helgen.

Helgen började mycket bra. Matilda kom över på en pizza och där intogs även en cider till vem vet mest. Efter det kom Mrs. Fening och körde oss till Mikkis place. Vi drack gott och skrattade ibland så att vi kiknade. Riktigt bra kväll. Vid ett tiden stack vi till barabar. Riktigt roligt var det jämfört med fredagen innan :). Efter det blev max och sen hem till myssängen.

Lördagen bestod utav slappee fram till fyra när Thea kom. Vi gjorde inbakad fläta och hade svarta kläder på oss för att fixa till oss till festen som vi skulle jobba på. Vi var hur duktiga som helst och jobbade flitigt. Vi fick pengar för besväret och även en trevlig kväll, för den delen. Känns som om jag o Thea är som systrar fan. Under kvällen hände en del saker som bara vill raderas och även för idag. Dock var ett samtal mysigt eftersom det framgick kärleksförklaringar till mig! mmmm :)

Söndagen skulle bli flitig med en match som skulle spelad mot Hardeberga hemma. Men ack så blev det inte. Ingen match så jag och Tildisen tog en promenad ner till nybro och tillbaka och tog igen lite snack. LOVEyou.

FÅR JU INTE GLÖMMA ATT MIN ÄLSKADE SANDRA FÖDDE EN FIN OCH FRISK LITEN THILDE INATT: PUUSSSS!


you give me strength. <3


vill även passa på att ge en blomma till Angelica som stått upp för mig i helgen. Du är en riktigt kompis. KRAM!!!

fredag i blodet igen,

Idag är det FREDAG! Jag ska njuuuuta. Käka pizza och umgås med mina fina systrar och vänner hos mikkiiis.

Sara min älskling fick fina nyheter idag, så idag får du en stooor bukett blommot. Så stolt och glad för din skull! käääärlek. <3

ah mina fina elever har gjort dansuppvisningar idag, sååå himla duktiga.
pusss.

mysonsdag, som alla andra..

Idag var jag och fikade med mina fina flickor, Sara och Sandra. Satt på terasshuset på expresso och gassade i solen med en scones o underbart tjitttjatt. Sandra ska föda närsom helst så det var underbart att få se henne en sista gång innan hon blir mamma :) hehe..

Vid tre tiden stack jag på Skol IF möte och fixade en årsrapport och snack om hur vi ska fortskrida med orienteringen till hösten. Hoppas jag får fast tjänst. Hade inte varit helt fel med en fast tjänst med två skolor på 3-6 klasserna!

Fick fortsatt fint smicker för min basketturneringen och det gynnar. Efter det stack jag till min mormor och morfar för att hälsa på lite. Där var även min mamma. Så vi satt där i två timmar och åkte precis hem. Nu ska vi inta en pizza och glo på tv hela kvällen. Det är ju därför onsdagar är min myyyysonsdag :)

Kram



igår hälsade jag på faster, farmor och den här härligheten i vääärmen. 14 grade och vi kunde vara ute o mysa i de fina vädret en bra stund :)

skönt.

Det blev jobb ändå. De ringde kl 10 och frågade om jag kunde jobba mellan 11 - 16:45. Så det tackade jag naturligtvis ja till! Gick suuuuper. Skönt o veta att man får in lite pengar nästa månad :) Är rädd för lönen denna månaden eftersom det var ett sportlov emellan och endast 28 dagar. :P


Nu är det träning :)

tjolahopp!

Nähe, inget jobb här nä. Sitter hemma o filosoferar. Kan ju inte sova längre. Det är sinnes, kunde inte ens sova längre i helgen.

OK, så vad ska man göra idag? hmmm.. Ikväll är det ju träning och innan dess får jag väl läsa lite skolsaker. Fixa lite på skolsajten o  så. Så man gör någon nytta idag. Sen får vi se vad mamma ska hitta på när hon vaknar. Jag ska iallafall äta EN STOR FRUKOST nu! mmmm. löskokta ägg, macka, yoghourt & ett glas juice!


Helgen var fin och jag hade det awesome som vanligt. Loveyou girls. Nästa fredag får vi se vad som händer. Men på lördagen ska jag och Thea hjälpa till på en femtioårsfest. Ska bli skoj! På söndag är det sedan match igen, VILKET betyder att det är tre nya träningar i veckan...




misse blev förresten sjuk i fredes, så hon får en liten hedersam plats här. KRAM <3.

regnig dag!

Idag har jag dansat med mina elever. Det gick bra! :) Ohhh, riktigt slut i bollen nu bara.

Ikväll är det träning och det bara regnar o regnar här ute. Inget roligt väder alls.




älsklings matilda ska firas imorgon. Puss!

Mysonsdag

Jaaaa, då var det mysonsdag igen! Jag har städat och sovit länge, gytt!
Nu ska nästa rum ändras bara. Känns som om det aldrig blir klart i det här huset.
Idag blir det falukorv till middag och Greys anatomy och popcorn!

Have it great. <3


tjolahopp!

Då var det dags för träning igen, ja. Idag har vi haft A-dag. Varit på rundvandring på VV och pratat om den nya läroplanen. Det känns ändå bra och komma in i allt nu när man kommer ut som ny lärare :)

Imorgon ska jag ha möte med en lärare angående Unikum och försöka komma igång med LPP och matriser. Alltså bedömningar för elever.

Nu har jag precis käkat hamburgare och fixar inför morgondagens dansundervisning. Det kommer bli bra. HOPPAS JAG!


yes!

I torsdags hade jag anordnat en basketturnering för fyra skolor från Ystad till mig, i Svarte. Jag hade fixat med allt inför turneringen och till final går BÅDA mina lag. Både flickorna och pojkarna vinner sen finalen och jag är i trans! Lovord från alla anmälda om en fin turnering. Min rektor visade sin tacksamhet och bjöd på daimstrutar till alla i femman & sexan. Ojojoj, vi var alla mycket glada!

Min första turnering, mina första elever, min första gång som ensam coach & mina två första pokaler! :)
Efter det åkte jag och handlade lite till min farmor och umgicks med henne och min älskade kusin, Kian.

I fredags jobbade jag och sedan blev det tvmys :) Hem vid halvtolv och sooova.

Idag är det uppladdning inför match. Har precis ätit en stor frukost! haha, kanske inte så näringsrik men good :) haha. Men om någon timme ska jag dra mig bort till samlingen och då blir det äventyr till Lund.

Ikväll vet vi inte riktigt vad som händer.. Får se hur trött man är när man är på väg hem. KRAM!

lill-lördag

Jahapp, då har det gått tre dagar på den här veckan då och jobb har gått bra i veckan.

Igår gick klädesprovningen bra! =) o träningen också. Skönt är det idag att iallafall få vila en kväll o mysa.. lite popcorn kanske? :)

Idag fick jag min lägarlicens/diplom :) wiho! nu ska jag bara fixa en lärarlegitimation under de 4 år som kommer. Ska kanske hinna läsa till ett ämne till. Vi får helt enkelt se.. men är nog sugen på ett ämne till på högstadiet!!

skulle egentligen hälsa på Farmor & Kian idag. Men det var på väg upp för att hälsa på Sonnda på sjukhuset..
Kraaaam


idag hade jag min lillbro i gymnastiken och det gick suverääänt :) helt underbart bra klass!

ohja.

En ganska fullbokad dag. Hade en del att fixa! Nu är jag hemma igen :)

Idag blir det klädesprovning innan träningen & sen TRÄNING. Imorgon ska jag jobba på NP igen och det gillas!
Får hoppas att basketturneringen går bra på torsdag också. Stod och pratade med lite lärare efter jag slutat och fick en sund konversation med dem. Gillar mina arbetskollegor SKARPT!

Nej nu ska jag fixa lite saker och sen chilledilla innan jag ska hämta elin och Thea

Förresten, har ju glömt tacka Johanna för den underbara fotbolls/bilskivan som nu gör att mina vardagar blir UNDERBARA!

/ Madeleine.


ny jobbvecka,

Började jobbveckan på Norreportskolan. Gick bra! Fina klasser mestadels.
Nu är jag en aningen trött bara. Blir lite chill innan träningen börjar kl 7.
Imorgon är det möte med en elev och sen sista planeringen inför basketturneringen.
KRAM




sunday,

Det blev en tidig söndag. Men jaaaa...det får man ju gilla när man ska spela lite boll :)
Efter lite trix var vi iväg mot Landskrona! oh, det var roligt o åka på lite äventyr ;)
Vann matchen med 3-1. Trots att vi inte var särskilt bra =) Det bevisar bara vår kapacitet..

Nu har vi käkat på McD o jag gluttar på OTH. Trevligt värre. Längesedan jag tittade på det, för vet aldrig när det går. Men nu vet jag :) Ikväll är det även SOLSIDAN. wohow! älksar det programmet. Ooooo ett nytt program vi såg hos misse i fredags.. Varning för  barn! sjuuuukt kul!

nej men nu är det sängläge efter 90 min spring. Det är man VÄRD!


heey

Igår var riktigt trevligt. Fick umgås med min älsklingsprins lite :) På kvällen umgicks jag med mina prinsessor. <3

Idag har jag varit ute och gått i det UNDERBARA vädret. Jag älskar mina löparbyxor som jag fick av min fina Linda!

Idag blir det mycketmycket mys med familjen. Michelle & Rasmus kommer hem och käkar middag.

Vi ska ladda upp inför match imorgon.

Nu ska jag fortsätta kolla på skidåkningen. heja sverige!


möte med rektorn.

Mötet gick riktigt bra!
Vi pratade igenom olika saker och det känns riktigt bra. Underbara arbetskollegor och rektor! Im happy =)
Nu blir det lite fix o trix. chilledill o sen iväg till träningen. Blev inte barnpassning idag eftersom Kian är Halsfluss o feber.

keeep it clean.


mysonsdag, som vanligt.

Idag är det en ledig dag som står på schemat. Har gått och blivit sjuker igen, känns det som. Tackade nej till jobb när de ringde vid nio. Känner mig inte riktigt kry i knoppen. Så ska bara ta det lugnt idag. Ska träffa Sarisen vid 1 tiden och fika. Kanske tjecka in hennes nya lya ;) woho!
Blir kanske mys i Ystad ikväll. Jag vet iallafall att jag ska hålla tummarna för min faster som ska opereras idag. Hoppas ingenting händer!
Annars är det inget jobb som ska göras idag. Ska försöka samla kraft till de två dagarna på jobb, plus möte med chefen och hämtning av Kian på dagis, både torsdag och fredag. =) Det går nog bra.

På lördag är det melodifestivalen. O jag har inte sett ett enda av dem!? Vad har hänt? joooo, jag har festat och haft roligt med mina underbara finisar. <3

Ha det fint, kram!


Jag & kisen..

RSS 2.0