Kevin är Sveriges nya idol!

Veckan har varit stressfull!!


Jag har fått det mesta klart men samtidigt är det så mycket som kvarstår. fick iallafall tillbaka testresultaten från doktor och det var mer än till belåtenhet!! så skönt att få reda på att man inte har det man fasar för mest. däremot kan det inte sluta klia och jag har en konstig smak i munnen. men kroppen är så sjukt stressad för tillället och jag hopppas mer än någonsin att jag ska klara av tentan på fredag. ska verkligen verkligen ge allt. den är såååå svår och jag sitter som ett fån när jag läser dem!!

idag blev det idolfinalen med ma & pa plus lite studering av fysiologin. imorgon ska jag plugga o sen ska jag kolla på michelle när hennes luciatåg skänker ljus i mörkret i kyrkan.. på söndag ska jag på julkonsert med jennys kyrka.. dt ska faktiskt bli skoj. sen ska jag sova hos linda, vilket var evigheter sen.. på måndag blir sista plugget med linn och sen full gång med fokusering till tentan!

idag träffade jag även josse som jag inte har umgåtts med på år och dagar känns det som, men hon mådde bra och snackade i sönder mig o linn, haha.. men det var skoj och trevligt att få höra om ett händelefullt liv medans mitt eget är så koncentrerat och insnöat på skolan.. usch!! fick även intagningsbeskedet till psykologi och lund nu i veckan.. och såg att jag kommer missa mycket när jag är skottland. men det får jag ta nu. nu är det bara fördjupad träningsfysiologi i hjärnan!!!!!


festa gärnet ikväll kevin det är du värd och det hoppas verkligen jag att jag själv kan unna mig nästa fredag när jag klarar tentan! eller vad var det vi sa? positiva tankar, positiva tankar!!!!!


idag är första..





.. gången jag varit hemma sen i måndagsmorse och där emellan har jag bott hos mimmi och morfar hela veckan. varför jag bott där? - de är helt underbara, det är mysigt och det är mycket lugnare. dessutom har jag varit förkyld hela veckan och när jag kom hem i onsdes så vände jag i dörren då mamma sa att min lillebror hade fått maginfluensa. imorse hörde jag nästa syskon spy och än har jag inte snackat med henne men min andra syster var med henne på festen och hon hade varit väldigt full så det är nog en kraftig bakfylla!

i veckan har vi blivit klara med det mesta i b-uppsatsen vilket känns helt underbart. nu i helgen håller vi på med artikelgranskningen som är en artikel på femton sidor på engelska som vi ska analysera och förstå oss på. riktigt riktigt svårt!!

dessutom har jag gjort det hemska testet hos doktorn och jag hoppas innerligt att det inte ska vara något fel på mig. just nu känner jag mig rätt sjuk eftersom förkylningen sitter i hela kroppen inkl huvudet. men det känns ändå skönt att ha gjort testet och det är helt underbart hur många som har varit stöttande och vilka nya kontakter angående detta som har bildats. får reda på resultatet på onsdag vilket kommer vara hemskt vilket som men som kommer göra mig förhoppningsvis lugnare. o gode gud det hoppas jag verkligen!


igår var det lundamiddag och bio med sandra pattersson :P i hennes nyinköpta bil. vilket var väldigt uppskattat och trevligt!


jag tänker fortfarande på andrew, det är jobbigt men vardagen går hela tiden framåt och tiden läker väl alla sår?


vi ses,


RSS 2.0