Näst sista dagen 2010

Veckan har gått i raketfart och vi har hunnit göra mycket. Vi har varit o tittat på foboll, spelat fotboll, varit i Malmö & Ikea. Vilket förövrigt blev en helt galen färd. Men har inte tid att berätta det i detalj nu!

Idag ska jag, matilda, arielle & johanna hälsa på i simrishamn. Bus ska överrumplas och pizza ska ätas för att sedan åka till fotbollen o kollar på grabbar spela boll! Väldigt bra torsdag måste jag säga.

Imorgon är det nyår, med samma gamla SARA älskling. Det är fan inte många nyårs som vi inte har firat tillsammans. PUSS på dig!



Nej nu ska vi gå ner för att vänta in tildisen o linden. Vi ska ut på "vackra" österlen och visa upp vår berömda skånesida i vinterskrud. Ett stort skämt men, vad har vi annars att göra :P?

Tjingtjong.
kram!


(håller tummarna för Karim & Nutta som ska ha barn snaaaaart! come on cousin!)

annandag jul!

Nu har Arielle varit i Sverige i två dagar och igår var vi ute på barabar och hon fick känna på utelivet! Hon sa att det märktes att jag & Sara vara bästa kompisar och att jag har en jättefin familj och vänner. STOLT! hon frågade om jag känner alla ;P


Idag har vi varit ute och vandrat på stan och vi fick lite inshoppat! jag hittad två klänningar och några sässy underbyxor. lucky man!

Imorgon blir det nog fotboll för hela slanten eftersom de små har fotbollsturnering i hallen! På tisdag ska jag på möte i Svarte & sen blir det Ikea med missipissi & arielle.


Idag blir det chillmakrill med familjen. Har städat lite o så, så nu blir det öppen brasa o värmeljus. MYS!



arielle

sitter för tillfället och tittar på öresundsbrons information om den är öppen eller inte. än så länge är den det med snöröjning samtidigt dock. (bra för mig som ska köra imorgon)

Dessutom kollar på på arielles flyg för att kolla om jag kan se om flyget är i tid eller inte. Blir ju en tidig morgon för mig och mikki som ska hänka med mig till kastrup och hämta henne.

Pratade precis med älskade GW på skype i två i en timme typ. haha! :) Tur man lever i tekonologins värld!


Nej nu får jag vänta en halvtimme till och gå och lägga mig, så ska fixa mat till frukost och packa julkläder och varma kläder till Eftermiddagen i Skanör. Sen får vi helt enkelt hålla tummarna att pappa o mamma kommer dit också.


ha en goooood jul, för jag lär ju inte komma in här fler ggr under julafton. KRAUM!

pratade även med min älskade Linda idag (L)

Filip&fredrik

Tittar på Filip&Fredrik! Skitkul verkligen. Precis gjorde dem baklänges Quiz med melodier.

Idag har jag varit på jobbintervju & hälsat på min mormor&morfar. Sen hämtade jag miin lillebror och körde hem. Städade & åkte sen in till Ystad igen. Träffade min loveeleeey Jannie. Underbara tre timmar umgänge med henne, på fiket, på stan & ohlssons basar, + ICA. Fixade en del saker inför jul så nu var det peeeerf!


Haaha nu skalar de bananer på filip&fredrik. sjuka människor som kommer på det här lekarna.



jag ska snacka med arielle nu iallafall!!!!
bestämma om alla tider o liknande.
kraum!

julveckan.

Måndagkväll och jag har precis kommit hem från skolan. Vi har fixat rätt mycket idag och det ser mycket bättre ut nu. Får hoppas det blir ännu bättre imorgon för sen orkar vi inte mer. På onsdag blir det möte o sen lite fikor tror jag med fiiina vänner :) <3

Idag fyller Bus år, Grattis gumman! :)




FREDAG!

Idag är det fredag och det firar vi med en ledig dag :D jag har gått runder o städat här hemma. Städat mitt och min lillebrors rum. Han får fixa vardagsrummet med sina datorprylar efter helgen så vi har det anständigt till Arielle kommer.

Idag ska vi på äventyr och åka tåg mot simrishamn istället för Malmö. Fuuuun! Vi ska nämligen fira busan!


Nej, men kram på er. Nu ska jag iväg o träffa min faaaaster.


Snöoväder

Wohow, på väg hem från skolan och jag börjar med att skriva i en förseningslapp! Lyckat skånetrafiken!! (y) haha, Jag får vara lycklig att jag är på väg hem helt enkelt! Pappa får hämta mig i Ystad!

Ikväll är träningen oxå inställd vilket är traaaadet men ja, jag antar att det är bättre och skönare att sitta hemma än att komma dit o inte va folk! Idag var jag HEMSK mot stackars Linn, haha! Jag hade inte ätit på ett dygn mer än en clementin imorse eftersom jag var hos en person igår och inte pallade fixa frukost imorse när jag var helt slut o skulle gå upp hos min mormor o morfar! Haha, de fick nog förresten sig en överaskning när de vaknade imorse o sängen var i oordning utan att ha träffat mig! Brau med egen nyckel ;)! Idag har vi fixat en del på vårt arbete och vi fick en del hjälp från en lärare med olika saker men framförallt spss och signifikans nivån!

Igår skickade min finaste farbror ett kommentarsblock efter att ha läst mitt & Linns arbete! tack så hemskt mycket K! :) du är fan inte riktigt klok, heeeeelt galet & överambitierat ;) såååå snällt! & NU är det fan inte långt kvar till både jullov, arielles arrive & examen + fest =)

Fan vad jag är glad för tillfället, mitt liv är underbart! Jag känner mig uppskattad på alla dess håll & känner att jag har uppnått en del av mitt liv, iallafall karriärsmässigt!

Nu är det iallafall helg o det kommer bli vilt! Imorgon Simrishamn & Busan, sen lördag CAssandra & Öja! Göttt daumer, muchy looovey till er :) <3

Nej nu ska jag njuuuta av första delen av helgen o mysa över att jag sitter inomhus i värmen på tåget o slipper stå ute i grisasnön! Kram på just dig,

GOD HELG

Mycket trevlig helg har passerat! Jag är glad och lycklig över att jag har helt underbara vänner.

Igår blev det träning och fotboll för hela slanten. OJ;GUUUUD vad jag var slut efter det! Idag har vi finkammat diskussionen så mycket vi kunde och försökt sätta ihop lite så att vi kunde skicka in det. HEJA OSS! Tänkte skicka det till min fabror också så han får ha en liten synpunkt i det hela :)

Nej, nu ska jag chilla fram till träningen. SOM SKA INFINNAS I DENNA GROTESKA KYLA!

Idolfinal

Vem vinner idolfinalen? JAAAAYYYYY



Idag fick jag ett fräckt mail från ett av mina älsklingsbarn i USA's pappa. Hur coolt är inte det? Han berättar hur mycket hon saknar mig och ska försöka sätta henne på ett plan mot SWEDEN :)

WOHO!

I miss you bitch ;)



two days w auntie

Hejhopp! Idag har jag haft en ledig dag eftersom Linn har feber och halsfluss.

Jag har haft en mysig dag tillsammans med Sonnda både idag och igår. Men nu är jag hemma igen.
Idag ska jag och lillbro mysa eftersom mina föräldrar ska åka till Malmö och kolla på stjärnklart.
Själv ska jag dusch och ta hand om mig själv, städa mitt rum, leta jobb och chilledilla.



Have it nice!
/ Mads.

mmmm måndag.

Skönt att det äntligen är måndag så man kan få komma tillbaka till skolarbetet. Mmmm, right!
Nej, men det är faktiskt skönt att det är måndag så att man mår bra igen. Igår var ingen god dag som gick till historien. Missade tillochmed träningen pga kräk. Ajja, jag klarade mig igenom det också. Inga ord och inga visor - på lördag är det julbordsmys och fest med gamla gymnasiegänget. Då ska vi rocka loss igen!

Speciellt eftersom finaste sarisen uppträder!:)

Ikväll blir det kanske första träningen på över två veckor, men verkade väl inte så lovande då tommys bil hade kört ner för att kolla på anläggningen. Får se, helt enkelt! Annars blir det torsdag och söndag iaf. Tradet att vi inte har några cuper förrän i januari bara. SUGER!

Nej nu sitter jag o väntar på att Linn ska anlända. Vet inte riktigt var hon blir av. Men får väl ladda ner arbetet och lite så..

KRAM!


äntligen fredag!

Idag får man ta det lugnt och mysa ner sig i gosiga filtar o njuuuuta! :)

Tog en frukost vid 11,30. najs! Sitter vid tvn och har avverkat: opera, ellen, biggest looser och jon&kate.

Idag ska jag nog mysa ner mig med matilda ikväll för imorgon blir det kallt o sälja korv på stan ;) men hoppas det blir en del sålt :)

kram!

snöstorm.

FAN VAD BRA VI ÄR - Moi & Linn.
Vi är klara med resultatdelen! typ.
Så nu får vi faktiskt lov o ha en njutningsfull helg :)


Hade också ett bra möte min handledare, jane och Vladimir. Blev väldigt nöjd efter min praktikpresentation som jag körde helt utanför manus. Får se vad betyget blir imorgon... :)
Imorgon har vi tänkt o va lediga, ska bli gutt med lite sovmorgon! På lördag blir det korvförsäljning och på söndag träning. Har inte tränat på två veckor då. Haha sinnes! Men det är najs med lite uppehåll också. Tack snö!

Have a nice night. Peace!



älsklingsmange skickade ett fint sms innan.. Puss!








- glömde ju skriva att cindy vännen sticker till florida imorgon. INTE als avundsjuk!

omväg kräver extrajobb







Stjärna i taket för skånetrafiken - tåget var i tid imorse och vi kom hela vägen till Malmö med endast fem minuter försening! OJOJOJ! Det är fan knappt att det händer när det inte finns någon snö.

Skolarbetet gick väl sådär, hittade lite fel och genvägar/omvägar blev ännu mer problem. Men vi kämpar på!!!!
Som tur är bakade ju jag igår så jag hade med massa gottis till mig och Linn men det var nog mest användbart för Linnkan, haha! Hon höll på o somna!

Men vi kommer klara detta, det är jag säker på! Imorgon ska vi försöka bli klara med resultatskiten på spss och sen är det bara lite diagram som ska fixas.. Sen ska jag på möte med min handledare och se hur det har gått för mig under praktiken.

Sen blir det att försöka ta sig hem i tid så jag kan hjälpa farmor att passa kian, men vi får se hur det går. Michelle kunde kanske fixa det. Man vet ju liksom inte hur man kommer hem o så när det snöar plus att jag inte vet hur lång tid mötet tar.


Imorgon blir det kanske träning, kanske inte? Men Peter är iallafall hemma igen. Skönt!
Nu ska jag käka, sen blir det lite snack ikväll med hemliga personer :), fixa uppgiften till imorgon och jobbsökande.


RSS 2.0