tisdag.

Jävla fötter asså :/ igår kunde jag inte genomföra träningen för jag kunde inte springa med mina äckliga fötter. ska ringa rehab så fort jag kommit ner och lämnat datorn. ska även städat, sen in och lämna lönelapp och nycklar till blekeskolan eftersom jag låste och larmade där igår. hoppas det gick brao, så det inte blev några problem för den som öppnade imorse.

sen ikväll ska jag ut på träningen igen, köra styrka för det verkar ju inte bli till någon träning idag heller om jag känner min fot rätt. hoppas jag kan få en rehab tid i eftermiddag.

nej, nu ska jag käka frukost. ÄLSKA LEDIGA DAGAR såhär mitt i veckan ;)

v.34

Blev en kombination av ledighet och jobb. Vilket gynnar både vardagen och plånboken. :)

Skadade mig på träningen under måndagskvällen efter en riktig skitdag. Hade varit dålig i magen under större delen av dagen och var väldigt nerstämd. Men när träningen gick bra blev även humöret bättre, tills skadan. Jag stukade foten rejält och foten var svullen fram till i fredags. Jag var dock ute på träningen i tisdags och tittade samtidigt på vårt U-lag som dominerade sin match mot Gärsnäs AIS. Under onsdagen blev jag inringd på jobb och jag var resurs till en kille på ängaskolan. Under torsdagen och fredagen var jag klasslärare i fyran och tog över efter min gamla högstadielärare(som hade önskat mig, då jag hade haft hand om paralellklassen, fredagen innan). Under torsdagen tejpade vi foten och det gick hur bra som helst under träningen. (vilket gjorde att jag nu såg fram emot matchen på söndag igen :P )

Helgen började med att städa hela huset, vika tvätt, lägga i tvättmaskinen och diskmaskinen och dammsuga. Det blev fiiiint :) Sen kom Matilda vid kvart i 6 och vi körde mot Rydsgård för att kolla på matchen mellan Ryde och BW90. Det blev en jättebra match, där Ryde ledde hela tiden fram till 3-3. Ahls team gick dock segrande ur matchen med 4-3. Men idag, fick det fantamig slita för vinsten :) Efteråt åkte vi hem till mig och käkade pizza, mmmmmmh. Trötta som vi var, låg vi framför tvn och nörda oss med våra iphones. sen blev det sömn,

Lördagen började med att åka och kolla på olympic - hammenhög. Det första jag får höra ifrån Eve ( deras lagledare) - har du kommit för att skriva på papperna :P? Jag bara neeeh... och varför skulle jag, egentligen? vi ska göra allt för att komma före dem i serien.. hihi.

Efter det blev det en tripp till Rörum för att checka in brante mot Hässleholm, som brantevik vann dööösäkert med 5-2. gutt för både YIF och brante. Sen blev det borrby och lite drickande innan de skulle på 20 års fest. LINDIS - MY LOVE VAR occkså hemma ju. så även luddish :D Körde först Carina till Idrottshallen där festen skulle vara ( eftersom hon skulle hjälpa majsan med robins prep) Sen körde jag Johan och Tobias till Jenny.

Jag körde hem och åt, sen vidare mot Ystad där jag skulle träffa finjannie som skulle gå på handboll med mig... muuums. Det blev en fin kväll med jannsan men förlust för sopystad. Det var ingen höjdarmatch för dem. Men det gällde ju samtidigt ingenting. Efter det körde jag till Mikaelas pojkväns bästa kompis, eftersom de var där. Blev en fest som urarta med spyor mm. Fick köra hem en kille som spydde duktigt. EN kompis fick bära in honom eftersom han inte kunde gå ens. GAULED. TUR man inte lägger in sånna fyllor länge, haha. Skönt och vara nykter faktiskt. MAN mår så jävla mycket bättre dagen efter också, vilket gynnar mycket! Åkte till Rayans och käka för att sedan bege oss till ÖJA :) Träffade Sofia och Josefin där och vilken kul kväll vi hade :D tjoooho. Körde hem damerna för att sedan åka hem och sooooova.

Söndagen - MATCHDAG, DERBY, KIFADAG. JA, det var en bra söndag. Trots min fot, som vi lindade så vann vi matchen med 5-2 och hade inga större problem faktiskt. Vi mötte Skurup AIF och herrarna mötte Glemmingebro. Även dem vann med 2-0. Gutt inför deras bottennapp iår. Men nu är det ett steg närmare nytt kontrakt. Själva ligger vi på en härlig sjätteplats med marginalen på vår sida :) så det ska vara ganska lugnt, men vi vill bli minst femma!!!! det hade varit härligt och komma om Hammenhög. Efter matchen gjorde det riktigt ont i foten. Hade spelat 90 min med kramp i hålfoten pga att vi inte hann linda om det då Peter sa att det var en minut kvar innan vi skulle ut. Jag fick panik när vi skulle få av tejpen och när vi väl fick det så hade foten låst sig på ngt sätt i kramp. SÅ jag kunde inte gå på foten under hela kvällen och även idag, så har jag svårt att gå på hela foten. Vet inte vad som har hänt och tror inte jag kan träna på den idag faktiskt. Får se under dagen. Igårkväll kom även Tobias hit vid halv elva och redlös efter ännu en vinst för MalmöFF stupade jag honom i säng för att han skulle kunna komma upp idag. gah, karrar asså.

Men nu ska jag iallafall iväg på jobb till kl 18.3o. Sen träningen efter det.



De här söta flickorna är alltid på matcherna och hejar på mig. puuuusss! <3

Lars Winnerbäck ( Malmöfestivalen)

Dagen började av att Tobias ringde och väckte mig. Mådde ikke så jättebra. Satt på balkongen och snackade med honom. Efter en stund kom Markus också upp och han mådde lika dölled som jag. Vi gick och la oss igen efter en stund. Sov en timme till. GÖTT! tjugo över tolv ringer Mackans mamma och de ska träffa mormor och hämta högtalarna på festplatsen. Så de körde mig till tågstationen där jag åt upp pastasalladen som fanns kvar. GÅÅÅÅTTTTTTT! MUMS. SÅklart spiller jag på mig själv och det finaste man kan spilla är ju rhode island sås. ahhh, det är fan bara jag som klarar det. ajja. På väg till Malmö skickar jag till Linda och undrar när hon är redo för vår dejt. Det var rätt dåligt väder i Malmö så när jag kommer dit fixar jag först mitt busskort och så, sen tar jag bussen till Linda! Mös och snackade MYCKET med min älskade bästa kompis! <3 Vid kvart över 6 åkte vi ner till stan och där träffade vi rask, ridell, marie, feldt och robin som satt och drack öl på bröderna M. :) Jag, Ludde och Linda köpte gyros och käkade, sen blev det chokladmousse för mig o linda. Vi traskade vidare och mot winnerbäckscenen. Tobbe o dem hade även kommit in så vi träffade dem lite snabbt för att sedan dra oss in mot mitten där även Evve kom senare. Det var faktiskt en riktigt grym konsert. Det ända som var drygt var att man stod upp i två timmar så man fick ju lite ont i benen o ryggen. Menmen, det är ju galet vad bra han är LIVE. Har spelar in lite filmer och nu sitter jag o lyssnar på honom. :) Lasse, tacka Linda för detta! haha.

Efter konserten gick jag till stationen och träffade Tobias o dem. Vi åkte till McD och sen mot ystad. Mamma o Pappa hade ju varit så söta och lämnat en bil till mig i ystad så jag kunde komma hem när jag skulle åka tåg hem eftersom de bara gick till ystad. Men sen fick vi ju ändå skjuts hem, så lite onödigt. plus att jag hade köpt busskort. Aja!!!! Det löser sig väl.

Puuuuussssss! ;)



25 års fest.

Vaknade hos tobias och låg och drog till Tobbe skulle på match kl 10 ( som blev inställd senare, höhö ). Åkte hem, - fixade min pastasallad som jag skulle ha på bussen/tåget efter matchen till festen. Packade mina väskor, åt frukost och försökte ladda inför matchen. 11:40 körde pappi oss till Idrottsplatsen för samlingen innan Sjöbo matchen. Vi kom dit o dunkade igång musiken. Vi spelade en ganska jobbig match. Det var stekvarmt, hade inte mycket folk och jag var iallafall riktigt seg i benen. Men matchen gick igenom sina 90 minuter och vi förlorade med 2-0 och jag fick iallafall matchens bästa spelare i bortalaget, alltid något :).


Fic
k snabb
a mig ganska mycket efter matchen eftersom vi inte var klara förrän 4 med snack och allt efteråt. Pappa körde mig till stationen i sjöbo och skulle åka med bussen som gick 1634, men denna äckelbuss kom inte förrän 1704. alltså en halvtimme försent. Tillslut kom jag dock iväg och hamnade i Lund. Men när jag kom dit så var det tåget som jag skulle åkt med innan också försenat. Så jag hann med det ändå :P.. Åkte till Helsingborg och till Fredrik där vi sedan åkte till Mörarp för att lämna av tre kompisar till honom. Nu MOT - starby bygdegård utanför Munka och Ängelholm. Fejnt! Det blev en mycket lyckad kväll men när kl var 1 så var jag DÖD och jag kom inte hem till Mackan förrän halv fyra, kvart i fyra eftersom han var tvungen och vara kvar till sist av alla.

Men jag klarade det :)
Riktigt fin dag, hade endast behövt en seger så hade den varit perfekt.




20/8

Fredagen började med att jag blev väckt av resursenheten kl 7 på morgonen. Jag tog jobbet som var på Ängaskolan, i fyran till kl 14:oo på eftermiddagen. De skulle ha trygghetsdag så det var mest lekar och mys under dagen för att lära känna varandra. Årskurserna var mellan 2or-6or. Sen var det dags för Lunch och en lång rast där jag satt i personalrummet och njöt :) Hade en timmes lektion innan de slutade halv två. De skulle skriva ett brev till sofia (deras lärare samt sig själva) om deras liv och var de tror de befinner sig i livet om två år när de går ut sexan. Då ska de läsa brevet igen och se vad de kände om sig själva i fyran och hur de såg ut mm.. Tyckte det var en ganska rolig uppgift. Måste ju berätta om den här söta killen som kom fram till mig efter lektionen och tackade så mycket för idag och sträckte fram handen o tackade. :) auuuuuw, hur sööttt var inte det?

Efter detta blev det fika och middag hos Sonnda. Vi skulle fira S, solvan och Kian eftersom Kian blev sjuk senast när de skulle firas i början av sommaren. Men det blev fina tårtor som kajsa och sonnda hade gjort samt två mycket fina smörgåstårtor som farmor hade gjort själv :). Vid kvar i sex körde jag hem för att fortsätta min fredag i Borrby. Tittade på matchen först mellan KIF och BIF. SJÄLVKLART, vann KIF med 2-1. Duktigt irriterad Tobias som skulle umgås med mig under fredagen. auch. Men en vacker och glad Madeleine gjorde livet lite lättare för honom och vi satte oss i soffan för att titta på snabba cash som tobbisch hade hyrt innan under dagen. Vid 11 somnade jag och sedan gick vi o la oss eftersom jag skulle spela på lördagen.

Brao dag - hann göra rätt så mycket :)

 
Jag o tilda kollade på matchen tillsammans och hela läktaren jublade när Tommy kom in på planen ;) Det var roligt. Trodde även det skulle bli läktarbråk. Rätt så stökigt.


my life at the moment.

Just nu njuter jag av ledigheten! Trots att jag tycker det är rätt svårt att njuta av att inte göra någonting alls. Men om man har lite och göra varje dag, så går dagarna snabbare och det känns mer ok att njuta av den stunden som blir över. Igår hjälpte jag tillexempel pappa att klippa gräset och rensa ut i garaget. Så nu har vi en hel hög med loppissaker som ska på loppisen, damerna ska ha den 9 oktober! (inte särskilt svårt att glömma den dagen, eftersom det är min birthday! <3) 

Nu har alltså både förrådet och garaget fått sig en upplyftning ala madde! Under helgen firade vi farmor solvan som fyller 70 nu i helgen och alla hennes brorsbarn var där. Vi sjöng 'ha den äran idag' som förhoppningsvis kan läggas upp vid ett senare tillfälle då jag har fått sonndas kamera. Vid 9 tiden skulle vi åka till Sonnda för att festa tillsammans o sedan gå ut. Det blev bra dag med världens finaste människor. Madde, Mikki, Misse, Tobias, Rasmus, Hanna, Daphne, Cindy, Nathalie, Nicolina, Linnea, Sonnda, Kajsa och även Marie och Sebastian kom för en liten stund! :) Riktigt härligt gäng och det var fullt ös medvetslös på barabar! wohoooooooooooow. Hanna blev dock utslängd, för jevvla löjligt och sen kom jag till henne vid halv tre för att mysa på max. kvart över tre kom robin o hämta oss o körde oss till bommarna i k.bro för att hanna o tobias skulle skaka dem så att de lät o skrek '- tåget kommer, tåget kommer.' riktigt radarpar! Sen gick vi till Matilda och våldgästade henne, muhahahhaha!

Söndagen blev trevlig. Tobias skulle till fotbollen så robin hämtade honom vid 1. Jag gjorde mig iordning och bestämde tillsammans med kusinerna för att spela minigolf i folkets park i ystad. Det tog oss 3 timmar att komma runt den 18håliga banan. Efter det blev det pizza i kbro och lite alias spel. :) göttig söndag. sen blev det mystelefonsamtal med T-bone.

MÅNDAGEN OCH TISDAGEN - JUUUUUBBB! men det var mysigt, sååå söta barn!

ooo nu är det ledighet igen. På lördag ska jag till munka ljungby efter matchen mot SjöboIF och fira Markus som fyller 25 år idag. Sen blir det Malmö med Linda på söndag :) <3

hääärliga liv! <3
 

mår inte så bra.

var på sjukhuset idag och fick inte världens ljusaste och mest optimistiska svar. det suger. nu blir det lång väntan för provsvaren... suuuuuuck!

dålig uppdatering

Nu har säsongen börjat igen och vi vann bortapremiären mot hardeberga med 3-1. Skönt!! :) Idag är det hemmapremiär mot Höllviken som förövrigt ligger tvåa i tabellen. Vi har långt ifrån topplag idag, många skador o så, Men vi ska försöka sno ett poäng ifrån dem iallafall! :D På lördag blir det dock andra bullar. Då ska Trelleborg mulas.


Jag har faktikst sommarlov hela denna veckan och sen jobbar jag måndag/tisdag nästa. SKÖNT! FAST det är tråkigt när det inte är så fint väder. Men kan vara bra med lite frihet innan all skola och jobb börjar. Skulle försöka ta mig ner till aiya napa och sara efter fotbollen men, ack nej. Det gick ju inte för sig när man kollar på skolan efter fotbollssäsongen.

Vi har även bokat in ett preliminärt datum till KIF' damernas första Loppis! 9 oktober som också är min födelsedag. :P


Nu på fredag kommer kusinerna från korrebo ner eftersom vi ska fira farmor som fyller 60 år. På lördagen blir det alltså match, middag hemma hos oss, lite dryyyyck sådär o sen en fiiiiiin utång på det :)Vem vet, vi tar kanske en middag ute på fredagen också? en liten uppladdning inför matchen, Men OM jag känner mina syskon rätt så kommer någon av dem att jobba. Hanna sticker dock med oss ut på lördag också, hon är ju en lidbergare ;)




Nej, nu ska jag fortsätta ladda inför ikväll, ciao.
 puss på er.

iphone 4

Ja, då har man hämtat och försökt få igång telefonen på alla dess sätt. Skickade även efter ett fodral som tar lite tid innan jag får. ca 2-4 veckor. Vet inte riktigt hur jag ska klara mig så länge, utan ett fodraaaaal!. Nu har jag snart städat igenom hela huset och tobias kommer vid 2 o hälsar på. själv har jag en ledig dag och imorgon blir det en lätt dag med en eftermiddag bara! :D skööööööööna dagar faktiskt. Hade lätt kunnat jobba på fritids, yeah! Men neeeej, nu ska jag ta tag i städningen igen innan tobbish kommer. Sen blir det träning ikväll igen :D

första jobbedagen avklarad.

istället för en sluttid 1830 blev den 1600. det kallar jag goooooooooooooott snack!

Idag blir det träning på björkvallen istället för på köpinges IP :) kommunmästerskapet håller till där. blir väl det efter träningen.

Helgen var crazyyY!

Fredag: Åkte till Malmö med Ericsson familjen. Kl 15 var vi i malmö hos Linda och började städa, fixa och måla. Lägenheten ska pyntas. Efteråt åt vi pizza på lorensborgspizzerian. Vårt nya hak! hah. Sov hos mina finaste päron i den "gamla lägenheten"..

Lördagen startades tidigt. Kl 8 stack vi upp, satt på balkongen och åt frukost. vid 9 var vi tillbaka i nya lägenheten för att fortsätta måla och fixa. 1720 satt jag på tåget hem och var hemma på skogsvägen 1825. 1850 hade jag lagat mat, duschat, gjort mig iordning och tagit fram stereon och anläggningen för att fixa förferre med hannsi o matilda. Dessutom han jag lägga cidern på kylning. Fem i sju kom hanna o matilda o jag bjöd på hamburgare och kroketter :) goooottt! Vi drack cider, mintu, piggelingrogg och jäger. Sen kom Antonia och Joakim för att köra oss till skånetranås där vi skulle få skjuts med hannas pappa till kulla. Därpå satt vi o försökte fixa taxi till pavvan (paviljongen i simrishamn), vilket hanna även gjorde :) därpå hamnade vi på pavvan och sedan en ny taxifärd hem till borrby och tobbeshus! RIKTIGT BRA KVÄLL. älskar er hanna och matilda. helt makalösa kvällar vi får till!



RSS 2.0