har redan börjat bli nervös.

ska hämta fyra små tjejer om en timme och tjugo minuter i ystad med kristinas bil. vi ska till eslöv och spela klart turneringen som vi påbörjade i onsdags. vi började turneringen skadat dåligt. hanna vår målvakt har glömt sina skor och får trycka på sig en två år yngre tjejs inomhusskor. haha och desiree kommer fem minuter in till att första mathcne börjar då de inte hittade dit. så första matchen blev en uppvärmningsmatch och förlust mot torn med 3-0 men efter det så vaknade tjejerna och vann med 2-0 mot sösdala, 4-2 mot borgeby. sen började gruppen om och vi visade var skået ska stå och vann den matchen som vi skulle med 4-0. sen var det dsags för sösdala och borgeby där vi vann med tre och två bollar igen.. alltså vann vi gruppen med sju spelare varav två var 95or i en 93e turnering..

efter de sex matcherna var det dags för tjejerna att spela en kvartsfinal som bjöd på rätt dåligt spel med efter 1-1 blev det förlängning och där väntade inte matilda utan hon sprang upp och gjorde ett mål med vänstran direkt. skönt för oss som stod och tittade på :P idag kommer josefine och sofia också vara med så det kommer vara nio st spelare i laget med två 95or som har spelar semioch final spel innan. så man hoppas ju att det smittar av sig på våra spelare..

idag spelar alltså 95orna semifinal mot köpingebros 96or.. alltså kommer det vara minst ett finallag med köpingebro idag, men förhoppningsvis blir de två med osS:D



HEJA KIF

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0