jag har ju glömt skriva..

att vi vann eslövsturneringen som jag skrev om. tjejerna gjorde en otrolig insats och satte dit dem både i semifinalen och finalen med 3 o 4-0 :D

goooood work!

puss på er tjejer

har ju glömt skriva..

att tjejerna och jag tillsammans med emelie o tommy vann guldmedalj i eslövsturneringen :) dessutom vann min dotter(josefine rydle) och matilda bästa spelare och skyttedrottnings priser =)


puss på er min bästa tjejer


fotbollssäsongen har nu börjat.

Vi börjar att spela på grus mot sövestad på söndag. Kan gå lite hur som helst, eftersom de verkar vara många på träningarna medan vi inte är mer än 10 på de flesta. hoppas de flesta kommer tillbaka från sjukdomar snart. själv har jag ju varit sjuk i två veckor och känner mig grymt peppad inför fotbollssäsongen!! vi började med en sjuklig träning i tisdags och en lugnare i torsdags. men det var en skön genomkörare!

nu gäller det att plocka fram automatiken och sätta dit några bollar så vi får lite självförtroende=)

på tvn är det nu skidåkning och vi hoppas såklart kalla kommer klara av det återigen jobbbiga skidspåret, tre mil! själv ska jag ut o gå när de kommit i mål så man får se vem som vinner!! jag ska skicka iväg min medical insurance fee till london och sen kommer pappa hem idag. =) ska snacka med honom om hur vi ska göra i maj när jag ska upp till sara o fixa mabassaden samtidigt =)


snyft! på onsdag åker Linda till USA i två veckor.. men ska träffa henne på måndag iallafall och sen blir det förhoppningsvis lite jobb i veckan eftersom jag behöver pengar, pengar, pengar!!! har gått så mkt på sistonde, menmen!!


pussokram

har redan börjat bli nervös.

ska hämta fyra små tjejer om en timme och tjugo minuter i ystad med kristinas bil. vi ska till eslöv och spela klart turneringen som vi påbörjade i onsdags. vi började turneringen skadat dåligt. hanna vår målvakt har glömt sina skor och får trycka på sig en två år yngre tjejs inomhusskor. haha och desiree kommer fem minuter in till att första mathcne börjar då de inte hittade dit. så första matchen blev en uppvärmningsmatch och förlust mot torn med 3-0 men efter det så vaknade tjejerna och vann med 2-0 mot sösdala, 4-2 mot borgeby. sen började gruppen om och vi visade var skået ska stå och vann den matchen som vi skulle med 4-0. sen var det dsags för sösdala och borgeby där vi vann med tre och två bollar igen.. alltså vann vi gruppen med sju spelare varav två var 95or i en 93e turnering..

efter de sex matcherna var det dags för tjejerna att spela en kvartsfinal som bjöd på rätt dåligt spel med efter 1-1 blev det förlängning och där väntade inte matilda utan hon sprang upp och gjorde ett mål med vänstran direkt. skönt för oss som stod och tittade på :P idag kommer josefine och sofia också vara med så det kommer vara nio st spelare i laget med två 95or som har spelar semioch final spel innan. så man hoppas ju att det smittar av sig på våra spelare..

idag spelar alltså 95orna semifinal mot köpingebros 96or.. alltså kommer det vara minst ett finallag med köpingebro idag, men förhoppningsvis blir de två med osS:D



HEJA KIF

Helgen, vecka sju

Då var det dags för alla hjärtansdag igen och jag låg inne med en liten ångest. men det är väl inte så konstigt med tanke på att man är singel. men då tänkte jag, va fan.. där är ju fler än jag som är singlar. Jag pluggae på fredagskvällen och bestämde mig efter ett samtal med markus jönsson att jag skulle komma bort till dem och umgås lite. lite dricka och in till stan for vi medan jag stannade i en välbekant lägenhet under natten. fick frukost på sängen och förlovning på köpet, alltså blev det egentligen en väldigt lyckad start iallafall på dagen. Dessutom ringde min lillasyster till mig på morgonen och berättade att jag hade fått blombud. jag bara va???

Men mycket riktigt, jag hade fått blombud - en ros! såååå sött av Freddan, och som linda kallar honom rosen (vilket var mycket passande) haha..

Under dagen åkte jag och michelle runt och delade ut rosor till Farmor, Pontus, Sonnda, There'se och Annie, Mimmi och morfar samt Mamma och Pappa. Alla blev jätteglada, vilket såklart var meningen. När jag kom hem var det bara till att sätta sig och plugga igen (jävla tenta!!) och sen åka in till Annie och therese vid 6 tiden. Vid 8 åkte jag till mannen med lägenheten och träffade två av hans kompisar för att sedan dra vidare på Dalles fest. Eftersom jag har pluggat ganska mkt den sista tiden med en sjuk jävla förkylning var jag väldigt trött och hade mycket ont i magen (som jag också har legat inne med under en ganska lång tid. iallafall gör sötaste lilla dalle två varma mackor med bacon och ost. mycket gott mycket gott.

Vid två tiden åkte jag och mystiska mannen hem till hans lägenhet för att jag sedan skulle upp och hem för att fortsätta plugga till psykologitentan! Först på eftermiddagen åkte jag ner på träningen eftersom jag inte har varit där på en vecka och snackade lite med tjejerna, men eftersom jag fortfarande är förkyld kunde jag inte träna. Istället bastade och duschade jag med tentaläsning i bastun, vilket var riktigt skönt. På kvällen åkte jag tillbaka till lägenheten för att kolla på film och för kvällen blev det dsiurbia. jäkligt bra, men ha en trevlig man bredvid dig ;)


Måndagen tillbringades i mormor och morfars lägenhet och här kom jag på att jag faktiskt inte hade sovit hemma i min säng på 1 vecka. haha.. sen var det äntligen (som jag trodde) dags för att skriva tentan. 05,10 ringde klockan och då var det dags för frukost och mys med mamma när hon kom för att hämta och köra mig ner till stationen.  Väl i Malmö träffade jag linn och hon var nervös och allt hon frågade mig om kunde jag. Men se där, efter tentan var hon mest nöjd eftersom de frågorna som hon kunde kom på tentan och en av frågorna hade jag ingen aning om.. hejdå 8 poäng. hoppas iallafall jag klarar mig. annars kan jag iallafall trösta mig med att jag kan det eller vadå, linnkan!! - ytinlärning. haha.. ja, det funkar iallafall


herrååååå, M

RSS 2.0