fyfan vad jag ska dregga!

I helgen har jag haft en riktig ångest om att inte åka tillbaka till USA och sommarlägret men nu har jag bestämt mig för att man lever bara en gång. Vem vet när jag skaffar kille och massa kids o shit? JAG SKA LEVA MITT SINGELLIV FULLT UT OCH DET SKA GÖRAS NUUUUUUUUUUUUUUU!!


jag ska fan iväg och roa mig hela sommaren med mina underbara vänner runt om i sverige och varför inte runt om i europa? Det finns bara ett problem. PENGAR! för fan, jag behöver pengar! ngn som vill skänka en slant? nej det ska nog gå det med.. om jag jobbar på som fan under våren nu och gör alla jobb jag kan och vilar på söndagar och fokuserar på skolan som fan när jag verkligen behöver så ska det nog gå bra. JAG jobbar ju som sagt ändå bäst under press.


i sommar ska jag:
till båstad med grabbarna ifrån IFB,  öland med elvin, utomlands ngnstans och hälsa på sara där hon showar! hoppas fettt mkt på att sara (http://sarasupdate.blogg.se) hänger med mig. tjohoo då ska ni fan få se två fettsnygga partypinglor ta över hela sverige/europa. jag ska dricka riktigt mkt vin med linda i malmö så att det sprutar ur öronen och YESYESYES, dont forget the soccer! WERE GONNA WIN EVERYTHING. (man kan ju alltid drömma?)


fyfan vad detta ska bli en bra sommar! hoppas även på folk från skottland, christine och blair. missyou




SÅ HÄR JÄVLA KUL SKA JAG HA DET OCH SÅÅÅÅÅÅ HÄÄÄÄÄÄR FULL SKA JAG VARA

söndag

Ingen bakfylla och ännu en dag utan snö! FAN VAD NAJS! Idag ska vi på middag hos min lillasyster då de har flyttat in i min farbrors lägenhet för tillfället! ska bli smaskens, undrar vad hon bjuder på. Kan tänka mig att det blir typ kroketter och snitzel ;) 


Har gjort klar min artikel, nu ska jag bara läsa igenom och fatta den plus gå igenom den med Linn på tisdag.

Under veckan blir det bara jobb och labb i skolan på tisdag, vilket jag då får passa på att plugga med Linn. Annars är det träning som vanligt och Match på lördag mot Borgeby och b-laget har hallands nation på söndag.


 Arielle, Alex and mad dog!:)

Hanna är fan världens bästa!

Hon sitter och gör min bloggrubrik sååååå himla fin! :) du är världsbäst, älskar dig!



Sitter och käkar choklad och dricker coocccaaa och kollar på OS/Melodifestivalen. Hejja Kalla! även vi hade OS under lägret i somras! :) såklart var Sweden ett av dem laget, med MAD DOG i täten. De andra var Australia, New Zeeland, England (Great Britain), France, Hungary and Canada.







Kollar även igenom massa bilder från i somras, saknar det som fan. Man skulle kanske åkt tillbaka! :/


Orson Inn!! =) Vår underbara lilla Pub som tjänar cosing under sommaren :)





Mina underbara fotbollspojkar! De ÄLSKADE mig! Så underbart duktiga fotbollsspelare! Spelare från USA, England, Spanien, Frankrike och Venzuela.






Jag och min älskade ARIEELLEEEE! :) HAVING FUUUUN.
GIRLS JUST WANNA HAVE FUN - SPORTS NIGHT OUT.


matchdag

Vinst med 7-1 mot Sövestad! guuuutt som fan. Men nu är jag helt uttömd på energi. Sitter bara o segar framför tvn och skulle egentligen varit på väg till Lund för att fira David. Men det orkar jag verkligen inte. Imorgon ska jag plugga och slappa även då! Ta igen lite energi!

Idag är det bara en månad kvar till Holland. Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhyeha sarisenbarisen

  DET ÄR DENNA FLICKA JAG SKA DELA RUM MED :) MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM, OHYEH

gos med damerna <3

Idag är jag LEDIG,  - OM DET ÄR UNDERBART!? jaaaaa, det är det.

Jag vaknade halv tio och kände hur kroppen värkte från igår, suck vilken gyttjeträning. Men kul var det! Så jag traskade neråt efter att fått på mig kläderna för att käka en gooood och låååång frukost! mmuuums. Först laddade jag diskmaskinen dock, DUTTIG, JA!.. haha..  Sedan satte jag mig för att lösa lite sudoko. Det är bra för hjärnan! Då ringer det på mobilen och jag luar upp för att svara. Preci när jag trycker på svara så lägger han på, men ringer såklart upp min bästis. Mange var på väg hem från Örebro och hade långtråkigt i bilen, så det blev en liten pratstund där. Sen satte jag mig här, RIKTIGT BRA MORGON!

När mamma har vaknat ska vi åka in till mormor och morfar så jag kan ge morfars present. Det är Barack Obamas självbiografi eller vad man ska kalla det. Han blir nog glad! eftersom han älskar böcker och läsa om historien och såhär.

Ikväll blir det gosigos med damerna. Anna, Sara, Hanna, Matilda, Jag och Jojo L ska ut o käka en mysig middag och möjligtvis blir det fler som hakar på. Har dock inte bestämt oss om vart vi ska gå. Bröderna M, Prinz Charles eller Pizzeria Regementet ;)

   Ahhhhhh ge mig sommar, Holland och allt annat som hör till fotbollen!;)

GULD!

till sweden! Pratade med ett av mina franska barn som jag hade i fotbollen på lägret! Han tyckte vi fuskade på tredje rundan med Anders Södergren, eftersom vi inte gick fram och drog, vilket jag kan hålla med om. Men samma sak, hände ju under fjärde sträckan och då fick de skylla sig själv när Northug kommer som skållad ål framför dem, Haha! Vilken jälva norrbagge :P

Nu ska jag iväg till Lund. Tänkte sticka inom på bokrean och fixa Morfars bok och sen skulle jag köpa ngn till mamma som hon skulle ha till påsk. Blir Barack Obama och Fotbollsstjärnor -10 om det finns att få tag på. Efter det blir det Lunch med Linn och hennes syster för att sedan sitta på en sinnestråkig föreläsning med ÅseFnåse som tror hon är jätterolig och bryter in med engelska ord lite här och där. Sen ska jag hem för att träna och imorgon är jag ledig! ;) Ahhh vad mys.. (om de inte ringer från jobb vill säga)

Igår förlorade YIF sin match mot Hammarby och idag förlorade sverige i hockeyn. För jävla dåligt alltså!

 MISSES CAMP SOOOOOOO MUCH!

tentan är över!

JAG ÄR KLAR! ÄNTLIGEN har jag gjort den och hoppas att den gick vägen. tjoho!

Igår träffade jag therese som jag inte har träffat på jättelänge, vilket var superskoj! Sen blev det träning för en gångs skull efter en hel veckas inställd träning och match. Så det var verkligen kul och skönt!

Imorse träffade jag Robin, min barndomskompis på stationen och han skulle också åka till Malmö så det blev en mysig och rolig tågresa för en gångs skull. Dessutom pratade jag med Markus och berättade förutsättningarna för honom att gå ut med oss och få sin examen. På lunden träffade jag Charlotte på en jävligt rolig Lunch på Italia såklart. Sen blev det föreläsning som SÖG. stack tidigare och träffade Sara på Snuggles. Mmmmmm ;) gotttt! och mysigt med min älsklingsälskling.


Nu är jag hemma och myser vilket är fööööör skönt. ska äta gott o kolla på stafetten!:)


GAMLA GODA TIDEN! Norge -08

morgonträning.

Tråkigt nog blev det ingen CORE eftersom det var fullt hos duracellkaninen! Menmen, Jag och pappa körde på ändå. Jag körde 10 minuters gång, 10 minuters löpning intervall, 6 minuters trampmaskin intervall och styrka (armhävningar 30st, situps 30 st raka, 20 sneda/ hälften på vart håll. 25 rygglyft, sidplankan med lyft 30 sek * båda sidor, raka plankan + utsträckning på båda ben, 30 sek. bäckenlyft 30 st och 10 lyft från liggande på vart ben.


OHYES! jag är stolt!!! :)


Nu blir det städning, att hjälpa mamma o pappa med maten och plugga lite innan gästerna kommer ikväll! Min älsklingslillebror har ju fyllt 15 :D


tudels, M (såhär såg mange ut förra söndangen!:)

lördagsmorgon

iväg på CORE! nu med pappi! det ska bli kul, det är en träning för mage och rygg, hela bålpartiet :) skönt med lite träningsvärk där också. skönt med lite inomhusträning eftersom vi egentligen skulle spelat match idag. men kristianstads kommun han inte ploga sa dem. tss...

Ajaa!:) nu måste jag sticka..

tudels, M

tre kronor

Vann sin match mot vitryssland! Det var ju för väl, men lite spännande blev det allt när vi slog över från längdskidorna och det stod 3-2 till Sverige bara. Men men tio sek kvar petade daniel abrahamsson in 4-2. sköööööööööööööönt. Och Sverige fick ännu en finfin medalj, ett silver i skiathlon genom Anna Haag. Äntligen - stackars tjej som kommit fyra två ggr under OS och idag handlade åter igen om fyra namn som skulle tampas om de tre medaljerna. Men denna gången var det Haags tur och hon fick en efterlängtad medalj!

Nu är det snart sprint i någon av dagarna, alltså stafetten! det ska bli sjukt kul och se, dessutom stafetten i skidskytte!

aja, sooo long. nu inväntar jag datematerial från en viss Sara för att sedan slumra in och vakna totalt utvilad imorgon! För jag OCH pappa ska på CORE tillsammans imorgonbitti :)


tudels, M

Pappi und me :)

tentaångest.

Då var det bara några dagar kvar tills tentan ska äga rum! Fyfan vad jag har pluggat denna veckan. TJUGOÅTTA!!!!! fattar ni? tjugoåtta heltäckande med datorskrivna meningar ska finnas inne i mitt huvud, minst fyra dagar till!

Jag fattar inte ens att jag har fått in så mycket i huvudet och det är säkerligen något som redan trillat ur, det är säkerligen massor jag missat men framförallt ska det stanna kvar!!!


Jag tycker iallafall jag har varit grymt duktig och är jättestolt över att jag ens har fått in det, gått igenom och förstått allt!Nu ska bara tentan skrivas och klaras av! Det är fan bara till att kämpa. Endast 4 månader kvar och sedan sista terminen! Sen, sen kommer jag vara LÄRARE?

Fröken Madeleine, signar nu in för att äta räksallad och kolla på OS :)

chüss!


Fredagen den 19 februari

Då var Sara på date och jag sitter här ensam! haha, nej men hoppas det går bra älskling!

sen ringde sara min älskling från stockholm och uppdaterade mig om sitt underbart äventyrsfulla liv! det kommer gå bra älskling, du har så många järn i elden! kommer bli ngt stort, jag lovar!:)


Jag älskar er båda!


Tror nog att Saror är min nya drog! :)

Tjoho!

Tog detta ifrån Sara =)

SENASTE PERSON SOM:
Sov i din säng:
låg i min säng var Johan, personen som sov där var hmmm längesedan... Alexander.
Såg dig gråta: mamma      
Fick dig gråta: fotbollen
Du delade drink med: Sara L
Du gick på bio med: lägret i USA 2008 - BATMAN. shiiit jag behöver gå på bio snarast! haha.
Skällde på dig: herregud, det var längesedan.. Men antagligen en tillsägelse av mammi tror jag.


SEX, KÄRLEK:

Har du någonsin haft sex med någon?
JAJAMÄN
Med vem var din första kyss? Johannes
Hur gammal är ditt äldsta hångel? han är 31nu
Hur gammal är ditt yngsta hångel? han är 18 nu.
Hur många seriösa förhållanden har du haft? Ett i 2.5 år tillsammans med Johannes
Hur många har du varit riktigt kär i? 3 - Johannes, Leo och Andrew.
Vad tycker du om kärlek? fantastiskt så länge det är bra och håller!
Saknar du någon speciell person? Ja!
Har du svårt för att bli riktigt kär? Nja, ganska... Men det finns bara två personer som har tagit mig med storm.
När kysste/hånglade du med någon senast? söndags
Ångrar du de? Nej inte direkt, förstod inte varför bara, haha
När fick du en komplimang senast? av min faster när vi hade en diskussion om syskonskap.
Har du träffat någon internet person? Ja, Jim.


BRUKAR DU:

Titta på dig själv i spegeln: Ja, det krävs väl? 
Gnälla: JA! speciellt nu tillsammans med Linn när vi har tenta på tisdag.
Skrika: Ja!
Ha ångest: yesyes
Vara glad? försöker vara det mesta dels av tiden!:)
Ta mediciner du inte borde ta: NEJ
Vilja dö: NEJ
Drömma mardrömmar: nej inte direkt.
Drömma sexdrömmar: ja, det händer absolut! ;)
Ta droger: NEJ
Försöka vara annorlunda: Ja, det brukar jag faktiskt.. man vill ju bli sitt ideal själv.
Klä dig i svart: Men självklart! Svart och rött är de bästa färgerna som finns.
Gå till kyrkan: Nej, faktiskt inte.
Gå i skolan: Japp! kommer göra det hela livet då jag ska bli lärare :P
Röka: NEJ
Ljuga: försöker verkligen att inte att ljuga. Sanningen kommer alltid fram, förr eller senare.
Hata folk: inte direkt hata, men man kan ju inte gilla alla!?
Lita på folk: Min familj och mina närmaste vänner!

VEM:
Saknar du: en underbar pojkvän!
Vill du döda: ingen
Rörde dig sist: min mormor
Vill du slå: någon som möjligtvis slår mig?
Kysste dig sist: Jesper
Vill du kittla: min lillebror eftersom det är hans födelsedag!:)
Kramade du sist: Johanna Linden
Vill du prata med: mina vänner.
Skrek du på sist: tjejerna i fotbollslaget. KÄMPA!
Vill du vara som: Min pappa och Caroline Seger.
Sårade dig sist: Leo
Vill du bli galet full med: Sara N SÅKLART!
Gjorde dig riktigt glad senast: Sara L
Fick du sms från senast: Linn
Ringde dig senast: Resursenheten, KUL VA!? Innan det, Sara L.
Är snyggast på jorden: Ashton Kutcher



HAR DU:
För många vänner: Nej, man kan aldrig ha för många.
Förföljelsemani: ibland kanske, haha!
Tvångstankar: Nej det tycker jag inte
Någon annan psykisk sjukdom: väldigt svag mentalitet och hög nervositet om det räknas som sjukdomar!
Någon fysisk sjukdom: Nej, tack gode gud!
Någon skada: Inte för tillfället :D
Färgat håret någongång: väldigt många ggr. Jag har haft svart, oranget, blondt med blå slinga, rött, blondt, blonda slingor i mitt egna hår, bruna slingor i min egna hår och helt brunt.
Brutit några ben: Nej =)
Några piercings: Bara i öronen.
Bra självförtroende: inte direkt, nej.
Kysst någon: AMEN klart. Jag älskar att kyssas - om man har någon bra att kyssas med :)!
Sagt jag älskar dig till någon idag: Absolut!
Bjudit ut någon: Ja!
Varit kär: JA
Dumpat någon: nja inte direkt.
Lämnat landet: USCH JA! men det är underbart att komma hem.
Tuttat eld på nått: hmm.... näää.
Gjort något olagligt: ja
Bråkat med din tjej/pojkvän? yes, när jag hade min första så bråkade vi mycket. litade inte på varandra.



HUR:

Ofta träffar du din familj: varje dag
Går du: normalt
Svarar du i telefonen: "Hej det är Madeleine"
Mycket pengar har du: Im fine!:)
Ofta diskar du: har diskmaskin för tusan
Ofta städar du: När jag vill
Många stör du dig på: en del



TROR DU:

Att du kommer bli något: yes, idrottslärare och psykologilärare får jag hopper efter 4,5 års pluggtid!
På gud: nej
På rymdvarelser: nej
Att folk tycker om dig: jag hoppas det.
På ett liv efter detta: hoppashoppas!
Att fiskar kan tänka: självklart, annars hade de ju simmat in i varandra, döööh.
Att du kommer leva länge: jag vill leva så länge jag mår bra!



ojojoj.

Nu har man suttit här i några timmar och försökt göra en snyggare blogg. Det går ju verkligen svinbra! HAAHA. ett stort skämt. och jag som trodde jag var bra på datorer. Kom så långt att jag har mitt feta ansikte över hela sidan.. men man ser inte vad man skrive.r hhahaha


nu ska jag käka lite popcorn, gå upp och sätta i lite papper i pärmarna pappa har fixat till mig och renbädda. sen saka jag sova och ladda inför imorgon. MATCCH! efter det blir det antingen sandra i sjöbo eller ngt i ystad. beroende på hur vädret ser ut. men det blir nog öja efteråt eller barabar. känns som öja är för lite yngre..



nu är det inte lång tid kvar damer tills vi befinner oss i holland :D det hade gått bra för min lilla solstråle i skolan idag. hon har tenta om två veckor redan! kämpa på gumman! men du är så smart, så det fixar du galant! pusssss

jag vill inte ha ngn mer snö nu!

imorgon ska jag åka till skolan och efter det träna, jag har verkligen inte tid att sitta fast i snön med tåget. Orka tååååååg när det är snö - verkligen inte!


Fotbollen går äntligen framåt för en gångs skull! Kanske är det för att självförtroendet börjar sticka fram, tror vändningen kom i lördags på cupen! När jag fick komma fram och näta och göra några snygga inspel. :)

Idag har jag varit i skolan, men inte min egen. Utan jag har jobbat på Köpingebroskolan, som resurs i ettan. Det var riktigt kul faktiskt och de gillade mig! Men kan tänka mig att det är riktigt svårt att försöka få med alla barn som har svårigheter i skolan! Efter det har jag pluggat precis som jag gjorde igår hela dagen innan träningen.

Jag har kommit en god bit på vägen nu och imorgon blir det födelsedagslunch m Linn. Har lovat henne att bjuda på en lunch eftersom hon fyllde år i tisdag :) och hon ska få välja vilken restaurang hon vill i heeeeeeeeeeeela lund! haha, kan tänka mig att det kommer bli italia ;)

Sen måste jag ju grattulera JANNIE SOM HAR KOMMIT IN PÅ SOCIONOM! hejjjjjaaa dig. det kommer gå superduper bra och hitta dit på fredag! synd jag inte har skola o kan hjälpa dig.

förrresten så börjar träningsmatcherna på lördag och söndag. galet!!!! men ska försöka skriva i dagboken lite mer nu, så ni kan få lite mer updates!

vissa människor förstår jag mig inte på..

Idag har jag fått ännu ett påhopp av en tjej som försöker utlåta sig vara sin pojkvän och attackera mig genom honom. Haha, det är ju för fan inte klokt att man ska behöva utstå detta? Speciellt inte när man verkligen inte har gjort någonting? Jag undrar vart världen är på väg? Hon verkar så utåtagerande och självsäker, men ack nej, det kan fan inte vara mer än någonting annat än osäkerhet när man ska behöva kontrollera och kolla upp ens pojkväns vänner hela tiden?

Jag ska dock själv verkligen försöka hålla mig borta från allt det här, det är ju bara så pinsamt! litar du inte på din pojkvän, då borde man faktiskt inte vara tillsammans. Dock kan man ju ha haft ett svin till kille innan vilket kan göra det svårare att lita på någon annan. Men man är ju tilllsammans för en orsak - för att man älskar varandra!


Jag hoppas bara att du kommer till insikt med vad du håller på med och låter mig vara ifred. Din pojkvän vet nu vad du håller på med iallafall! Jag kan inte mer än hoppas det blir bättre mellan er, eller iallafall för dig själv. detta är en av mina bästa killkompisar. loveyou!

snön verkar aldrig försvinna!

nej, det gör den verkligen inte! Menmen, det kan ju vara rätt skönt med en kvälls ledighet från fotbollen. Har blivit en del på sistonde. Men, det är förbannat roligt också. Jag behöver dock plugga som ett svin snart. Har jobbat så himla mycket och försummat skolan lite, men än så länge är det inget problem. Tänkte faktiskt sätta mig och skriva ner lite från de föreläsningarna som har varit så man får igång skrivandet lite, för vet hur seg jag är när jag ska plugga in allt till tentan sen. Måste skriva om det hundra ggr för att det ska gå in. Så allt som kan göras innan är ju skönt!

Annars är livet bra; jobbar, pluggar och spelar fotboll! najs! till helgen blir det att fira lindas examen och 25 års födelsedag med ca 70 andra personer. ska bli grymt skoj! dessutom är det sjumanna cup i skurup! vi ska möta sjöbo och trelleborg. Det får vi återkomma med hur det går... blir svårt.. men man ska inte ge upp innan matchen är slut. Går vi vidare där ska vi spela på söndagen också; men det gör ju ingenting.

På fredag öppnar barabar igen :) jättetrevligt ska det bli och vill gärna dit på lördagen, men det kommer inte gå, så det får jag nog vänta med!


tänker ofta på en person men vet inte riktigt om det är rätt för mig. trivs som singel men saknar kärleken?..

kram på er!

RSS 2.0