at camp

Ja, da var man har igen!

det kandes valdigt konstigt att komma in har igen och se allt pa lagret och se mina chefer. O sen bara se ett par ansikten som man sett innan. Och det var inte ens de personer som jag umgicks mest med, vilket suger mycket!

Men som tur ar, har jag en van sen forra aret. charlie! hon ar bra tjej fran england och vi har kommit overrens valdigt bra de har forsta dagarna! idag ska vi ha icebreaker games for att komma varandra narmare, vilket absolut kan hjalpa en. men det ar jobbigt nu i borjan nar man ska borja lara kanna alla.. men det blir val battre, det blev det forra aret och det trodde jag inte da, sa det hoppas man ju absolut pa.

man saknar ju alla som var dar forra aret och jamfor alla med dem. jag saknar lauren, adam, blair, kevin och andrew saaaaaaaaaaaa himla mycket. det ar verkligen skitjobbigt att veta att man maste klara sig utan de personer som visste allt om en, man kunde komma till dem nar som helst och bara vara allmant lycklig tillsammans i deras narhet.


well, have to be positive about this!  some new people have to be nice!

JAG  kom till usa i sondags och sen traffade jag charlie och vi akte till hotellet i NJ och sen sov vi dar. vantade i flera timmar pa att bussen skulle komma kl 12 eftersom vi var jetlagda.. sen akte vi buss i ca tre timmar till lagret och dar vantade lite valkanda ansikten... efter det gick vi till vara sma hus och jag fick CITs detta aret, vilket betyder att de ar det aldsta pa hela lagret. 16 ar!!! men det ar bra for mig och mina reffereringar till jobb sen. dessutom pratade jag med skippe, head of soccer och han berattade att jag kommer ha lite mer ansvar iar och att fotbollen kommer vara mycker mer serios. vilket ar bra och roligt sa att man har lite mer o gora om dagarna!

personerna pa lagret verkar lite osociala men det ar kanske for att det ar sa uppgjorda i olika klickar redan. de nya, de gamla och precamp!

MEN MEN. kommer tillbaka mer nar vi kommit igang lite mer med camp.. maybe tomrrow. hope to get an awesome summer again. it will just be really hard without all of theese people.<3

på söndag åker jag

.. på söndag åker jag till USA! Det är nog med lite blandade känslor. Vill ju inte ha för höga förväntningar iochmed att förra årrt var så himla bra! Kommer ju sakna pojkvännen och alla underbara vännerna som jag hade då. Det är helt nytt läger men med många förutsättningar. Att kunna lära känna de andra personerna lite mer än bara bekanta och skaffa ännu fler nya vänner! Synd bara att Andrew inte ska tillbaka, saknar honom så.. well, hope for nothing and you'll get everything!



Vi får jhelt enkelt hålla tummarna. Det ska iallafall bli bra för mig att komma härifrån, även om jag själv inte känner det till hundra procent. Så kommer det blir en ny satsning och jag kommer iallafall skaffa lite nya vänner runt om i världen, vilket är bra!

Kommer sakna min famlj och mina vänner, speciellt Köpingebros damlag, love you girls!


Kämpa på, på fotbollsplanen så ska jag jobba på med bränna, opppps skojja! konditionen i Usa!





miss me, kiss me and send me a smile!


send me something in america - this is my adress.


Madeleine Lidberg, Independent lake camp, 70 clark road, orson, 18449 Pennsylvania


tiden rinner iväg

nu är det fantamig lite mindre än två veckor kvar till USA! o sist jag skrev var det två månader, vilket är helt galet i två bemärkelser då jag inte har suttit o skrivit här sedan dess.

Idag spelade jag match mot spjutstorp, vi vann med 10-1, vilket var mer än rättvist. De hade verkligen ingenting på hela matchen förrutom sin handikappsstraff som de gjorde målet på.

Alltså blir det semifinal nu och det blir mot skurup, där vi istället får en handikappsstraff. Mem vet fortfarande inte när den matchen kommer läggas och om jag kommer kunna vara med!! men man kan inte mer än hoppas att det blir så.. det är alltid skoj att möta lag man aldrig möter annars..

Johan var o tittade på matchen också, skurups tränare förövrigt.. och under dagen lekte han hemlig beundrare med massa sms.. haha! flabbade ihjäl mig när han skrev att det var han.. kunde inte förstå als vem det var när han började skriva och sa att jag mycket väl visste vem det var. men man tänker ju inte på att han egentligen heter johan persson när han kallas lärka av alla..


nu har han kommit hem från usa, saknat honom. men det verkar ju inte vara ömsesidigt.. bara till att gå vidare? eller..

RSS 2.0