påminner mig om oss.

Jag har sett varenda vrå av Sveriges land
Jag har härjat runt i loger och på Grand
Jag har letat efter ro för min skakande hand
Efter dig, efter dig, efter dig

Du är resan som jag velat ska ta fart
Du är gåtan som jag aldrig löser klart
Du är början på nåt nytt och nånting underbart
För mig, för mig, för mig

När hösten kommer och tiden gått för fort
När allt känns på rutin och redan gjort
Ska jag samla mina krafter och göra nånting stort
För dig, för dig för dig

Jag är hög nu sen den dagen när du kom
Ja, jag är hög nu och kan inte somna om
Och jag undrar om jag nånsin ska nyktra till nån gång
Med dig, med dig, med dig

Det sägs att kärlek lovart stort men håller tunt
Du kan kalla det förnuft men aldrig sunt
Det är sagt av nån stackare som aldrig ramlat runt
Med dig, med dig, med dig

Jag har vandrat som en vilsen stenstaty
Jag har vart på rymmen utan någonstans att fly
Det här är slutet på resan och början på en ny
Med dig, med dig, med dig


Men får väl acceptera..









maskeradfest.

Idag är det maskeradfest som mina syskon håller i. Det ska bli jätteskoj faktiskt. Är inte ofta man åker på sånt. Nu har jag suttit och gjort massa skolarbeten och ringt pizzerian. Ska gå och duscha och fixa mig inför ikväll för att sedan dricka vin med bundy :) Jag ska även lägga skolarbetet på hyllan för tillfället och fokusera på alla vänner som kommer ikväll. Jag ska också hinna göra en mask till utklädnaden ikväll eftersom jag ska vara bandit tillsammans med cindy, då festfixarna ska vara poliser ;)


Skolan har ryckt upp mig och det är fantamig tur man har helt underbara vänner. nu ska jag njuta och glädjas, lots of love!



när mitt hjärta gick i kras för ? gången.

Jag ville ta det lugnt för att hitta en balans för att veta om det var något att satsa på. Jag ville inte bli sårad igen. Jag skulle hitta ett bra sätt att kunna ge och ta i detta förhållande. Han var dödskär i mig och när han sedan tröttnade på att vänta på mig så hade jag äntligen hittat den här balansen och ville verkligen försöka. Nu har det gått två veckor med tystnad och vi har träffats ute med mycket intimitet och kärlek. Alla ord som sas alla uttryck som visades. Jag trodde jag betydde mer till några sms igår. Jag har inte varit så förkrossad tror jag. För jag är verkligen kär, kär o åter kär. Jag kan inte ens tänka mig någon annan kille. Jag äcklas av dem! Det var DU som kom fram till mig, det var du som talade... hur vacker jag är, hur stolt du hade varit med mig sidan om dig. JAG är ju här?

Jag trodde jag var trygg, kunde lita på dig och visa min kärlek gradvis. Men det var tydligen inte nog och det fanns inte tillräckligt med tid för att utveckla en stark kärlek från din sida. Du fick din prinsessa och den tjej som alla ligger och "runkar till" men aldrig får. Du har henne nu och vad händer då? då vill du inte ha förhållande och känner ingen kärlek längre. Jag börjar därför undra, tyckte du verkligen om mig?

Men efter vad du har visat senast i lördagsnatt, när du sitter och säger att "min röv" är så satans snygg och att du är den enda som får röra den. Att du kommer fram till mig och kysser min hand och mina läppar framför alla mina vänner, inte en och inte två, utan flera gånger när du vet hur mycket de står bakom mig i denna process. Hur mycket skit du har satt ut mig för och hur mycket jag har gett för att detta ska fungera. Jag vet att jag förtjänar det bästa, men just nu är det bästa - endast dig.

Jag mår illa av tanken att du inte tycker om mig mer efter allt det vi har gått igenom, allt det som vi har utsatts för. Jag som har stått där vid dina sida varenda gång du har tagit ett fel steg, med motivation, inspiration och peptalk. Jag tror aldrig att jag kommer kunna förlåta mig själv för att jag blev kär i dig, aldrig någonsin. Du fanns som ett skyddsnät och jag gick på det. Man kan inte vara kär i en person och sedan bara sluta, speciellt inte när den andra personen äntligen förstått sig på vad kärlek är.

jag trodde jag betydde mer för dig, men nu går jag under ytan. hejdå!


misses you alot today

Idag gör jag kladdkaka inför morgondagen! sista dagen på praktiken!

Jag ska ge Markus en present (en kaffekopp med text på som passar honom utmärkt) så kommer han att minnas mig :)

nej, nu orkar jag inte skriva mer. tack till bus, cindy o daphne som har försökt hjälpa mig i veckan.. thankyou!!!

Onsdag. veckans mittpunkt.

Idag är det nedräkning. Praktiken slutar om två dagar och jag har redan haft mina 4 första lektioner. 3 kvar... I helgen blir det Europamästerskapet i gymnastik som ligger i fokus. HEJA RASMUS & JOHANNA! (Kämpinge & Ling)

Igår träffade jag världens bästa Sara som kom hem från Cypern i måndags (6månaders jobb). Dessutom ringde MIN fina Jannie under kvällens gång som bjöd på tvtittande, popcorn och piggelin med mammi :)

Ibland undrar man verkligen vem ens riktiga vänner. Vem det är som kommer finnas där för en när man blir gammal?
Min familj kommer alltid finnas där, vilket fantamig är TUR!

i måndags var jag o fikade med Jenny & sen blev det fik med mormor, morfar o mammi också. Längesedan vi var där så det blev en rätt lång fika :)


Veckans hemkomst har blivit sena och jag kommer inte komma hem tidigare idag eftersom vi har mitterminskonferens till kl 17,00 idag.


Jag är värd mer, jag är värd allt.
Det vet jag & tillochmed du har sagt det. Men vad hjälper det?, när vareviga minut går åt till att tänka på dig.



nysmak

Jaha då har man fått lite nysmak på livet. Fick en fin kärleksförklaring igår, men vet inte riktigt hur långt den räcker. Fanns ett stort MEN efter alla fina ord. Tror dock inte det är en bortförklaring för sin bortsprungna kärlek till mig utan att det handlar om någonting annat, som inte går att beskrivas med ord.

Fredagen - praktik, rehab, fika med Cindy, Ängelholm - Helsingborgs rutt :) Hem - kvalmatch o sen party at Sonndas place. Efter det blev det Hammenhög & till sist Barabar med Daphne.

Idag har det varit försäljning på loppisen och vi har fått in en del pengar så det är gööööött!! Efter det åkte jag, wallin o Tilda till Kåseberga och kollade på fotboll. Ale krossade Fjällkestad med 7-0. Vilket betyder att de inte alls är de sämsta laget i Skåne.

Nu ska jag fixa lite saker, sätta mig i ett fotbad, lägga ansiktsmask + hårinpackning samt duscha.
chyss.

lite bilder....

   Jag & Marie - Freddans fjälla. :)

  jag & Grabbarna.

  Jag & Matilda på Fotbollskval.

 Jag & min vackra kusin - Kian


 MOI

 Loppisens toppförsäljare :) Hanna & Thea.


 Vi var även med om något historiskt. Ale vann sin match mot Fjällkestad angående vem som var sämst i Skåne. 7-0

Nu ska jag hoppa in i duschen

Göra mig ren och fräsh för att gå på handboll. Tack fina Gustav för erbjudandet och den billiga entren :) höhö. Jag ska njuuuta riktigt mycket! tycker om när det är gratis, oohja. (Y)

Idag gick jobb mycket bra och jag älskar faktiskt eleverna, de flesta av dem iallafall. Så himla gulliga o de gör mig på så gott humör. Ooh vad fina dem är. (; idag började vi prata om hur jag ska göra när jag ska söka jobb. Så nu ska jag sätta mig ner o skriva ett CV i dagarna också. Men först in i duschen göra mig iordning, ringa Linn (möjligtvis på väg till tåget) För att sedan avverka en jävla match, eller hur YIF :)

Imorgon är det en naaajs dag och jag känner att det kommer bli en bra helg. Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa favvisarna Fredrik & Marie. :)

Ha en good helg vänner!

sitter på jobb

Just nu sitter jag bara o sitter. Ska på AP möte kl 3 och AE möte kl 4. Sen är denna dagen också över, iallafall i skolan. Ikväll väntar Greys Anatomy och alla inspelade serier sen igår. oohja. Vilken nitlott det var när man valde att se på fotbollsmatchen istället för de tre serier som går på tisdagar. Alltså Fotbollsförbundet, lägg inte matcher en tisdag, tack!

Idag är det vaacker väder. Har fått meddelande från Holland, som frågar hur det är med foten. Så det är bäst jag gör min rehabövningar nu när jag ändå har tid över. Så jag jag ska faktiskt gå ut och göra dem right now, i det fina vädret. Annars har dagen gått bra!! :) (Y)

puss,

Livet rusar förbi.

Livet rusar förbi och man hinner inte ens tänka efter längre. Igår grät jag mig själv till sömns efter så många tankar... Jag får försöka koncentrera mig på de positiva bitarna i mitt liv.

Praktiken går super och känner mig säker och positiv till lärarjobbet. Fotbollen har uppehåll men solen håller sig framme. Rehaben går bra och Holland ska nog bli en superresa ändå. Nu är det inte långt kvar och examensfesten bör börja planeras.

saknar dig,

Min födelsedag!

Dagen påbörjades dagen innan av att hämta paket på salongen som Jannie var o fick håret fixat på av Jullan! :) Fick ett helt underbart armbandssett och en sjal i matchande zebramönster. SÅ fint!!! :) tack min finaste jannie. <3

Åkte hem och fick städa undan lite med mamma och så. Sen kom Mikaela, Michelle och Rasmus hem för att äta middag tillsammans och fira mig! Vi åt fläskfile med ris, sååå gott!! Sen marängswisch framför tvn & Idol. <3 myyyyys! Gick o la mig rätt tidigt för mådde inte jättebra. Fick pengar av mikkis och missi :) <3 såååå najs!

Vaknade av att de ringde på telefonen, sprang ner för att ta den, men ingen där. fick pengar av mamma o pappa. Sen svatade jag på alla som skrev grattis på födelsedagen, som tillslut efter dagens slut blev över 130 födelsedagsgrattulationer. TACK! Ringde Sonnda efter ett märkligt sms under natten och var allmänt nere. Sonnda ringer upp en stund senare och bestämmer att jag ska vara hos henne halv åtta ikväll. Åker på loppisen och snackar med snyggingarna i mitt lag. Alla hade bestämt saker inför kvällen! Åker hem lite, halvt nere men tänker ändå att det kan bli kul hos sonnda. Ska hämta pizzan som vi beställt o spräcker hela klänningen. Kommer hem till Mikaela, helt stressad. Hon säger att hon ska med till Sonnda och försöker slöa ner mig. Vi kommer in till Sonnda och det är överaskningsfest för mig :D från mitt fina fotbollslag.. JAG ÄLSKAR ER! <3 Fick ett jättefint armband ur Hannas kollektion, med en fotbollssko på :D (så passsande) Och från Johanna, hanna o matilda fick jag en biljett till IDOL I MALMÖ DEN 26 NOVEMBER! WOHOOOOOOOOOW, + jag fick trosor av sonnda ovh benvärmare till stövlar av farmor :D

Drack en hel tre liters vinare med bundy, galet! HAde en sjuk utekväll med en strawberrydquirry som början på soft social med daphne o bundy! fick det av polock.. sååå snällt. efter barabar åkte vi hem och ja, jag vet inte riktigt vad som hände. Söndagen spenderas på soffan och på toaletten iallafall. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. drack en halv 33 cl yoggi som kom upp igen. fyfan. Men nu mår jag bra!!!!!!!!!!!!!!! :D tur man har lediga måndagar. Nu ska jag vänta på att mamma vaknar o sedan ska jag ut i det fina vädret eftersom jag inte orkade vara ute igår mer än ett varv runt kvarteret. ikväll är det rehab och mys med sonnda o kian! <3


till helgen, blir det party utan sprit, eller hemmamys.<3
Idag fyller MARIA 24 O PÅ lördag fyller Leo 20, grattis!
















Onsdag!

Jaha, då var det onsdag igen.. Åkte hem kl 14:00 och struntade i AE konferensen, men kände att jag inte riktigt behövde gå dit + att jag känner mig jävligt krasslig. Annars är det rätt gott o gå dit faktiskt. Segt att det blir så sent bara, menmen.. Imorgon kommer min mentor tillbaka och jag ska visa upp vad jag har fått gjort under de dagar som har gått. Men det har funkat bra faktiskt ( Förrutom matten, men jag gjorde en rolig lektion, iallafall) - viktigt att ha eleverna på sin sida.

På fredag kommer min mentor och kollar på en lektion som jag ska ha med 9orna. (min egen klass) Hoppas det går bra!

I helgen, vad händer då? JO. MADDISHEN FYLLER ÅR! Men just nu är jag faktiskt inte så jättepeppad för det, men det är väl lika bra så att man inte har för höga förväntningar som jag hade innan. sucks.. Pratade med min frisör om det faktiskt, att vi är så organiserade människor att det blir så jobbigt om man inte fixar det på det viset som man faktiskt har bestämt och vill... så det livet suger!

Ajja. Jag får hoppas att jag klarar mig ändå.. Tänka på alla de positiva sakerna i mitt liv!!


hoppas allt är bra med er..


Mitt nyaa hår :D

RSS 2.0