skönt

nu är tentan över. att det inte gick så väldans bra är dock en helt annan sak! Men jag hoppas att jag klarar den iallafall.. skrev på alla frågorna, dock hade jag ingen aning om två frågor på vars 4 poäng. Hoppas man kan skrapa ihop ngt på ordbajs iallafall.

Aja, ikväll blir det mys med världens bästa ahlafanskan och idol :) sköööönt. imorgon är jag inte riktigt säker på vad som kommer hända. orkar inte riktigt tänka på det nu heller. är för trött, hungrig o utmattad för det. haha.. var och fikade med sonnda och kian i fyra timmar på snunggles efter tentan, var välbehövligt och mysigt att få prata av sig med sin faster lite:)


Loooots of love.


vikken jäääävla helg :)

sjuuukt skoj. sara kom ner från sthlm för att umgås o allt :d


Fredes: middag hemma hos mig för att jag har fyllt år. mina 8 bästa kompisar, mmmmmm mysigt. jag gjorde trerätters vilket blev väldigt lyckat!! :) delade ut recept o allt - det måste ju betyda ett gott betyg. tjugo över elva kommer jag, sara o sandra på att vi ska ut helt plötsligt. när vi kommer till ystad möter vi upp med ted och börjar kvällen på softsocialclub. efter det blev det helt spontant barabar, som för övrigt var den skummaste människosamling du någonsin sett. haha. men vi hade iallafall skoj och kvällen var mycket lyckat med mina bästa kompisar!!!!! :) så underbart.

Lördagen började rätt så bakfull men blev ändå helt ok efter att föräldrarna hade varit snälla o plockat undan under kvällen, så det var inte jääääättemycket o fixa på morgonen. Sandra sov ju hos mig så umgicks med henne lite på morgonen och sen blev det lite städning och pappersfixande till skolan och rolands tal skulle bli utskrivet för kvällen. halv 7 hämtade kristina oss och vi bar oss iväg efter en aning stress precis innan då vi bestämde att michelle skulle med till ÖJA och därmed nicholna, vår kusin också.

På bowling och middagen skulle jag hålla mitt tal och började störtgråta när jag läste det, som jag visste att jag skulle göra. alla började småtåras och roland blev mäkta imponerade och glad över mitt tal och började också gråte efteråt när vi pratade. Kommer sakna honom väldigt mycket!! men nu siktar vi mot nya mål!

förresten statistiken för detta året är oslagbart: 40 matcher och 32 av dem har vi vunnit :D wiiie.

efter alla tårar såg man ut som en tönt och det bar av hem till ted! sara, jag o ted blev körda till öja av ahl och fortsatte en mycket bra  och varierande kväll där. Idag har jag mått som jag förtjänar och fick tom spy när jag var ute o fick frisk luft. efter det kom kusinerna från ullricehamn och farmor o sonnda för att äta middag och då bjöd vi på de resterande två av fyra pajer som jag hade gjort och fick gott betyg där med :D braaaa jobbat!!!

nu är jag trött och ska sova, skola imorgon o tenta på fredag. blir plugg hos mormor och morfar!!! Kämpa på!

Middag för 10 pers

Det kan vi ju ser hur det ska gå.

Men jag har iallafall gjort klart huvudrätten med pappa nu ikväll och det känns riktigt skönt att gå och lägga sig nu ;) wiihoo. förrätten och efterrätten gör jag imorgon :) samt tar fram lite mer vid dukningen.

ska bli sååå skoj
skriver mer imorgon,

peter malmborg



Ny tränare som nyss kommit från de sjunkande skeppet sjöbo IF. kan bli en bra injektion, han verkar väldigt disciplinstyrd och har extrema träningar. men samtidigt en väldigt genuin och varm människa. jag ser fram emot att få träna och få igång en kreativ tränare. men samtidigt är jag tacksam för uppehållet vi har nu. det ska bli skönt. det har blivit lite mycket fotboll de senaste två åren då jag har varit i usa och tränat fotoll varje dag i 60 dagar ungefär. men sjävklart så lyser fotbollen med sin frånvaro och det är väl bra att den gör det så att man blir sugen på att lägga ner lika mycket energi igen.-


ska bli skoj o spela inomhuscuper :)
det ser peter också framemot så det blir nog väldigt roligt. för tillfället så försöker jag skapa tränarutbildningsmöjligheter och det ska bli intressant hur snabbt jag kan få fram detta och hur mkt klubben kommer betala för mig. eftersom jag inte kan ta ett eget lag just nu blir det rätt tufft. dessutom ville -93orna att jag skulle vara tränare för dem under skånecupen i början av januari men nu verkade det rätt tufft och peter verkar vara intresserad. men hoppas ändå jag får göra det!!!

nu ska jag plugga o sen städa mitt rum plus rensa garderoben igen. sucksucksuck.


ciao.


mmmh,

Ledig i dag, skööönt. Speciellt när det är sånt här väder. Ska ladda upp inför träningen när man verkligen behöver gå ut. Idag ska jag plugga ett kapitel klart i boken eftersom jag antagligen har gjort allt annat i onödan. jävla kärring asså.  auja, man blir ju inte dummare av det iallafall och än så länge är dert ganska långt kvar tills dess.

ikväll blir det alltså träning och förhoppningsvis kommer det lite nyförvärv, vet iallafall att tommpa ska träna oss idag och att vi ska få ngt meddelande om söndag. middag igen? jädrans massa tillställningar med köpingedamerna, men det gör ju ingenting. för det är sååå trevligt.

I helgen blir det att hjälpa till på fixardagen, in till ystad på annies kalas o sen hem igen för en tillställning på IP. maaaat är gott. o smörgåstårts innan det ;P


nej, nu ska jag se om tentaresultatet kommit in än, annars blir det plugggg.

ciao - ML

Kul så här dagen efter..

Inte ens det, Portugal vann fortfarande över ungern och nu är det hejdå till VM om inte mirakel hände och Malta vinner över Portugal och vi vinner över Albanien. Trist!

Idag har jag städat efter att Alex åkte hem, o nu ska vi bara fixa ngt som vi ska ha till när Annie och Tessan kommer ;) Alltså har det varit en bra dag. Ska bädda min säng och plugga lite nu tills de kommer..

ciaaaaaaaaaaao

fuck denmark.

det var uppladdat för fotbollsfest och två jävla bollar går in men ändå förlorar vi med 1-0. SÅN JÄVLA BONNATUR. AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH. varför? nu är det verkligen hejdå för sverige för vm 10 och det suger riktigt mycket. har aldrig hänt så länge jag levt tror jag. så pinsamt asså.

och tre minuter bort sitter simonsen o göttar sig, hade ni inte kunnat bjuda på detta? ni gick ju ändå vidare... lyfter ett fult finger mot er riktning på byn.... (lite skämt med såklart)

riktigt surt eftersom jag tänkte åka till sydafrika o hälsa på michael, ;( blääää.7


imorgon kommer annie och tessan och grattulerar mig ;) kuuuuul

FÖDELSEDAG och middag med dauuumerna. (segerfest)

vaknade med kaanske inte den bästa väcknign man kan få på en födelsedga, men det ger pengar iallafall :) jobbade på dagis idag och fyfarao för söta ungar asså. när jag skulle åka hem så ställde dem sig på gården o skrek "tack för idag, kul att du var här" hahaha. efter det åkte jag hem och fick öppna mina paket och svara på alla som skriivt till mig på sms och facebook, GAAALET många.. riktigtriktigt skoj.. :) Fick en del smycken, en D&G klocka och en newyork tröja från MA & PA och ett par fashion leggins från michelle och willers och en platttång från mikki, sebbe o toobe. riktigt bra presenter, taaaaack


sen skulle vi in o beställa pizza och ta med oss ut till daumerna på festen, jag hade räknat helt fel, men skit i det, nu har vi två pizzor över iallafall och vi vet ju att vi inte behöver mer pizzor nästa gång, hahah.. ajja, så länge alla var mätta o belåtna.. 7 familjepizzor var lite för mycket för 17 tjejer. haha. konstigt?  efter det flippade vi ut, hahahah. Jag sa väl att vi kan ha skoj utan sprit, visst hade vissa druckit några cider, men det var ju allt också, helt sjukt vilket underbart gäng vi ligger inne mer. älskar er tjejer, kan inte vänta på filmer och bilder ska komma upp!!

PUSSSS o tack för en riktigt bra födelsedag, imorgon blir det mys med famijen och kanske utgång med lange, syster o dem.



plugg

sitter här i sängen för andra dagen i rad eftersom jag inte vill plugga på min födelsedag, även fast jag borde. Har tre böcker att läsa ut innan tentan den 30 oktober, vilka låter gaska länge till, men innan dess ska jag ha gjort x antal grupparbeten och dessutom fått in alla föreläsningsanteckningarna i huvudet också... Nej, dt gäller verklgen att börja i tid så man inte ligger inne med värsta paniken innan tentan, som varken gynnar tentapuggndet elr dig själv.

Men jag har kommit en ganska bra bit på väg..

PANDORA MATCH IKVÄLL
nä, nu pallar jag inte skriva mer för kpparna fukainte som d ser.ahhhh

gud vilket jobb

NU BLIR DET MASSA KLYDD med lagfesten med förhoppningsvis reder jag ut detta med cassandra.

nu är det helg efter två dagars skola, men pluggpluggplugg blir det o förhoppningsvis ngt jobb :P

skönt att ha det klart. =)

riktigt riktigt skönt. suger fortfarande på karamellen.
 :)

Nu ska jag ha det underbart. Pysssss

yeeeeeeeeeeeeees,

fyfan vad detta känns skönt. ni anar inte!

En säsong är avslutad och det blev tyvärr inte serieseger för höllviken gick om oss med ett poäng, men skit i det. vi gick iallafall upp!! ;) såååååååååå sköntundrar vilka fina bilder och dokument det står om oss imorgon. kan inte vänt tills det blir morgon :D

VIKTIGASTE matchen

på riktigt riktigt länge. Vi måste göra mål och få minst ett poäng med oss. Det känns sådär kul att ha den pressen men det ska ändå bli skoj o spela! Dock inte i detta skitta väder. halvstorm, regn och rusk

Igår var jag hos faster sonnda och hon bjöd på en riktigt trevlig tjejkväll med mycket skvaller. man satt som en yr tupp som snurrade på huvudet i alla dessa vilda konversationer. :P  Men kul var det. Sen åkte jag o hämtade davve, vi åkte ner till barabar. ingen var där så vi åkte på en fest hos gusta hedin och sen drog vi ner till barabar igeen. det var riktigriktigt roligt faktiksti trots att jag var nykter :) träffade exempelvis johan som var hemma från norge, vilket var sjukligt kul och en god konversation med honom för 20 minuter gynnade väldigt..

där var en sjukt snygg kille. detta får vi kolla upp! jag igår.

helg

Sköööööönt. Ikväll blir det nog myskväll med världens bästa fredrik, idol kanske :)Imorgon blir det nog möjligtvis lite fotboll att titta på . ALE IF, hejja efter det blir der nog tjejkväll hos Sonnda!! Mamma och Pappa åker till kalmar men kommer ändå inte vara hemma så mycket. Söndag - seriens viktigaste match för både herrarna och oss. Herrarna är först ut och sedan är det vår tur. Hoppas bara att det blir på a-planen eftersom vi har mer att spela för!

Ciao - ML

huvudvärk.

Nu har jag fantamig huvudvärk. Har bakat bullar sen kl 3 och nu är jag äntligen klar med både det och städningen! tjoho! iallafall med städningen där nere, men snart ser det ut som kaos igen. Så är det när man 6 personer i ett stort hus. Nu är det snart dags för säsongens sista träning innan säsongens sista a-lagsmatch. Längtar redan till fikan efter träningen eftersom det inte blev mer än två pizzabullar till middag. Hhaa!


Ajja, bullarna blev mycket lyckade och jag är stolt över mig själv att jag tar tag i saker istället för att glo på någon onödig dokusåpa eller liknande? vad ger det mig i livet... ? ajja, hade kunnat behöva lite lugn o ro efter tentaskrivning o så.. men neeeej, skit i det.


iväg till träning om en timme, ciaaaoooooooooooooo

precis skrivit tenta

Gud vad skönt det är att ha det gjort nu. Nu sitter jag här för några korta minuter. Kollar mail, skriver mail, skriver blogg och pratar med lite internationella personer på msn. Idag blir det faktiskt städning av huset och bakning. Har kommit in i en ny trend där det gäller att baka,baka, baka. Men det är gott. Idag blir det vanliga matbullar och pizzabullar! Ska bli smaskens. Imorgon får vi se om jag orkar dra mig til skolan,känns ju ganska onödigt melan 1 och 3. Vi får se. Ska ju skolka en annan dag också för en viss person mer kan jag ju inte säga här :P Annars blir det en mysdag med fred.Ha kommer väl ändå på kvällen annars. världens bästakompis.

Fick erbjudande om att äta middag i malmö på lördag med jossan o hennes kompis ckså.. får seom jag sticker dit. är viktigt med fokus men tror nog det. :)



ciao - ML


RSS 2.0