jaha.

Igår skulle det bli en hejdundrandes semifinal i Yacupen. Alla var laddade, upp emot 100 pers var betalande och solen sken. PERFEKT: MEEEEN, ingen domare kom. Efter en halvtimme ställdes matchen in. Det var ju roligt? EH NEJ.

Det blev vin och ostkväll hemma hos Bundy istället. Leanne från Holland är här och hälsar på nu så hon var också där. Idag har det varit jobb och lite sleepiness när jag kom hem. Riktigt trött. Har inte hunnit sova mina skönhetstimmar på senaste tiden. Well, well. Att vara vaken är ju lite roligare faktiskt :)

Nu blir det träning och sen hem till mormors lägenhet där jag bor i en vecka nu när det är på sicilien.

Imorgon blir det fotbollswatching och dejting.

Tjiiiing.


wallmans salonger

Igår var jag på äventyr hela dagen. Först åkte jag hem ifrån efterfesten som var hos JL i Hammenhög. Efter det duschade jag och åkte med tåget mot köpenhamn tillsammans med Sara.

Det går inte ens att beskriva med ord hur underbart ball kväll jag hade med min fina duva. sammanfattar den med AMAZING.


Efter fotbollsturnering och en timmes sömn.


jag och min rara sara

semifinal,

Gött med SEMINFINAL igen :)
Så skönt att äntligen få till det igen. Vinst är riktigt skönt.

Vi ska vinna på lördag igen när vi spelar Derby mot Gärsnäs. ohja, vi behöver poäääääng.

Iveckan har och kommer jag ha jobbat riktigt hårt. trööööttt som en ååsna. Men moneymoney och barnen är ju för det mesta sööta.

Men som sagt behöver jag nog ett nytt jobb,. så vet du ngt, hoja:)


kram M.

tjingeling.

Har haft en trevlig helg med mycket mys och trevligheter.

I fredags var jag på jobb och sen handlade jag lite för att inta soffan när jag kom hem. Låg i soffan och tittade på talang och käkade pizza. Svingott!!!! Linn ringde vid åttatiden och vi snackade lite eftersom vi inte har pratat på ett tag. Jobbet äter upp all ledig tid. Så är det att vara lärare. Man tar med sig jobbet hem. Men det var underbart att få prata lite skit med snuttisen och gratulerade även på hennes namnsdag. Efter det såg jag på CSI och sen blev det SÄNGEN. Riktigt trött.

Lördagen började med att stiga upp vid tio tiden för att käka frukost. Halv ett var det samling och jag var riktigt sliten i kroppen. Ville så gärna vinna, men nej. Enpoängare igen. Även om det är bra att vi tar poäng över huvudtaget. Nu jävlar ska det bli en vinnarvecka. Riktigt mkt jobb eftersom jag ska jobba för en annan också. Men nu jevlar ska vi vinna (läs; måste). Har Ya-cup kvartsfinal mot Skillinge på tisdag och Derby mot Gärsnäs på lördag. Fredagen avslutas med jobb vid 18:30 så efter det är det soffläge igen för att kunna ha några krafter till lördagens match efter en hektisk vecka. Nu har vi haft ett riktigt hektiskt schema på fotbollen och än är det inte slut. Men det ska fan ge belöning nu.

Idag är det söndag och jag har sovit några timmar på soffan för i natt blev det fan ingen sömn. Blev en riktigt rolig kväll efter en dygnblöt Cruisingstädning. Åkte till Cassandra och efterdet till PC. Riktigt skoj.
Efter det gick vi till max och sedan vidare mot Kim. Där sov vi allihopa och det var en mycket trevlig kväll/natt.

Det blir alltså en myyyyyycket tidig kväll eftersom jag börjar jobba imorgon kl 7. Efter jobb kl 16 ska jag på vaccin för hepatit B.

Såååå,godnatt.


jävulusiskt trött.

idag är jag riktigt trött. Kom precis hem från jobb och där hände det saker, the whoooole time. Nu ska jag snart käka middag och tur som det är är det ingen träning idag. Behöver jag, mitt huvud och min kropp!!
Imorgon ska jag jobba mellan 8-4 o sen snabbt som fasen hem o sen iväg på match. mot kistianstad wä.

Nu orkar jag inte skriva mer. GOdnattt. hah

najs,

En riktig skön och trevlig helg. Spelade lika mot Osby som är ett topplag. Det var superduper! =)
Efter det blev det trevligt umgänge hemma hos Viktor för att sedan dra vidare mot Öja. Treeeevligt.


I fredes mös jag bara hemma med mamma. Vi kollade på talang och twilight. Riktig bra film, såhär 3 år efter eller vad det är :P.

Idag har det varit lite trevligt umgäng med johanna på idrottsplatsen när herrarna spelade boll. nu mys hemma framför tvn. :)


v.18

Vecka 18 och jobb har börjat. Idag jobbade jag på berghusa förskola som heter hållplatsen. Gick jättebra och det var roligt och se en ny verksamhet.

Igår var jag o kollade på hammenhög - vittsjö som HIF vann enkelt. Efter det blev det lite genomgång av teoriproven som treorna och fyrorna gjorde i fredes. Det blev klart och det var ju ganska blandade resultat. Så idag ska jag fortsätta med bedömningen av femmorna. De skulle nog vara helt klara till idag men får hoppas det funkar med att jag gör klart dem idag. Om jag nu kan!

Men nu ska jag fixa med det. Ciaaao,


Ps. HEJA MALMÖ.

RSS 2.0