KIF

..som står för Köpingebro IF går man raskande fart.. har vunnit de tre matcherna vi har vunnit, vilka vi ioförsig SKA vinna, men det är alltid kul att klara av sina mål och alla förvätningar på en!!

Sövestad åkte på en 3-0 förlust i en helt vanlig träningsmatch, vilken vi ska vinna!!

DM startades mot Skabersjö som fick smaka på 4 baljor medan det blev 2-1 mot backarna. Nu är vi redan vidare i DM och sista matchen går mot Bk Kick som också är vidare redan. Men det är ju självklart bäst att bli etta i gruppen för att få möta så lätta lag som möjligt, dock blir ju såklart alla lagen bara svårare och svårare!


Helgen var helt fantatisk med en lidbergsfest under fredagen efter en tenta där man hade pluggat i ca 30 timmar. så man får verkligen hoppas att man klarade den. sen sov jag hos mannen med lägenhet och åkte sedan hem för att fixa allt där hemma och sen för att köra och hämta lillasyster på jobb. efter det åkte jag med dem till mcdonals och de åt, men inte jag.. jag åkte hem och käkade räksallad. sen satt jag o sebbe (min lillebror) och kollade på melodifestivalen. trodde helt jävla ärligt att carolina of ugglas skulle ta hem skiten, fyfan vad jag var rädd. sebbe satt o pekade och skrattade åt mig medan jag själv höll på att börja lipa och skaka!



Nu är det ca 1 månad kvar till seriespel och första matchen är mot Pandora vilket inte ska vara några problem om vi spelar som vi kan!
 

















Nu är det bara fem månader kvar snäckan! fem månader tills vi står i miami o steker !!!:D<3

RSS 2.0