MALMÖ FF

Idag är det MFFs kväll. Oj, vilken känsla det måste vara. FYFAN VAD SKÅNE ÄR BRA! LDB vann Dam allsvenskan och herrarna har för tillfället 2-0 mot Mjällby och vinner snaaaaaart Herr allsvenskan. :)

Igår var helt sjuk! Vi köpte blommor till Stefan på marknaden och packade ner det så att han inte skulle se dem när vi åkte till Preston Palace. Detta var ju ett riktigt sjukt ställe! Allt fanns där. Pubar, dansgolv, liveband, karaoke, GRATIS DRICKA O MAT, funpark fylld med karuseller (inomhus), simbassäng, bowling och minigolf. RIktigt ballt ställe. Vi har ju haft en sponsor som har betalat allt och han kunde tyvärr inte medverka under kvällen eftersom hans dotter bröt armen under dagen. Vi har en sjukt rolig kväll iallafall (går inte ens att beskrivas).. Idag gick vi upp och käkade frukost och gick sedan o la oss igen. Vi gick upp vid elva igen och skulle därmed åka till BWOs match. De förlorade med 1-0. Efter det åkte vi till kinarestaurangen  o åt.


Nu är vi på hotellet. OOOOMG malmö är helt underbart!!!!!!!!!!!!!!!!


JAg är så ledsen att jag inte är där. HELT MAGISKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tur jag lyssnar på radion iallafall!!!!! oooooo hoppas ni har skoj Linda & Evve.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0