julafton mm..

Nu har julen gått förbi och det blir snart nytt år! Jag tänkte ta igen mig idag lite efter en totalt sjuk helg med förtäring av alkohol både i fredes o i lördes.

rask bjöd på en sjukt trevlig kväll och lite fotbollstittande idag blev en grym helg tillslut! sara kom hem och skakade rumpa med mig. har saknat henne som fan! idag blev det träning o sen middag och video med laget.. nu ska jag snart sova för jag är helt slut. pusss påer

Köpingebro IF




Jag kan inte mer än säga att livet dansar fram förtillfället (förrutom den äckliga snön). Har fått en helt underbart fin vän i SARA som börjar spela i vårt lag! Hon och jag har vetat om varandra väldigt länge eftersom hon ändå är fyra år yngre än mig. Men sara är en helt underbar människa och vill ingen någonting ont. Jag tycker om henne jättemycket och tror vi kommer bli väldigt bra kompisar med tiden!!

helt underbart! <3

klassfesten blev wild :)

gud vilken rolig kväll! för vissa slutade den mindre bra men det är sånt man får ta när man anländer till en klassfest! :) det blev allt från jag har aldrig till en allsång med när en flicka talar skånska. Grym kväll med väldigt mycket skratt och gemenskap!

en hel hög stack ut till VGs men jag och challe kröp ner till charlottes rum och möttes upp av en väldigt full niksa. Han bjöd på underhållning - Lussebullar med leverpastej på i skinkformat. Jag visste inte ens att det fanns. Helt jävla sjukt!

Nu har jag iallafall avslutat dagen efter och drog upp challe (eller rättare sagt - hon drog upp mig) för att ta mig ner till busshållsplatsen där vi väl kom på att den gick precis utanför hennes hus. Aja, jag tror båda behövde den friska luften, så det gjorde ingenting! Drog mig hemåt till Ystad för att börja jobba, blev klydd med jobb så morfar fick köra hem mig och sen körde jag in till jobb själv. skulle jobba från 1 -5. Det blev bra och fick faktiskt sluta 1610 dä mitt sista barn gick hem. Så det var nice :) Kollade på desp. housewifes när jag kom hem och halva jag ska bli stjärna som mamma hade spelat in och sedan stack jag och michelle till träningen.

Träningen gick bra - tycker faktiskt jag har utvecklats redan nu efter några månader med Peter. Man gör alltid sitt bästa, även om det är en helt annan sak på match. Men man utvecklas såklart när man känner att man hela tiden prestera även om man verkligen behöver uppmuntring, motivation och komplimanger!

När vi kom hem sedan blev det sista avsnittet av mammas pojkar och the glee club. Mammas pojkar blev tre nitlotter för mig. Jag hade inte ett enda rätt. Ioförsig tänkte jag att jag skulle ha helt fel men jag tyckte ändå de skulle välja som jag tyckte. Det hade blivit bättre och det märkte man ju nu när man gick in o kollade vad som hade hänt efteråt. INGEN av paren hade hållt ihop, helt sjukt. Vissa hade inte ens hört. Det var nog mer ett vänskaps program än ett parprogram!


skönt med sömn nu iallafall. får se om det blir jobb imorgon, annars är det iallafalla IDOL FINAL!:)


MITT GÄNG I SKOLAN :) BILD FRÅN KLASSFESTEN.

hemtentamen

nu är det klart, hoppas jag. har lämnat in skiten iallafall. hoppas jag klarar det. egentligen är jag väl hyfsat nöjd men den känns lite för stor och flummig och därför vet jag inte om jag har fått med alla riktlinjer.. hoppas på det iallafall!!!

nu vet jag inte vad jag ska göra, helt pigg ju. frukost blir det nu iallafall..  glad att det är över nu iallafall

RSS 2.0