arg

När jag inte har något att göra eller inte mår bra skriver jag konstigt nog här. Det är precis som terapi för mig. Jag har mått riktigt bra på senare tid vilket gör mig lycklig. Har dock haft en liten dipp nu den senaste veckan eftersom jag har varit sjuk. Men nu är det på bättringsvägen. På fredag ska jag på arbetsintervju. Vilket ska bli skoj! :) Gymnasielärare. hejhej!
Men en tråkig nyhet är ju att jag inte fick lägenheten som jag suktat på länge. Riktigt jobbigt.

Jag ville ha den i söndags och eftersom jag var där tillsammans med fjorton andra intressenter så la vi överbud direkt. 670 på en lägenhet som hade utgångspris på 640. Med haken att de skulle bestämma sig över kvällen. De tackade nej och vi drog tillbaka budet. Under måndagen förklarade mäklaren för oss att det hade kommit in ett bud på 550 och 4 hade tackat nej och 4 hade hon inte fått tag på. Vi sa att vi väntar o ser vad de fyra du inte har fått tag på säger. De hade ingenting och kommma med vilket därför gav oss en ny chans att lägga det högsta budet. Denna gången la vi 620. De sa att de inte ville ha det och att vi fick lägenheten för 670. Men det var ju det vi la i söndags och varför skulle vi lägga 90 tusen över den andra personen i budgivningen?

Därför skulle det bli en extra visning idag. Därför blev jag chockad när min pappa ringde och sa att budet nu låg uppe på 665 utan visning. Vi lägger 670 och blir nekade budet eftersom de tar budet under då de menar att de inte kan lita på oss? Vi har varit högst i varenda diskussion? såååå arg och ledsen. Var verkligen en lägenhet som jag skulle kunna trivas i. Hoppas hoppas hoppas det kommer en bra som jag kan få. :(

Alla förslag är välkomna!
Godnatt, nu ska jag fortsätta sura för att må bra imorgon när Matilda ska praoa hos mig.

ONSDAG

ojojoj vad tiden bara springer iväg. Känns inte som att man hinner med någonting egentligen. Aktiviteterna går i ett. På jobbet hinner man knappt andas och sitta ner för en stund för sig själv. Det är nog bra ioförsig för när man väl gör det så blir så förslappad och ögonen går i kors.

Igår genomförde jag min första orientering! Det gick superduper. Tre stycken fick 9 av tio rätt medan alla andra fick ALLA rätt. Hur bra är inte det? Stolt över både dem och mig själv som lärt dem.

I söndags fyllde jag även äldre - år, bah. Men det finns väl något positivt med varje år man fyller äldre =). Än så länge är man ju ung! 

Tjejerna är fortfarande nere på bali. De har tur som har mig här hemma och fixar med olika saker det behövt hjälp med där nere ifrån, haha. 

Just idag är jag väldigt trött men jag måste fixa lite saker till jobb. Men det känns ändå okej för jag älskar det jag håller på med. Imorgon är det dags för min andra dag med min praktikant och dagen startas med bad. Så nu ska jag sätta mig för att planera det..


annars ser jag sjukt mycket fram emot helgen när jag ska firas av alla dess olika vänner. PUSS 

Sista sovmorgonen...

Det gick ju bra. Thea skickade först sms o ville ha hjälp. Självklart hade jag kunnat hjälpa henne, men det gick inte tillslut. Iallafall hade jag även fått två röstmeddelande som inte kom fram som samtal eftersom det inte gick och ringa mig. Problemet höll på i en timme och jag ringde alla möjliga.. Tillslut fixade jag det och då hade jag redan hunnit slå fel kod till röstmeddelandet tre ggr, så att det spärrades. Ja, då var det bara dags o ringa till kundtjänst igen.. Nu gick jag upp för att fixa lite med trningslägret och städade lite. Fixade Gc's present och lite så :) Nu ska jag käka en god frukost innan jag ska iväg på jobb :)

Ikväll blir det mys med tjejerna. oh vad underbart det ska bli!<3
KRAM på er.




Lördag.

Andra helgen i rad som jag sitter hemma. Detta är makalöst rent. Har aldrig varit såhär ledig... Skönt o bara vara hemma och inga pengar som försvinner. Var på stan idag och köpte två piggelin, en till mig och en till kian. Sen tankade jag igår för 800 kr ungefär. Så det får ju räcka lite nu. Börjar känna mig vuxen på riktigt nu. Men än är det långt kvar till målen jag har. Drömbostad, ny bil mm. Men man klarar sig än så länge på det man har. Spara pengar är jag dock grym på. Mina föräldrar kallar mig hamstern. Men det är ju positivt. Dessutom tycker jag aldrig att jag snålar. Är faktiskt väldigt generös. Men är noga med att alla delar lika.

Pratade med syrrorna i onsdags. Skypade gratis över hela jordklotet. Sjukt! Nu befinner dem sig på Bali och verkar ha det underbart. Längtar oxå till semester. Blir kanske en egyptientripp till Adam. Men blir i decemeber såfall. Sjukt att jag fyller 24 år om en vecka. Blir litta mörkrädd. Undrar hur många som kommer ihåg en.. Hur många som uppskattar mig efter vad jag har gett och gjort för dem. Vissa tänker inte så långt men man hoppas att man har speciella vänner som bryr sig och tänker på en, lika mycket som jag tänker på dem.

Idag blir det myskväll hemma eftersom vi har vår sista seriematch imorgon. Nästa helg ska vi ha övernattningsläger med tjejerna i laget plus de nya flickorna från laget underifrån, som från och med då blir ett med oss. Vi ska ha massor utav kvalitetstid tillsammans och ny information som ska tilldelas. Dessutom kämpar vi för vårt träningsläger som ska bli av nästa april.

Veckan efter det ska jag o GC fira oss själva med ett jädrans partaj o sen ska vi sticka till Öja är det tänkt.
Tre helgers nykterhet kan leda till ett hejdundrandes party och sedan ett födelsedagparty tillochmed :D
Men det ska även bli Båten inom en snar framtid i malmö tillsammans med elin o thea!! bill har ju införskaffat en finfin lägenhet där :)


Nu ska jag njuuuuuta av lördagen och se fram emot sista matchen imorgon. Därpå måste jag även bli klar med min LPP för eleverna innan nästa vecka.

KRam.


RSS 2.0