Josefine Rydle <3

Du är världens snällaste och sötaste unge! Jag blir så glad över att se dig, du lyser upp min tillvaro!! Du hjälper mig när jag behöver råd trots att du fortfarande är så liten, mitt lilla barn!!! ooooh, du är så gullig!!! världens duktigaste tjej på fotboll och världens snällaste och gulligaste barn/kompis.  världens stoltaste mammi! <3

PUSS PÅ DIG SNUTTT



/
allt är så jobbigt för tillfället. Orkar inte, vill bara vara frisk och veta allt är bra med mig och sen vill jag träffa andrew. skolan kan jag jobba med och det samma gäller fotbollen men när man inte mår bra fysiskt eller psykiskt funkar fan ingenting. Linn och Jenny ni är helt underbara! Linda du är  verkligen min bästa vän och solstråle! Tack för att du finns! o snälla gud, låt det inte vara det jag hela tiden tänker på...


Peace! give me hope,

Idag kändes det som om jag ville...

försvinna!


Jag var helt försörd imorse när jag gick in och läste Andrews mail till mig. Han berättade vad han kände och att det inte var rätt tid i hans liv just nu, men vem vet. Jag kanske inte står och väntar på honom nästa år. Jag förstår inte riktigt hur han tänker då han var kär i mig innan jag ens visste vem han var. Skumt som fan och jävligt hårt och jobbigt för mig då jag har gått och hoppats i en månad ungefär att vi skulle hitta en utväg till allt. Men nu får vi se vad som händer till sommaren om jag väljer att gå tillbaka. Vi får se vad vi känner för varandra.

Tack till Linn, Linda, Petra och Jenny för den underbara omtanken! <3 det är verkligen helt underbart att ha vänner som er!

Nu får vi se vad som händer och jag ska försöka fokusera på mig själv och mitt eget liv nu! Jag ska inte låta någon tycka ner mig enligt mattias ständiga förståndsprat med mig, helt underbara mattias! dessutom har vi jättemycket i skolan nu, så det är iallafall skönt att han någonting att göra men guuuud så trist och svårt det är! vi kommer ingenvart med skiten asså!

hela helgen har varit stressad, sjukligt och riktigt trist förrutom hemresan från cupen med matilda och emelie :) det var riktigt skoj faktiskt. Denna veckan får bli en kurerande vecka och massa kärlek från jenny och linn vilket gör mig gott!! hoppas på att komma igång med lite projekt nästa vecka så vi får lite arbeten undanstökande. så att man kan få en fridefull jul tillsammans med släkt och vänner. dock har jag ingen aning om vad jag ska göra på nyår och det är riktigt tråkigt. känner mig så ensam.

give me hope, <3


jag förstår inte det?

Skolan är värre än värst för tillfället. Jag har tre inlämningar som är ganska stora på ca 3-5 sidor plus seminarium och laborationer. Men sen tillkommer en stor salstenta i fördjupad träningsfysiologi (som jag förövrigt inte förstår ett skit av) och sen en fin fin vetenskaplig B-uppsats på 10-12 sidor och så en fysiologi tillämpningsuppgift. Tack och hej till det jullovet!

Jag är totalt sönderstressad och vet inte riktigt i vilken ända jag ska börja och hur vi ska ta oss fram till ett resultat och jag kan verkligen inte fatta att vi ska klara av detta.

till helgen är det iallafall dags för årets andra cup och med ett lite svagare lag och bättre motstånd ser det rätt tufft ut, men vi ska kämpa. visst ska vi det!

köpingebro if,
dam är inget lag som bara ger upp!

glömde förresten berätta att vi vann cupen i lördags.

31 - 0 i målskillnad. rena klasskillnaden. 6-0, 7-0, 7-0, 5-0, 6-0

Vi hade roligt och det är det som räknas att vi sedan fick så bra utdelningen och så många som gjorde mål är bara en bonus. själv gjorde jag sju mål vilket var väldigt roligt eftersom jag har haft problem på träningarna. men nu gick det bra, kanske för att man får lite mer press och andrenalin vid matchtillfälle..

sjuka händelser under cupens gång som bara går att förstå om man var där

vi var ungefär lika snygga som andrew på cupen, haha. detta är det fulaste jag någonsin har sett. hahahah




början till d bättre?..

Nu har det gått fem dagar sen jag sist hörde av honom, fem dagar.. vi kom överens om att vi skulle känna hur vi ville ha det denna veckan och jag ska fan inte ge mig. vi får se om han ringer "as usual" på söndag som han brukar säga. Vet inte riktigt vad jag ska säga för har faktiskt mått bättre den här veckan när vi snackade om det. "break up?" förövrigt är vi inte tillsammans så det finns ingenting att göra slut på men, ja.. lite mer space to me.. Jag vet ju var jag har honom nu och det blir väl som nu då, en gång i veckan med samtal med honom fram till juni, känns det normalt?

Vi får som sagt se hur det går..

skolan har varit jobbig nu i tre veckor och jag hoppas att denna kurs snabbt ska gå över, men men men det är stora saker som ska göras och massvis med nerlagt arbete. vi får se hur det går, men visst ska man väl klara av det med.. Nu ska man bara få tillbaka godkända prylar som näringslära, motionsprogram, pardans och friluftlivsarbete.

Imorgon är det cup, vilket jag ser fram emot enormt. vi ska möta tomelilla * 2, hasslarp, wollsjö, bw90 i vår grupp och eftersom det bara finns en grupp så får vi satsa på att bli gruppetta och vinna cupen!:) efter det blir det kanske lite fest med emma lundquist och hennes aija napa kompisar från båstad som har kommit ner. vilket hade varit skoj, men vi får se hur jag känner mig! Borde bli riktigt full och inte låta andrew vara i mina tankar hela tiden.



(det blir kanske fest nästa lördag hos jenny, inflyttningsfest, vi får se.. )

Lauren McDonald.

Lauren and Madeleine the girls of sportstaff! : )

You were one of the first girls that i came along with. do you remember when i asked you if you wanted to borrow some clothes from me at the first staffparty? That was so cute, we didnt knew eachother and thats was our first conversation. Then we started to get closer and closer friends and at the staffparty you still had your own dress. haha.



Our first day off together was our bicycle trip. We started off with a meal at Lake Lorraine. After that wanted the guys, adam, sean and mark play some golf, but we didnt so we took off with our bicycles again and came to the point. At the point we met the owner who was bullying Nath because of his tanzania id when he had skippys whos from Tazmenia Nath ;) haha.  We had a good chat and started our ride to the icecream bar - Arlos.
we eat so much crap so we had to ride the bike home again to get off some weight on the way. we took a swim in tha lake and after that did we go for our last ride to the O to eat our meal for two ;)




we had some crazy nights at the ILC

ohhhh, we look lovely together!:)

and we watched soccer and basketball


and we had some cuddling time ;)
OHHHH SUMMERTIME :)

we got a third member to our lovecircle. Justin the baller :) feed me, ball me.. hahahah
justin, lauren and me :) circle of love

we went to the sportstaff night out and becuase we just have two girls + cindy in the sportstaff the dancer was with us



After that we had some good days off together with some other guys.. ooooh lovely ;) we went to New York, went tubing, went drunk, lost. we laughed quit alot to. we slept in andys room and we had a summer filled with party  and dont forget, love: Best friend ever ;)



we went for a meal with the waterfront.. :)


we had to guys in our circle of love all the way too. the best two ever. it doesnt matter that you liked him a lot in the beginning and that you two hooked up ;)


we shared a guy too


and we had an awesome staffparty byebye


we had an amazing summer. you took care of me when i was sad, you were with me when i was happy. you are a true firend and i hope to see you soon! <3


                                                                                        I LOVE YOU LAUREN
!

RSS 2.0