uppladdning

Idag är det seriens näst viktigaste match och därför måste vi vinna den! Vinner vi denna behöver vi bara ta 2 poäng på resterande matcher vilket underlättare pressen lite. Förlorar vi måste vi vinna de resterande matcherna. Vi ska möta Tomelilla som vi alltid tycker är jobbigt att möta, vi ska ju vinna annars ska vi inte ligga d´är vi ligger och de där de ligger. Men så är det just nu och det är bara att gilla läget. 

Idag fyller dock min lilla unge 16 år!! såååå stor.. iiiih.. hehe :O) älskar dig gumman! Hon fick fina presenter och rosor igår när jag och lillebror var och lämnade presenter till henne och rasmus, michelles pojkvän eftersom han fyllde 18 år igår. Men det kändes bäst att ge henne hennes presenter igår så att det inte störde uppladdningen innan match. ALDRIG ATT jag ska dricka den dära energidrycken dock, fyfan vad det gick åt helskotta!


ajja nya tag och en jävla kämpainställning så ska det nog gå. en extra tanke går åt matilda som ställer upp trots att hon egentligen inte ska. sån lagmoral borde alla ha. loveyou.





kämpa på, vita!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0