torsdag!

Nu har jag varit sjuk ett tag och jag känner att det lite är mitt eget fel. Jag har tränat när jag varit krasslig och inte bara krasslig. Utan RIKTIGT krasslig. Som tur var träningen inställd i tisdags och jag tror därför jag hoppar ikväll också så att jag kan försöka komma tillbaka till min normala och friska balans i livet.
Jobbet går jättebra och jag har kommit in och fått ordning på det mesta. Barnen är otroligt fina den mesta av tiden! :)  

Igår fick jag ett bakslag - framsteg. Beroende på hur man ser det. Men jag reder nog mig. Jag ska få det jag förtjänar. Om det så ska ta lika lång tid till. Jag har fått några extremt fina arbetskamrater och en riktigt ball - 
singel mamma :) Har en del gemensamt och är riktigt cool.


Här kommer lite bilder från min extremt underbara examensdag i fredags. Shit vad jag är duktig!!!!


Moi under morgonen

Mina fina grabbar på bubbel frukosten :)



Min fina tjeeej - Linn



Misan =)



Danbanan, ME och Linnsan :) sån kärlek.



PartyMarty :)



Matte var GLAD :)



Jag o mina älsklingspågar :)

söndag.

Sov tolv timmar inatt, ohja. Riktigt nice och behövligt. Behövdes efter examensnattens bravader. Riktigt trött. Igår var jag bara hemma och käkade god middag och tittade på fångarna på fortet. Gick och la mig halv elva eftersom jag var helt slut som människa. Sista veckorna har varit fullproppade med saker så nu känner jag att det magsåret äntligen har lagt sig.

Idag blir det träning mellan halvfyra och halvsex & sen mys med familjen. Imorgon får vi se om det blir jobb under dagen men vid 2 ska jag iallafall på ekonomisk rådgivning på banken. Ska bli spännande. Dessutom måste jag fixa klart med lärarnas riksförbund och A-kassan. Så fort jag har fått in mitt betyg på LADOK så kan jag fortskrida med mina papper till BUN. Polisregistrering, ansökan till examensbevis & ladokutdrag till jobb.

Ska bli spännande o se om jag fick ngn vikarie i fredes och hur det gick med planeringen jag gjorde. Men nu är det iallafall jobb som gäller till 100 % vilket känns skönt med ändå helt galet. Nu är det dags att spara pengar! Till både bil och lägenhet.

Dessutom är det dags för att börja fixa sebbans sovrum och alla saker till festen. Mamma o pappa åker till Thailand om en vecka. Under söndagsmorgonen för att vara exakt.

Nej nu ska jag gå upp till mitt rum och mysa för här finns inget roligt o göra. Puss & Kram.



this year gonna be my year.

I helgen mös jag för fullt än en gång. I fredags umgicks jag med min älskling. Vi käkade Taco, godis, kollade på lets dance och åt godis. Under lördagen umgicks jag med laget och vi tittade på B.slutspelet och jag satt även lite i sekreteriatet. Under kvällen satt jag med examensarbetet som vi skulle opponera på under måndagen, men främst i telefon med Linn, Jannie, Alex, Daphne, Cindy och smsade med BUS. Riiiiiktigt härlig vänskapsorgie på telefon. :) Men när kl var tolv kände jag mig äntligen klar med ex.arbetet och jag kunde gå och lägga mig.

Steg upp kl 9 och gjorde mig iordning för turneringen. Gick dit så jag hann se den första matchen som KIF 2 skulle spela. De förlorade men gjorde en hedersvärd insats. Vi skämde ut oss direkt med en alldeles för uppstirrad trupp mot Spjutstorp. Förlorade med 1-0 och vi kunde inte sämmas mer än vad vi gjorde när hela hallen jublade över vår förlust/eller Spjutstorps vinst.

Vi åkte ut till idrottsplatsen och fick middag i form av spagetti och köttfärssås. Vi klarade oss perfekt och snackade igenom allt! Vi bestämde oss för att vi skulle visa skillnaden på vårt spel. Vi gick in och gav Tomelilla en örfil med 7-0 men hade fortfarande en match kvar mot hammenhög som vi var tvugna att vinna. Jag gjorde första målet som förövrigt var ett av de snyggaste i hela turneringen :) sååååååå najs! Vi vann tillslut med 2-1 och gick vidare på målskillnad. Därefter fick vi möta Hallands nation i kvartsfinalen och vann i den med 4-1. Därmed var vi för första gången, sen vet inte när i Semifinal mot Husie. Vi gjorde en bra match men räckte inte ända fram. Femton minuter efter matchen skulle vi spela match om tredje/fjärde pris och vann den matchen med 6-1. Herregud vad bra vi blev! Sån uppryckning är det inte många som klarar. Många räknade bort oss efter första matchen, men vi kom igen, segrade och jublade!

Måndagen var sista dagen i skolan - vi skulle opponera på Petra & Carolines arbete och få opponeringen ifrån Annelie. Tillslut fick vi iallafall VG och det är det högsta betyget man kan få. Så stolt över mitt och Linns arbete. Vi har verkligen jobbat hårt! Nu är det inskickat och klart och vi väntar bara på att få det inskickat på Ladok så jag kan få min rätta ingångslön & hoppas att de tar emot Ladok istället för att jag måste vänta på Examensbevis som tar ca 5 veckor att få.

Tisdag - back to work. Det blir mer vant nu efter en vecka på jobbet och man har börjat se alla elever men har ju lååååååångt kvar. Idag har jag även varit på badet så har sett den rutinen också. En av badvakterna raggar rätt rejält på mig - varje gång jag är där. haha!Kom hem vid halv sju eftersom jag jobbade till sex då vi hade konferens. (Fick en ros som välkomnande på jobb förresten). Nu tittar jag på biggest loser och smsar med folk och väntar på att träningstiden ska komma till nutid. Egentligen orkar jag inte idag men det är det enda som löser upp ens tankar och man är så lycklig när man får umgås med sina hjärtan!


Imorgon är jag än så länge ledig, men vi får se hur det blir imorgonbitti när de lika bra kan ringa 7 på morgonen för att fråga om man kan jobba under dagen..
Nu ska jag iaf njuta av att jag har uppdaterat.
KRAM!



10 januari

Såja, då var den officiella första dagen på jobbet klart. Men har fortfarande inte haft MINA elever. Var inne i en klass och presenterade mig, men annars blir det surprise surprise i veckan.. Har haft ganska mycket att fixa idag, som i fredes..


Men nu börjar det ta fart och bli ganska så bra och jag börjar komma iordning rätt bra!! Jag ska fixa det sista som planeringen imorgon och såååå, innan första lektionen.. 

Vi skulle ha fått seminareschemat idag men vår yre kursledare hade glömt lägga in det som bifogat mail i våra mail. JUBBED! Imorgon så blir det träning och försök till att hinna läsa arbetet efter jobb.. Vilket kommer bli knaaaaapert. Men förhoppningsvis kan jag & linn träffas på onsdag så vi slipper sitta med det på lördagkväll.. Men nu ska jag njuuuuuuta av en ledig kväll iaf :D


FÖRRESTEN, vi var rätt sååå bra igår och vann gruppen med målskillnaden 30-2 efter tre matcher.

kraum på er.


inte en tår mer för dig,

för nu orkar jag inte mer!


Idag var det första jobbedagen och det gick galant. En jävla massa att fixa bara, men det ordnar sig.
Får ta det som det kommer.. Det är bara till att kämpa på & försöka göra det bästa av situationerna.

Idag blir det mys och uppladdning. CUP hela helgen! GOTT :)


3/1 - 11

Ny Era!

Idag har jag varit och lämnat Arielle på flygplatsen och sett vatt hemma hos Fredrik och myst.
Nu sitter jag hemma och har precis ätit och ska börja fixa med min examensfest.
Börjar ju jobba på fredag så blir en del att fixa de kommande veckorna..

Men än så länge har jag inte börjat jobbet så lite ledighet innan allllllt startar hinner jag med.
Imorgon ska jag till min älsklingslinda och fira henne på hennes 26 års födelsedag :) Efter det blir det träning med det bästa laget som finns, inför cupen till helgen. Vi får dessutom veta de olika lagen.

På onsdag blir det lite kalasande med älskade Perikles!.. ;) kommer bli grejt!


Arielles vecka har annars bjudit på en grym nyårsafton och massor av fotboll :)
Michelle har även flyttat ut denna veckan och jag har satt upp mig på lägenhet på Contentus.
Känns bra att börja få flyt i livet. Får hoppas att jobbet startar bra.. Känner mig lite nervös, men inte särskilt. Är mest nervös för lektioner och allt runt om.


nej nu ska jag fixa lite saker.. Äta gottis & må gott!

Ps. jag saknar dig. Ds.



RSS 2.0