något år sedan..


Nej nu ska jag forsätta med att korta av min lista till min examensfest och bjuder på lite festbilder från min 20årsfest istället.







Kul träningsväder!

Fy fan vad det regnar! Det blir en blöt träning, bah! Jag cyklade hem från stationen, o det är inte långt. Men ändå blev jag blötare än en disktrasa. Nu ska man bara byta om och dra sig ut dit. Känner ingen som helst motivation till det, nej!!! Men, man blir ju bara bättre av motgångar, eller?

Skolan gick iallafall bra och jag hämtade ut min tenta! :) wooooho och min uppsats som jag tillochmed nailade med ett VG! :) gutt!

Nej, nu är det ombyte till träning som gäller!


pssssst. sluta regna, tack!

fjärilar i magen!

Fick precis reda på av Linn att resultaten för våra tentor har kommit in! O jag blev duktigt nervös. Linn hade klarat den så då hade jag fått sitta där själv! o det hade inte varit den bästa uppladdningen för sjöbomatchen! Men, fan vad glad jag är nu, JAG KLARADE DEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


YESYEYEYEYSYEYEYSYEYS!!! nu ska denna in också o sen ett arbete på det. SOMMARLOVet närmar sig!


SOOOOL! nu ska jag bara vara extremt bra ikväll på träningen, har träningsvärk så det blir nog en lugn träning, vet inte als vad som kommer komma! :) laddad.





SÅHÄR JÄVLA GLAD ÄR JAG NU! :)


måndag!

Härlig måndag. Sol ute och pluggandet är nu för dagen avklarat! Fick även ett stipendie idag på 1000kr. Jävla najs asså! :)

Ikväll väntar träning, med sprudlande energi eftersom vi vann matchen i lördags. Dock förlorade tjejerna i u-laget igår, men de gjorde en god insats då de mötte LB07 som ska ligga i toppen! De ledde med 1-0 men förlorade med 1-3, det skulle trots allt blivit 2-3 tycker jag. Tjejerna skötte sig utmärkt i första, men slappnade av lite för mycket i andra. Men, de kommer igen!

Nu har jag lämnat in min engelska artikel som återigen handlade om stereotyper(eftersom denna delkurs handlar om stereotyper) vilket är ganska intressant. Mina frågor denna gång blev:


Hur ska vi få personer som inte bryr sig om stereotypaktiveringen att bry sig?

Hur ska vi kunna ändra den generella stereotypen om svarta människor?

Har ni några bra svar?


Sedan har jag gått igenom de 20 sidor som jag har att plugga in till tentan, som dock ska bli ännu fler efter att jag har fått kopiera Linns anteckningar från i veckan då jag har jobbat. Tror att jag har lagt in de flesta underlagen redan så det är nog mest(förhoppningsvis) hennes anteckningar som ska in. TUR MAN HAR EN SÅDAN ÄNGEL TILL VÄN! Så nu är jag bara nere på 18 sidor! Men ja, det blir ju fler..

Fick precis ett samtal från min chef och jag ska jobba på torsdag igen, i en femma på backaskolan! Det blir nog bra! ;) ajja.. nu tänkte jag vara duktig och städa lite på mitt rum, byta om till träningskläder o köra lite styrka innan träningen! :)


pusspåååewww


ps. du är för jävla kär. ds.





jag älskar mitt lag, så jävla mycket! ni är helt underbara tjejer! köpingebro if, dam! <3


gött med första vinsten!

Hemmapremiären är nu överstökad och vi vann med 7-4 mot hardeberga! gött som fan! nästa helg är det höllviken som ska besegras!

Middagen hos Sara var väldigt trevlig. Kul o se alla igen och hon älskade presenten, som tur va! :) natten tillbringades på ett trevligt ställe... :)

Söndagen börjades med en promenad på en timme och sen fotbollstittande med tjejerna... när u-laget tyvärr förlorade.. men de var duktiga ändå, speciellt i första. Nu håller jag på o fia med artikeln som ska in imorgon. hade varit gött o få den klar nu o sen sova imorgon!


nervös!

shit nu är jag riktigt nervös! vi har andra matchen i serien idag, men vi behöver verkligen poäng! fan, men laddad som in i h****  så detta ska gå :) Vi ska möta hardeberga kl 2 på köpingebro IP. HEMMAPREMIÄR! kom igen nu köpinge. Har varit grymt nervös hela morgonen och skickade sms till nästan alla i laget i morse.

- LADDA, LADDA, LADDA och...
- IDAG ÄR DET KÖPINGES DAG. vi ska vinna! vi ska kämpa!

igår tittade jag på rydsgård vs brante.. o rydsgård vann med 2-0.



den som väntar..

på något gott, väntar inte för länge..


Snart dyker världens bästa fredrik upp för att tillaga en god middag!(förhoppningsvis) Har ingen aning om vad vi ska göra än, men det blir säkert suuuuper! hahahah.

Idag har lektionerna gått bra, men de har varit lite jobbigare än de andra dagarna! Nu är det bara en dag kvar bara och jag ska avnjuta dagen med en MEGA träningsdos ikväll! längtar!

Så nu har jag varit duktig hela veckan, så därför ska jag ha en ännu bättre helg. Först tillsammans med Johanna och Matilda (samt fredrik) imorgon på Rydsgårds IP och sen Match och uppmötning AV VÄRLDENS BÄSTA VÄN, SARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! saknar dig sååååå mkt! DESSUTOM ska sarisen få sin födelsedagspresent som hon inte har fått eftersom jag var i Holland då och Sara bor i stockholm och inte har kommit hem förrän nu! Mennnnnnnnnnnnnnnnnn, god lördag
.. TJOHO!

     us 2! nobody can beat that!

Matilda dag!

Idag har jag träffat Matilda två ggr, först när jag lämnade nycklarna o sen hämtade jag henne på skolan och körde hem henne! :) Jag är fan för jävla snäll! Körde även bort till Bareko och fixade ett par nya par benskydd(jävla konstig design men han menade på att det kallas evolution. auch)

Nu sitter jag hemma dock i köket, väntar på ett samtal från Linn och ska börja laga mat eftersom jag är sjukt hungrig och mamma inte är hemma!! Tog en kanelbulle som lite hungerstopp.

Nu vankas chill, fix här hemma, matlagning och sen TRÄNING. loooooovely!


 

första jobbedagen!






Gick som smort! :) jävligt trött bara och en pojke vars pappa jag fick ringa för en eventuell sprick i armbågen. Men nu är det lite chill för att sedan röra på asset under fotbollsträningen!

Efter jobb tog jag o mamma en snugglesfika med bagel! :) muuuums, sen gick vi in o kollade upp resor till thailand för att sedan hjälpa en kvinna som snubblade o skrapade i huvudet.. sjukt äckligt faktiskt, PISSADE BLOD! hjälpte till så mycket vi kunde - hämtade exempelvis maltes mackor servetter som hon kunde torka upp blodet på. stackars tant!

ps. blev hånskrattad åt, när jag kom in på snuggles o träffade michelle, sara o mathilda!. ds,
imorgon är det nya tag med bleke-skolan!

seeeyaaa




denna uppdatering är ägnad till en speciell person

att jag alltid ska ha så dåligt samvete. Jag klarar inte av att veta att ngn är sur eller irriterad på mig, jag blir helt desperat av att lösa konflikten.. Vet många som är på helt andra hållet, men samtidigt. vafan löser det?

Allt handlade egentligen om två vilt skilda åsikter inom en viss kategori och alla förtjänar ju att ha sin egen åsikt och det var vad vi kom fram till, tillslut! Jag vill iallafall be dig om ursäkt! Även fast vi har olika uppfattning kan man fortfarade respektera varandra för detta!

ALLT eskalerade för att en viss kille fanns inom bilden, men ORKA bråka om en kille egentligen, fan heller! det är dem som är svin! men som sagt, jag ber dig om ursäkt och jag vet att du har godtagit den och jag hoppas du respekterar mig och mina åsikter lika mycket som jag respekterar dig. Du är en underbar vän och jag hoppas vi fortsätter att njuta av livet och carpe diem!

tack för en superbralördagsnatt! :) jag älskar dig

fotbollshelg

Hela helgen har det varit fullfart! i fredgs var jag o matilda o kollade på Öja - Borrby, sen spelade vi själv igår och sen Köpinge - skillinge, herrar idag. Men ack, vilken kass fotbollshelg det blev.  Vi förlorade, men det gjorde inte så mycket. Vi hade en grym kväll sedan! Trion mabumba och röda kortet! Shit vad skoj! sen blev det barabar och ett mycket trevligt telefonsamtal från en person som ändå spred sjuk glädje. TACK!


nu ska jag bara SSOFTA och ladda inför jobb imorgon.


nu börjar det närma sig

Fan vad nervös jag börjar bli nu.... fan behöver gå på toa stup i kvarten och jag känner mig helt orolig i magen. Men lite nervös ska man vara för då är man på topp!
ahhhhh vad jag önskar att vi vinner idag! perfekt väder o allt osså

nej, nu ska jag ner o käka frulle, ut o gå en liten runda o sen TAGGAAAAAAA


sänder en liten hälsning till Lindas olympic också, Lycka till! :O)





SEGERÅTGET - MASKINEN.

oooh härliga lediga dag!

Idag vaknade jag utav två sms av älskade Tilda! Hon undrade om vi skulle kolla på någon mysig match ikväll! O DET KAN VI VÄL SE TILL O GÖRA.

För dagen som är ledig gäller följande:
PLUGG (skriva in Linns anteckningar sen jag var i Holland. Sen borde jag plugga nästa vecka men ack nej, då ska jag jobba, j0bba o jobba. Men tur man har en underbar vän som Linn)
Städa, diska och lägga i tvättmaskinen
Hämta nycklar, planering mm hos Carina på bollen, som jag ska jobba för i nästa vecka. (detta ska dock göras innan kvart  ett idag, sen får jag se om jag ska försöka ta mig ner på stan o försöka hitta några fina presenter till melle och tilde som fyller år i slutet av månaden, även till jenny soom fyller år om två veckor).
Saras present arrived igår ´:)
Tänkte även skriva ut bilder - en som jag ska sätta upp på väggen av mig o sara(bästa vän)
sen en på hela laget KÖPINGEBRO IF, DAM. fan vad jag älskar mitt lag! <3

Nej nu ska jag plugga, skriva lite med min älskade australienska vän Lauren och sen käka en god, lång och härlig frulle!




onsdag!

sov till halvtolv, vilket var välbehövligt tycker jag. Ser att solen strålar utanför men jag kan inte röra mig. Dessutom var jag tvungen att göra allt som jag missat nu när jag varit borta. Nu har jag iaf lämnat in artikeln, fått in alla PPS på datorn, i omskrivet format. Lagt in allt som jag skulle lägga in på KAP 4 och resten av linns anteckningar år jag imorgon! Imorgon ska vi då redovisa vår fina artikel, puh! det kommer nog gå sådär. Fattar ju knappt vad den handlar om.. sen har jag två frågor jag måste diskutera om... tråk!

mina frågor är iaf:

Hur ska kvinnor få en mer framträdande roll i samhället?

Hur ska vi kunna hitta den balansen mellan att vara respekterad men ändå omtyckt? Männen kan vara det, så varför är det ett problem för oss kvinnor?

Nej, nu ska jag ner o käka frulle o försöka ta mig ute på en promenad med mitt ajsingbajsing knä. kan knappt gå, så blir nog inte så långt. men känner att jag måste ut i solen och röra på knät... det blir så stelt.. sen blir det väl tigerbalsam * ggr 5 på det.

 det är detta vårt lag står för!


artikelinlämning

fan vad skönt det är o lämna in skolarbeten alltså! gah, nu är det över och man har klarat en bit på vägen, nu ska man bara presentera och förklara sig inför sin grupp på torsdag. Imorgon blir det plugg hela dagen om man inte blir inringd på jobb, gäller bara att vänta o se.

igårnatt hade jag en sinneshuvudvärk och kunde knappt sova, trodde seriöst hjärnan skulle ploppa ut och idag känns d fan inte mkt bättre. tror det är på väg igen, men ska gå på toa, ta en flaska vatten o sen soooooooova! vi hörs imorgon!


and, pray for my leg to be better. satan vad min kropp ömmar, den är fan inte ens roligt...          längtar tills på lördag

taggataggatagga





Ja! idag är det taggning till max, fan vad jag vill vinna! SKRÄLLA! ge oss en riktigt bra match och vinst, ja tack!!!



ooooooooooooooooooooooooooooooh, svenska cupen!

happy easter!

Nu har jag lite längre tid på mig att skriva ett inlägg. Som sagt var Holland amazing och vi fick gudabenådade ord från tränarna ifrån ett av lagen som vi möttes tränare! De ville köpa michelle för 12 miljoner euro men idag berättade Tommy (vår tränare) att de egentligen ville ha hela vårt mittfält och anfall! oohyeah! lycka till. hihi. Idag skrev jag till honom och tackade för de fina orden och han skrev vänligt tillbaka o sa att de skulle börja skrapa ihop pengar så att de kunde köpa mig o misse.

Vi träffade förrutom hollandäre, på stockholmare! riktigt trevliga var dem och en av dem har tom varit med på panpizza reklamen för billys panpizza. rooooled!

Vi var i amsterdam och en annan stor stad med 150 000 invånare som heter Enschede. JAG gjorde mitt livs första hattrick och vi spelade riktigt fin fotboll!

Nu väntar svenska cupen på måndag och jag är fan tillochmed sugen på att spela fotboll, trots den jobbiga träningsveckan! Nej, det har fan bara varit skoj, förutom att kroppen var rejält sliten efter andra matchen.. det kände vi under fredagens träningspass. Totalt blev det 6 träningspass och två matcher. Kändes inte så farligt eller jobbigt men i fredags tog det emot på träningen och matchen visade detsamma att vi var tröttkörda. Hoppas bara att suget har kommit ur benen till på måndag och man kan spela på topp! Vi har ju dock skrutit om hur duktiga vi har blivit, så nu är det bara - upp till bevis!

Idag har jag umgåtts med Jannie och Annelie. Vi satt på soft, softade och talkade i två timmar!:) sen körde jag hem och jag struntade i att stanna på barabar o åkte hem! Nu sitter jag här o ska strax nanna för att klara av att göra den där fittartikeln imorgon! böööööööööööst!


       våra påskkycklingar!

hoppas ni har haft en glad påsk!

lördag!

Idag kollade vi såfallet på fotboll igen! Jag åkte till Ystad med Matilda och Tommy och väl där träffade vi Casse, jocke o Palle också. Tyvärr så förlorade KIF på straffar o är därmed ute ur YAcupen!

Nej, nu väntar jag på att sara ska höra av sig så får vi se vad som händer ikväll. PUSSSSSSHJ            min baby! <3

HOLLAND - SWEDEN!



Tack för en superbra vecka till alla tjejer i Köpingebro IFs damlag! Det har varit en grymt bra vecka med massa blandning, - träning, matcher, sammanhållning, killar och annat skoj! :)


Nu blickar vi framåt till SVENSKA CUPEN som går av stapeln på måndag kl 15:oo på Köpingbro IP !


seeeyou!

RSS 2.0