stranden

Jaaaa! nu är det äntligen strandväder igen. Har varit på stranden i början av juni under tre dagar men nu äntligen blir det sooool. Iallafall imorgon också. Jag är nöjd med det iallafall. Så att man kan få njuta på stranden lite :)

Idag var vi uppe tidigt och åkte till beachsoccer planen i ystad för att träna inför beachsoccer turneringen vi ska vara med i, i åhus nästa helg. Satan i gatan vad svettiga vi blev istället. Hade fan svett in i ögonen som sved riktigt mycket. Efter en timme ungefär stack vi ner till stranden och kastade oss i havet. BADRKUKAN madde tillochmed. ;) Det var riktigt skönt faktiskt. Imorgon blir det stranden igen =) Kan ju hoppas på lite färg till helgen.
Efter stranden stack vi till öp-torget och käkade för att sedan dra hem till oss för att kolla på Sverige-Columbia. Sverige vann efter mycket om och men med 1-0. Riktigt gott. Men nu måste de vinna på lördag också! Då ska de möta nordkorea som förlorade med 1-0 mot USA idag.

Senare blev det även dags för den riktiga träningen. Gick bra! :)

Nu har jag precis snackat med min fina markus älskling från ängelholm. Jag har ringt och han har ringt och samtalen har helt enkelt gått om varandra. Men idag fick jag tag i honom med tandborsten i munnen ;) Underbart att prata med honom.

men njuuuuut nu av solen, chiching.

undrar om det är någon som läser..

Jag undrar om det är någon som läser mina terapiinlägg. Men det gör verkligen ingenting! För denna sidan är till för mig själv och just nu behöver jag skriva för att kunna må bättre. Det är väl så många deprimerade människor gör för att kunna gå igenom en svacka i livet. Andra skriver musik, tränar eller tröstäter. Jag satsar på att skriva. För jag tror det är det psykologiska som måste jobba. Träning får jag tillräckligt genom fotbollen.

Idag skrev en kär vän från mitt läger i Usa till mig. Han bor i Sydafrika och är fett sugen på att åka dit. Hoppas att det skulle kunna funka inom en snar framtid. Men jag vill ju åka till Adelaide och träffa min fina vän Lauren också. Gud jag vill göra så mycket. Får försöka jobba så mycket jag kan i ett år nu så jag fixar allt med lärarlegitimationer och lägenhet. Därefter kan man kanske ta tjänstledigt om inte annat.

Idag har jag varit i ystad och myst på Snuggles med michelle, johanna, maria och gabriella. Nu tittar jag och michelle på fotbollsVM och japan leder förtillfället mot NZ. Dessutom pratar jag med Michael från Sydafrika, (personen från ovanstående text).

Idag ringde chefen och undrade om jag ville ha mer jobb så vi får diskutera det... :)


hur understår man sig?

Jag förstår inte hur människor kan vräka ur sig dåliga saker om andra människor? Såg en film igår, antar att det är många andra som har sett den också. you've got mail. Där diskuterar dem om hur den ena parten inte kan vara spydig och snabbtänkt när det gäller att motargumentera. Utan hon grubblar hela natten över vad hon skulle ha sagt istället. Den andra parten har bara spydiga kommentarer (i verkligeheten) och verkar vara ett riktigt rötägg. Men när det sedan kommer fram att det är dem som mailar varandra så är han en mjuk och varm människa på insidan. Det är nog där förvandlingen sker när vissa personer dricker. De försöker spela någonting de egentligen inte är. De försöker vara någonting som andra är rädda för och inte vågar sätta emot.

Jag är en sådan person. Jag vågar sätta emot men det är när jag är nykter (framförallt) och har "kött på benen" angående vad som har hänt eller ska hända. Jag är även en person som är väldigt känslig (för tillfället mer än jag själv vill) och vill andra väl. Jag vill inte stå och kasta sten i glashus och vill framförallt inte att någon ska må dåligt över någonting jag har sagt. Men det känns som om (förrutom mina närmaste vänner) att fler och fler i ens omgivning struntar i om jag eller någon annan mår dåligt över det personen har sagt. Som de sa i filmen: Hur kan du sova om nätterna?

Nu ska jag umgås med en person som ställer upp för mig i vått & torrt. Min syster <3



Familjen ställer alltid upp och det är fantamig tur det. Annars hade jag gått under. Detsamma gäller mina närmaste vänner som alltid får ta hand om mig, vägleda mig och stå ut med mina funderingar och frågor.

Det finaste någon har sagt till mig på länge...



"Vem som än säger nåt att de är fel på dig osv, lyssna inte. för det finns
inte ett ända fel på dig och du är en underbar människa som du är, och dessutom har du det största hjärta jag varit med om!" - pontus persson.


sunday.

Idag är det kanske lite bättre. Jag tänker fortfarande på incidenten väldigt mycket och jag har ångest över att allt hände när allt annat var helt perfekt. De har helt enkelt förstört våra minnen från kvällen. Det är det som gör mig mest sur. Att jag sedan litade på dem helt och hållet är en helt annan femma. Jag undrar om det verkligen kommer bli så att de sväljer sin stolthet och gör det dem ska göra efter ett misstag. Gottgöra personen och be om ursäkt. Jag undrar det ja. Gör man någonting sådant tror jag inte man har "balls" nog att stå för det.

Jag vill bara åka iväg nu och ska prata med några kompisar uppåt landet..

Men som sagt, lite bättre idag och som klyschan säger:
Tid läker alla sår. Vilket faktiskt är sant i psykologisk mening iallafall.


Jag vill tacka alla mina underbara vänner som VAR på festen och gjorde det till en magnifik dag & kväll. Jag ska försöka radera de sista timmarna ur minnet och behålla resten.

Mikaela, Michelle, Rasmus, Tobias, Flygare, Hammar, Elin, Thea, Johanna, My, Gabriella, Mimmi, Matilda, Titti, Niclas, Julia, Josefine, Paula, Mathilda, Pontus och Henrik. Ni är underbara! <3


naivitet.



Personer som känner mig väl vet att jag gör allt för alla andra. Att jag tror det bästa och vill de bästa för alla. Igår under midsommarfirandet var det tre killar som jag absolut inte trodde något dåligt om som bevisade motsatsen. De frågade om de fick komma på festen och jag sa självklart ja, eftersom vi är kompisar. När de skulle gå hade de varit väldigt otrevliga. Snodde saker och drog upp saker ifrån ställen där det stod. Förstår inte hur man kan vara så elak och respektlös mot en person man är/var kompis med. Att de snackar skit och går bakom ryggen på en, vafan är det för kompis? Jag har inte gjort någonting annat än att ha varit snäll mot dem. Sagt att det var ok att de kom när de frågade om de fick komma och så får man detta som tack?.. schysst. Samt att personen hade tagit min mobil och skrivit en väldigt otrevlig kommentar till en av mina vänner. Tack gode gud har min vän, som tur var är en av mina bättre kompisar frågat mig vad det var frågan om. Men jag förstod ju ingenting och idioten hade ju tagit bort kommentaren i min logg så att jag inte ens skulle kunna se det själv. IDIOTI. Ta hand om dig själv och all skit du har snackat om andra - du är ju inte bättre själv!


Mådde självklart väldigt dåligt av denna händelse och har gjort det under dagen också. Tråkigt att jag ska få ta hand om skiten när jag endast varit snäll och sagt ja till förfrågan om en festinbjudan. Jag ska försöka att inte vara så naiv och låta problemen vara långt bort från mig. Men jag förstår inte hur personer kan uttrycka sig så vulgärt och respektlöst åt folk som endast har ställt upp och hjälpt till. Jag har aldrig gjort dem någonting. Var är rättvisan? Jag har pratat med folket i fråga och efter bevisupplägg bad denne om ursäkt. Vi får se hur det går imorgon. Kan ju bara vänta o se. Vilket inte är särskilt roligt eftersom jag då måste våndas ända tills dess och ta tag i det imorgon igen om det inte löser sig så som jag hoppas.


Har mått dåligt som fan på sistonde men vet inte riktigt vad det är som gör att jag mår dåligt. Pratade med en speciell person i mitt liv och jag litar på honom även om det är vissa beslut som känns konstiga. Men någonting måste förändras i mitt liv antagligen. Jag vill BARA må bra och vara glad. Det är den enda jag vill..


Det har varit en del motgångar på sistonde som har gjort att jag kanske har tappat glöd och kämparanda, fast att jag verkligen vill. Jag försöker alltid ställa upp och hjälpa till överallt men det går inte alltid. Min kropp har påvisat att jag inte mår bra på en del olika sätt, mer tar jag inte upp här.


Slutord:
Nu är det myself, me and I som ligger i fokus. Jag ska tänka på mig själv de tre semesterveckorna som är kvar. Jag ska må bra igen helt enkelt.


 ps. behövde skriva av mig och använder detta som min terapistund. ds.












yoo

Förlust i derbyt mot hammenhög. Men vi kommer igen. Enligt pappa har vi inte spelat så bra på länge, som vi gjorde i första halvlek. Själv tyckte jag inte det.  JAG GJORDE MÅL IAF. man får glädjas för det lilla. Men, men. Det är två matcher kvar. Sen uppehåll! Välbehövligt. Min kropp är helt förstörd. Min rygg och axel/nacke gillar inte als vad jag håller på med. Så får se om eller hur mkt jag kan vara med på träningen ikväll. Men sen är det två träningar kvar och två matcher kvar innan det blir åhus :)

Denna sommaren är inget att hurra för i väderlek men jag sover och njuter så mkt jag bara kan. Hoppas på att det blir bättre väder i nästa vecka. Och det ser det ut att bli iallafall :) Så kan ju ha varit bra att jag har haft chans att sova ut ordentligt o inte känt ångest inför att behöva gå upp och ut i solen.

Imorgon är det Midsommar, sjuuukt! Vilket vi ska ha hemma hos mig. Vi kommer va ungefär 25 st. Kommer bli riktigt kul med mat, dricka, kransgörande och lekar :)

På söndag börjar fotbollsVM för damer. Ska bli riktigt kul o se och jag hoppas verkligen dem lyckas :)

tjingeling.


luuugn helg.

Har varit en ganska lugn helg. I fredags kollade jag på sambafotboll. Gick min väg efter två straffar. Sen hem o mysa för att ladda inför match. Vann matchen med ett volleymål ifrån mig :D jihooo. Sen middag med familjen på jakten eftersom mamma fyllde år. På kvällen blev det lite drickande hos mikki och sen sov jag där, Idag har jag varit hos Kian som fyller 2 år på onsdag.

Nu ska jag chilla framför tvn o göra några samtal. Puss

17 dagars vakans.

Igår var det första matchen på sjutton dagar. Kändes skönt o börja spela igen men idag värker fötter, ben och axel. Det är sånt man får som fotbollsspelare..

Fick iallafall fint referat i tidningen och på hemsidan:

Madde är den spelare som sliter mest på mittfältet, och är med både framåt och bakåt – den viljan måste fler spelare visa i fortsättningen. Daphne liksom Madde löpte enormt mycket idag.

Kul och läsa att man gör någonting bra trots att det inte går lika bra för laget. Men vi var ju inte dåliga precis. Bara tröttsamt att man ska få ta ner 6 st A-lagsspelare och byta ut halva laget för att kunna hålla kvar laget i division 3 när de inte klarar av det egentligen.
Nog om det och nu blickar vi, iallafall jag framåt till matchen på lördag när vi ska mosa bromölla.

Idag har jag varit duktig och rensat rabatten, både innanför och utanför. Både på ingången och ut med vägen. DUKTIG FLICKA!!!! Blev en hel sopsäck, så det var välbehövligt att jag gjorde det. Ikväll blir det träning och sen soft. Imorgon ska jag först till rehab kl 8 för att se om jag behöver få nålar eller det räcker med att tejpa om axeln med kinestejp, efter det snabbt iväg till svarte för att jobba mellan 9-2. SEN ska jag träffa min älskling JANNIE :D blir en mysig fika på Snuggles där vi båda inte har varit på URLäääänge.
kvällen blir antagligen med matilda antingen i rydsgård eller i k-bro för att kolla på fotboll. Lördag är det match . VIKTIG!!!

jobberbjudande.

Hejhopp!

Idag ska jag skriva på mina papper om mitt nya arbete som startar den 15 augusti. Det kommer bli hur bra som helst. Kommer ge mig minst 85 % av heltidslönen varje månad. Kommer bli suuuuperduuuper. Kommer jobba på samma sätt som nu fast lite mer bara :) Sen hoppas jag såklart att det kommer komma upp lite bättre avtal under hösten.

Dessutom fick jag en mycket bättre lön än den jag hade innan. Eftersom jag försökte på ännu mer :) godt.
Jag hoppas detta kommer ge mig lite mer utav livet. Jag tycker ändå om att jobba. och speciellt med det jobbet som jag utövar.

Ska som sagt skriv på papperna idag oc hsen ska jag ner till bankerna i veckan och prata affärer med dem. Sen ska jag bara hitta en lägenhet som når inom de gränser jag vill ha.

Efter jobbfixet ska jag till rehab och kolla mina knä och min axel. Något är fel och jag hoppas Stina hittar det felet.
Sen ska jag o mammi till 3 magasin och se om det finns något jag kan köpa för mina 1000 kr jag fick av rasmus björk i tackpresent :I


Ikväll blir det annars myskväll framför tvn och sedan jobb umorgon för att dra till vittsjö på kvllen med bussen :D

bachelorette

Man kanske ska va med i det programmet ;) haha, det är helt vansinnigt så lyckliga dem är. Såååå underbart o se att det faktiskt finns fina killar oxå.
Ryan i den amerikanska bachelorette är ju det finaste jag någonsin sett. SÅ romantisk och omtänksam.


idag är det söndag och eftersom det kändes som söndag igår så vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag. jag ska nog städa garderoben iallafall..


ciao.




student 2011

Helt sjukt att det har gått 5 år sedan jag tog studenten. Man blir fan orolig.

Hade en jättebra dag förrutom några timmar som blev alldeles för djupa i dimman. Men det ordnade upp sig och jag fick en jättebra, rolig och mysig kväll.

idag blir det bara mys med tildisen som kommer över om en timme. Ska käka stjärnchips o kolla tv ;) En riktigt bra och lugn lördag. Kan behövas efter en galen fredagskväll.

ciao.

lovely.

Riktigt skön och rolig långhelg har gått. Matchen blev inställd så det var ännu mer ledighet som stod på schemat.

Fredagen blev en fullträff tillsammans med Linn och Linda. Shoppade skor o lite annat och sen hade jag en mysig middag på chili. Najs!! Efter det åkte jag till Jim och Emil och tittade på fotbollen. Vi drog ner till stan och drack en drink. I lördes var jag på stranden med Elin o Misse. Riktigt skönt med första stranddagen! Efter det blev det lite sömn och sedan iväg för att handla förköp till Tingvalla o Sommarnatta. Kvällen blev en fullträff som alltid annars :)
Söndagen spenderas på stranden med Elin och nu ikväll kommer det lite mysigt besök. Imorgon måndag blir det stranden med Fina Sara så då blir även Ystadstranden invigd.

På tisdag börjar jobb igen och då är det en del frågetecken som ska redas ut.

Hoppas alla andra har haft lika bra helgdagar som jag :)
Kram från M.


så.

Så nu har jag kommit hem efter en vecka i min mormor o morfars lägenhet. Det har gått bra! Hade mysfredag med mina fina vänner o sen med fredrik.Har haft en gaalen två veckors period och nu har jag börjat känna efter att min vänstra sida är svullen vid axel, hals, öro. Blir lite orolig. Får se hur det går.

Har fått jobb! Eller rättare sagt ska jag söka det nu, men när jag träffade chefen sa han. Söker du den får du den såklart.
Så nu ska jag bara fixa anställningsbevis o fixa med banken i sommar så blir jag förhoppningsvis lägenhetsägare i vinter. :D

RSS 2.0